5/6/18

Οι αγνοί Έλληνες πολίτες, απλοί άνθρωποι που σέβονται την Ιστορία της Ελλάδας, ξεσηκώνονται - Συλλαλητήρια σε 21 πόλεις για τη Μακεδονία

Σε συνολικά 21 πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 6 Ιουνίου, συλλαλητήρια για τη Μακεδονία με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό. 
Συγκριμένα, ο κόσμος θα συγκεντρωθεί σε δρόμους και πλατείες στις παρακάτω περιοχές:
Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, αλλά και Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδο, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα. 
Την ίδια ώρα πανέτοιμοι δηλώνουν οι διοργανωτές της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», οι οποίοι σε κάθε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως «δεν υπάρχει χώρος για ακραία στοιχεία και συμπεριφορές».
Ο Μιχάλης Πατσίκας, μέλος της επιτροπής, ανέφερε ότι τα μηνύματα για συμμετοχή του κόσμου είναι ήδη πολύ θετικά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι πλατείες θα κατακλυστούν από πολίτες. Μίλησε για τον τρίτο ξεσηκωμό των Μακεδόνων αλλά και όλων των Ελλήνων, σημειώνοντας ότι ο λαός είναι έτοιμος και δεν χρειάζεται πολλά για να κατέβει στο δρόμο.
Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση παρακολουθεί από κοντά τις προετοιμασίες για τα συλλαλητήρια, τα οποία μπορεί να μην τα σπουδαιολογούν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζουν. «Αναγνωρίζουμε το ιερό δικαίωμα του οποιουδήποτε να κινητοποιείται, να διαδηλώνει, να εκφράζει την αντίθετή του, την επιφύλαξή του, την απόρριψή του στην κυβερνητική πολιτική ή σε οποιαδήποτε άλλη πολιτική. Αλλά, από εκεί και πέρα, υπάρχει μια εθνική γραμμή, την οποία υπηρετούμε, με τη διαπραγμάτευση που έχουμε κάνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά (Ραδιόφωνο 24/7) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τα ονόματα που είπε ο Κοτζιάς 

Παρά τις έντονες εγχώριες αντιδράσεις, ο Νίκος Κοτζιάς εξέφρασε την πεποίθησή του πως σε λίγες μέρες τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα έρθει η συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Έλληνας ΥΠΕΞ επεσήμανε πως από τα πέντε ονόματα που πρότεινε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, η ελληνική πλευρά έχει απορρίψει το «Μακεδονία-Σκόπια» και η ΠΓΔΜ έχει απορρίψει το «Μακεδονία του Βαρδάρη».
Έτσι, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων παραμένουν τα «Νέα Μακεδονία», «Βόρεια Μακεδονία» και «Άνω Μακεδονία».

Οι Αλβανοί βάζουν τρία νέα ονόματα στο τραπέζι 

Πάντως, βουλευτής του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI στα Σκόπια, ο Αρτάν Γκρούμπι υποστήριξε πως η συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τα Σκόπια είναι θέμα ημερών και μάλιστα μίλησε για τρία νέα ονόματα που είναι στο τραπέζι. Πρόκειται για τα «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Κρουσόβου», «Δημοκρατία Σύγχρονης Μακεδονίας» και «Δημοκρατία Ευρωπαϊκής Μακεδονίας».

Πηγή: Συλλαλητήρια σε 21 πόλεις για τη Μακεδονία -Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις | iefimerida.gr 

11 σχόλια:

  1. Iparhei mono mia Makedonia kai afti einai mono Elliniki. Oi Slavoi kai oi Alvanoi sta skopia einai mono slavoi kai Alvanoi kai oxi Makedones. Oi Prodotes tis Makedonisa prepei na pane syo Youthi.
    To Elliniko Liontari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Savva, forget the "purity" of people and other noble attributes. The mother of all virtues is courage. Without it nothing can be achieved.

    Do we have the gutts to take over Boule, Thessaloniki's mayor's Office and all the symbols of Anti-Hellenism? We have an army of millions and a rare chance, maybe the last one, to save Greece.
    Let's do it!!

    In the weeks to come, we will be back here each one of us writting how smart we are in predicting the treason and the government's actions. Brag about our ability to foresee the future. And when a pure and ignorant patriot will ask "why didn't you do anything to stop it?", remember to say because I am a fucking coward (appies to all of us)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα σας λέω...ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ πάνω του παλληκάρια μου!Σήμερα τα είναι περισσότερο από ποτέ ώριμα τα πράγματα να αλλάξε ο ρους της ιστορίας στην Ελλάδα!Μη "μασάτε" από κόντρα επιθέσεις Κοτζιά του τύπου "όλα είναι έτοιμα" και των μέσων που προπαγανδίζουν "έλεισε το θέμα και η επιλογή είναι πιό από τα 3 ονόματα"!ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΚΑΙ ΤΑ 1153...Άλλο όνομα θα πάρουν κι όχι την ιστορία μας!Μη φοβάστε έχουμε δύναμη, όλοι είμαστε εδώ για την κατάλληλη ώρα! Αυτά τα συλλαλητήρια είναι για ζέσταμα, μαζευτείτε όσοι θέλετε καμιά είδηση δεν μας πτοεί αρνητική και προπαγανδιστική, είμαστε έτοιμοι να τους στριμώξουμε στη Βουλή ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΝΗΜΕΡΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...και θα γίνει να μου το θυμάστε!Μην περιμένετε Θεοδωράκηδες(Μίκη) και ηγέτες όλοι είστε ηγέτες,μην λέτε ας ξεκινήσει κάποιος άλλος αυτοί έχουν δώσει παραπάνω από όσα πρέπει ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ στα δικά μας χέρια ο κόσμος γυρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκ πρώτης όψεως είμαι σύμφωνος με το συλλαλητήριο, αλλά γιατί δεν γίνονται τόσα πολλά ; Το ξέρετε ότι ο λαός μας λέει Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι !! Τελικά, το διαίρει και Βασίλευε ,έχει πολύ μεγάλη εφαρμογή και σήμερα !!! Θα γινόταν ενα μεγάλο στην Αθήνα και ενα στην Θεσσαλονίκη , θα γινόταν σεισμός από το πλήθος και ίσως γινόταν κάτι με τους βλαμμένους που μας κυβερνούν . Τώρα , ότι και να γίνει δεν θα φανεί η μάζα !! Όλα τα κόμματα είναι πολύ κατώτερα των περιστάσεων !! Το κράτος παραπαίει εξ αιτίας μερικών ηλιθίων !! Ίσως αναλάβει ο λαός και τότε .... τρέξτε να κρυφτείτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο θα έρθει η ώρα της Αθήνας! Η Αθήνα δεν θα είναι συλλαλητήριο! Εκεί θα μείνουμε όσο χρειαστεί! Ας πάρουν μια γεύση ετοιμότητας γιατί πάνε μες το καλοκαίρι να κάνουν κολπάκια! Πολύ θα το ήθελαν στην Αθήνα τώρα για να ""παιξουν"! Αλλά ξέρουμε κι εμείς από κόλπα. Κάθε πραμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο...όλα θα πάνε καλά. Έχουν την αίσθηση πως κάνουν κουμάντο! Θα μπλέξουν άσχημα όλοι τους! ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

      Διαγραφή
    2. Σακη ηλθε...στις 6 Ιουλιου...Κανενα κουμαντο δεν κανουν...ολα μπαχαλο ταχουν....Εμεις ειμαστε δεσμιοι των φοβων μας....κι αυτο πρεπει να τελειωνει....Ο φοβος εκανε κουμαντο εως εδω....οχι αυτοι....που δεν μπορουν ουτε τα κορδονια τους να δεσουν....Μπορουν .?? Για δες ...ποσα εδεσαν ...Κανενα..Τι συζηταμε..κυβερνουν αυτοι οι ανεπροκοποι ...?? Ο φοβος μας ηταν...Αν φυγει.....χαθηκαν...πουφ..πουφ....τελος..

      Διαγραφή
  5. το όνομα Μακεδονία να μην περιέχεται καθόλου . Διόλου Τώρα έχουν μείνει το βόρεια και άνω ;;;;
    Εάν αυτό συμβεί οι Υπεύθυνοι θα πληρώσουν μεγάλο τίμημα
    Θα μου πεις φοβάσαι τη μερκελ φοβάσαι τον ερδογαν φοβάσαι για τη θεσούλα φοβάσαι φοβάσαι το καταλαβαίνω και ειναι καλές δικαιολογίες .
    Να προσεχεις μην δικαστεις ως προδότης , αυτό καντο το μεγαλύτερο σου φόβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρατηρείστε την έκφραση του προσώπου του Κοτζιά όταν ξεκίνησε το Σκοπιανό κατόπιν διαταγής των ΗΠΑ-Γερμανίας και δείτε τώρα πως είναι. Του κόπηκαν τα φτερά. Μακάρι να ήμουν στις πόλεις της Μακεδονίας μας να διαδήλωνα μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορεί κανεις με την δήλωση της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», οι οποίοι σε κάθε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως «δεν υπάρχει χώρος για ακραία στοιχεία και συμπεριφορές». Δηλαδή θα ευνουχίσουν τους πατριώτες και τους Εθνικιστές οι οποίοι θα δεχτούν τις παρακρατικές προκλήσεις των αναρχιδομπαχαλακιδων και θα καταγράφουν από τα εξίσου παρακρατικά τουρκοπορνοκαναλα ΜΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ με δυο εκδοχές: 1. Οι αναπαντητες προκλήσεις των παρακρατικών σαν αποδοκιμασία των πολιτών (παρακρατικών) σε ακραίους γραφικούς εθνικιστικούς κύκλους... και 2. Όταν απαντηθούν οι προκλήσεις, οι σοφοί παρακρατικοί, θα χαρακτηρίσουν τους συγκεντρωμένους «ναζί αντισημίτες φασιστες κλπ» και εσείς ραγιάδες προβατάκια να μην έχετε καμμία σχέση με αυτους, γιατί με τα «ελεύθερα» πορνοκαναλα μας θα σας δολοφονήσουμε επαγγελματικά και κοινωνικά.... Άκυρη και άσκοπη η διευκρίνιση της επιτροπής και ισως να μην έχει τις πλάτες να σηκώσει τέτοια βαριά αποστολή εξέγερσης των ραγιάδων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.