14/6/18

Έρχεται τσουνάμι για τη Μακεδονία! Οι Έλληνες δίνουν ραντεβού στο Σύνταγμα από το πρωί της Παρασκευής, με κορύφωση το Σάββατο στις 20:00

Ελληνίδες και Έλληνες.
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κράτος των Σκοπίων.
Δηλαδή ουσιαστικά πάει να βάλει με την υπογραφή του ταφόπλακα στην ακεραιότητα της Πατρίδας μας υπογράφοντας τον διαμελισμό της.
Σε αυτή την αντιδημοκρατική εξέλιξη απαντούμε με περισσότερη Δημοκρατία και περισσότερο Αγώνα.
Εάν επιχειρήσει να πάει στις Πρέσπες, εκεί που βρίσκονται τα ιερά κόκαλα του Πάυλου Μελά και των υπόλοιπων Μακεδονομάχων, που έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Πατρίδας, ανακοινώσαμε ότι θα βρισκόμαστε, δεκάδες χιλιάδες εκεί, ώστε να μην επιτρέψουμε να υπογράψει.

Παράλληλα καλούμε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και ιδιαιτερα όλους τους Δημοκράτες, Πατριώτες των Αθηνών αλλά και των υπόλοιπων Ελλήνων της Νοτίου Ελλάδας σε συνεχή και Ανένδοτο Αγώνα από την Πλατεία Συντάγματος από το πρωί της Παρασκευής 15/06/2018 μέχρι να σταματήσει το έγκλημα που είναι υπό εξέλιξη.
Καλούνται όλοι οι Βουλευτές όλων των κομμάτων που συμφωνούν με τον Κυρίαρχο Λαό να παραιτηθούν από της Βουλευτικές έδρες τους ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού της βούλησης του Ελληνικού Λαού.
Επαναλαμβάνουμε ότι στην αντιδημοκρατικότητα τους απαντάμε με περισσότερη Δημοκρατία, για την Ελευθερία, την Ειρήνη και την Μακεδονία μας.
Διατρανώνουμε με ειρηνικό τρόπο την βούληση μας ότι δεν έχουν δικαίωμα να υπογράψουν ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού.
Θα απαντήσουμε με περισσότερο αγώνα και συνεχή παρουσία στην Πλατεία Συντάγματος όπως ορίζει το Συνταγμα και το Δημοκρατικό μας δικαίωμα.

Συνεχής ενημέρωση για το θέμα στη σελίδα της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. I would urge our Cretan brothers to attend fully armed truthfull to their duty as the only armed cívic group in Greece.
    Just because we lack a 2nd Ammendment, does not mean we cannot overthrow a dangerous government.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας λένε πως ολόκληρος ο κόσμος ονομάζει το γειτονικό μας κρατίδιο ως “Μακεδονία” και ότι και εμείς θα το αναγνωρίσουμε αναγκαστικά έτσι, αφού οι κυβερνώντες μας πριν κάτι χρόνια έδωσαν το όνομα αυτό (FYROM)…
    Το γεγονός ότι και εκείνοι οι κυβερνώντες ήταν προδότες, είναι αυταπόδεικτο.
    Η ονομασία που είχαν παραχωρήσει ήταν όμως προσωρινή, η …επικύρωση θα γίνει τώρα, με την υπογραφή μας.
    Βέβαια, σίγουρα ισχύει το “ουδέν μονιμότερον του προσωρινού”, η Ελλάδα έχει όμως τα αποκλειστικά δικαιώματα του ονόματος “Μακεδονία”.
    Τα αποκλειστικά δικαιώματα.
    Ποτέ δεν πρόκειται το κρατίδιο αυτό να ονομαστεί έτσι, εφόσον δεν το αναγνωρίσουμε εμείς, οι κυβερνώντες μας.
    Όλος ο υπόλοιπος κόσμος ας το ονομάζει όπως θέλει. Όλοι οι υπόλοιποι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εισπράξουν καμιά μήνυση από την μελλοντική πατριωτική κυβέρνησή μας.
    Την οποία μήνυση δεν υπάρχει περίπτωση να μη την κερδίσουμε στα διεθνή δικαστήρια.

    Επίσης, όλοι “ξεχνάνε” ότι υπάρχει και ένα ιστορικό προηγούμενο.
    Όταν η Αγγλία θέλησε να μπει στην ΕΕ με το όνομα “Μεγάλη Βρετανία”, η Γαλλία αντέδρασε επειδή υπάρχει ένα τμήμα στα βόρεια της Γαλλίας με το όνομα “Βρετάνη”. Αντέδρασαν βέβαια και η Σκωτία και η Ιρλανδία για τους δικούς τους λόγους, η Αγγλία πάντως αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το όνομα “Ηνωμένο Βασίλειο” για να μπορέσει να εισέλθει στην ΕΕ. Και όχι το μέχρι τότε κοινά αποδεκτό της όνομα “Μεγάλη Βρετανία”.

    Τέλος, να έχετε υπόψη σας πως όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διατελέσει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
    Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.
    Η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
    Η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
    Αυτός είναι και ο λόγος που επιβάλλεται να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία όποιοι ψηφίσουν υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος.
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κατηγορηθούν και ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ με την επόμενη πατριωτική ελληνική κυβέρνηση.
    Αφού είναι γνωστό ότι οι αποφάσεις της “Δικαιοσύνης”, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.

    Έλαβαν βέβαια και οι 300 ένα εξώδικο, μια ενημέρωση και όχι απειλή όπως είπε ο Βούτσης και πρόσφατα και ο πρωθυπούργος μας, αλλά εγώ θα ενημερώσω επίσης ότι εφόσον ο Πρόεδρος της Δειμοκρατίας μας δεν υπογράψει αυτό που ψήφισε ο βουλή των προδοτών, διενεργείται δημοψήφισμα. Σύμφωνα με το Σύνταγμα μας.
    Εφόσον όμως υπογράψει, έχει διετελέσει και αυτός εσχάτη προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κάτι τελευταίο, για να αποδείξω ότι ανέκαθεν μας κυβερνάνε προδότες.
      Η μη ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, παρόλο που όλοι ξέρουν τι έχουμε. Ο Παπαδόπουλος της Κύπρου μας παρακαλούσε να ανακηρύξουμε ταυτόχρονα με την Κύπρο και εμείς τη δική μας ΑΟΖ.
      Η μη απαίτηση του κατοχικού «δανείου». Δικαστικώς εννοείται γιατί με τα λόγια… Το οποίο, με τους τόκους 75 χρόνων και σε σημερινά χρήματα, είναι γύρω στα 500 δις και όχι …10 δις όπως κάτι …ψελλίζουν τώρα οι «αριστεροί» κυβερνώντες μας. Ο κύριος Τζάνης Γκούσκος το υπολόγισε με στοιχεία, σε ποσό μεγαλύτερο των τετρακοσίων δισεκατομμυρίων Ευρώ!
      Το κατοχικό «δάνειο» είναι σίγουρο χρήμα αφού πρόκειται για διακρατική «συμφωνία» αναγνωρισμένη και από τις δυο πλευρές, μέχρι και ο Χίτλερ ξεκίνησε την αποπληρωμή του.
      Και δεν έχει σχέση με πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις. Όχι ότι και αυτές δεν τις δικαιούμαστε αλλά θα αργήσουν, ενώ μια οφειλή που προέρχεται από διακρατική συμφωνία μπορεί να εγγραφεί άμεσα μέχρι και στον κρατικό μας προϋπολογισμό.

      Και σχετικά με το δήθεν χρέος μας, θα πω όμως ότι ο Βαρουφάκης λέει ότι τα χρήματα που μας έδωσαν δήθεν για τις δικές μας τράπεζες, επεστράφησαν προς Γαλλία και Γερμανία για να διασώσει η Ελλάδα τις εκεί τράπεζες.
      Ή μάλλον ούτε αυτό, τα χρήματα ούτε ήρθαν ούτε έφυγαν, τραπεζικές εγγραφές έγιναν.
      Μόνο που το λέει τώρα, δεν το έλεγε όταν ήταν υπουργός οικονομικών της χώρας.
      Και ούτε μας λέει πόσα χρήματα ακριβώς δώσαμε.
      Όμως ο Ιταλός Ντ Αλέμα είπε πριν κάτι χρόνια ότι δώσαμε προς γαλλικές και γερμανικές τράπεζες περισσότερα από 200 δις.
      Εξάλλου, όλοι ξέρουν ότι με τα μνημόνια μας έδωσαν οι “σύμμαχοι” περίπου 240 δις, ενώ ο κρατικός προϋπολογισμός …έβγαινε δεν έβγαινε. Πού πήγαν λοιπόν αυτά τα χρήματα;
      Άρα το δημόσιο χρέος της χώρας, δεν είναι 320 ή 330 ή 340 δις, αλλά μόνο το πολύ 140 δις.

      Και δε θα πω τώρα πως έγινε το χρέος μας 290 δις το 2009 αφού είναι γνωστό ότι το 1999 χρωστούσαμε 150 δις.
      Επειδή ίσως ήμαστε άτυχοι αφού αγοράζουμε τον στρατιωτικό εξοπλισμό μας ή ακόμα και το πετρέλαιο πιο ακριβά από ότι οι άλλες χώρες… Την ασφάλεια των συνόρων της ΕΕ θα έπρεπε βέβαια να την αναλάβει η ίδια η ΕΕ και όχι μόνοι μας, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
      Το θέμα είναι, τί θέλει η Ελλάδα στην ΕΕ με το Ευρώ; Τι θέλει η Ελλάδα σε μια ένωση, η οποία δημιουργήθηκε μόνο εις όφελος αυτών των χωρών που κατασκευάζουν, αυτών που παράγουν.
      Τι θέλει η Ελλάδα στην ΕΕ, η οποία δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να μπορούν οι κατασκευάστριες χώρες να διακινούν τα εμπορεύματα τους σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ ατελώς, χωρίς να επιβάλλονται δασμοί;
      Θέλει πολύ …μυαλό να συνειδητοποιήσει κανείς, ότι εμείς που εισάγουμε περισσότερα από ότι εξάγουμε, θα έχουμε κάθε χρόνο έλλειμμα; Και άρα το χρέος μας (ψεύτικο ή όχι) θα αυξάνει χρόνο με το χρόνο;
      Αφού δεν μπορούμε να αυξήσουμε τα έσοδα της χώρας βάζοντας δασμούς σε ότι εισάγουμε, κάθε χρόνο θα έχουμε έλλειμμα.
      Θέλει πολύ …μυαλό να συνειδητοποιήσει κανείς, ότι με την είσοδο μας στην ΕΕ, μειώσαμε εσκεμμένα τα έσοδα της χώρας;
      Για ποιο λόγο; Επειδή …”ανήκομεν εις την Δύση”;

      Μήπως το δημόσιο χρέος αυξήθηκε τόσο επειδή πληρώναμε μισθούς και συντάξεις; Ή αυξήθηκε επειδή είχαμε πολλούς δημοσίους υπαλλήλους;
      Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει γρήγορα να φύγουμε από την ΕΕ και το Ευρώ και χρειαζόμαστε επειγόντως εθνικό νόμισμα.
      Δεν έχει καμμία σημασία εάν θα έχουμε Ευρωδραχή ή Δραχμή ή …Οβολό. Εθνικό νόμισμα να είναι αρκεί.
      Εθνικό, ανεξάρτητο και αδέσμευτο. Ομοίως και τραπεζικό σύστημα.

      Αυτό που δεν έγραψα είναι ότι πρέπει η Ελλάδα να κλείσει στη φυλακή για εσχάτη προδοσία, όλους αυτούς που την κατέστρεψαν, αυτούς που την καταχρέωσαν και αυτούς που την ξεπούλησαν και την ξεπουλάνε. Η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.
      Και όλες οι υπογραφές τους δε θα “δένουν” την Ελλάδα, όταν αυτοί θα καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.

      Διαγραφή
    2. Ανοικω στην Δυση θα πει.." τα αρπαζω απ την Δυση.. εγω και καμμια διακοσαρια σαν εμενα.." . Οι ανθρωποι ανοικουν μονο στον εαυτο τους και στον Θεο.Δεν ειναι αντικειμενα να ανοικουν σε αλλο ανθρωπο.Αυτος που ειπε αυτην την απιστευτη ανοησια στην ουσια μας ειπε .....δουλους καταμουτρα ...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.