19/6/18

«Το δέλτα – πολιτική επανάσταση: Προσέγγιση βουλευτών και υπουργών για 10 μεταρρυθμίσεις δημοκρατίας»

Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιήσει η πρώτη υπερκομματική εκστρατεία πολιτών «δέλτα – πολιτική επανάσταση» την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, στις 12:00, στην αίθουσα «Αδριανός», στο ξενοδοχείο Athens Gate. Ξενοδοχείο Athens Gate, Λεωφόρος Συγγρού 10, Αθήνα, Αττική
Προσέγγιση βουλευτών και υπουργών για 10 μεταρρυθμίσεις δημοκρατίας»
Το δ είναι η πρώτη υπερκομματική εκστρατεία πολιτών, με στόχο τη συθέμελη αλλαγή του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας, την κάλυψη του δημοκρατικού ελλείματος και την αναζήτηση οριστικών λύσεων στα προβλήματα των πολιτών. Πρόκειται για ένα μοναδικό, κίνημα που στηρίζεται σε 10 ιδέες «κοινής λογικής» - αντίδοτο για την αντιμετώπιση των συστημικών παθογενειών που συνδέονται με φαινόμενα διαπλοκής, διαφθοράς και απαξίωσης του πυρήνα της δημοκρατίας: του πολίτη.
Ως μια ομάδα πολιτικής πίεσης, που βασίζεται σε συγκεκριμένη στρατηγική και ιδέες, εκκινεί διαδικασίες για την άμεση προσέγγιση βουλευτών και υπουργών, ώστε οι δέκα ευρέως και κοινώς αποδεκτές ιδέες για δημοκρατία, συμμετοχή, ανεξάρτητη δικαιοσύνη, πολιτική λογοδοσία και διαφάνεια, να περάσουν απευθείας από την κοινωνία στο κοινοβούλιο.
Μέλημά μας είναι να βρεθεί στο επίκεντρο ο πολίτης και οι πολιτικοί να λογοδοτούν στην κοινωνία. Ήρθε η ώρα να αναγεννηθεί η Ελλάδα.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Αναλυτικό ενημερωτικό υλικό διατίθεται στο www.todelta.gr
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: connect@todelta.gr και στο 2103316036,κυρία Κεσίδου.

3 σχόλια:

  1. Πρέπει να το μάθει όλη η Ελλάδα.. Ελάτε και Θεσσαλία.. Σας περιμένουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλή επιτυχία στο δέλτα (αρχικό της Δημοκρατίας) εύχομαι απ΄την καρδιά μου, όπως και σε κάθε άλλη προσπάθεια που γίνεται από άλλους φορείς και κινήματα πολιτών.
    Καλό θα ήταν κατά τη γνώμη μου να γίνει μια προσπάθεια (όσο το δυνατόν) συνένωσης ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη και δυνατότητα παρέμβασης στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.