24/6/18

Νέα συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου για το Σκοπιανό

  • (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Νίκος Αρβανιτίδης)
Οι αντιδράσεις στην υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών ανάμεσα στην Ελλάδα και την πΓΔΜ συνεχίζονται και την Κυριακή έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για την Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, με σύνθημα «Δεν θα περάσει!»
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στον Λευκό Πύργο και θα ακολουθήσει πορεία.
Σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσίευσαν στο facebook οι διοργανωτές που αποκαλούνται Ενωμένοι Μακεδόνες, η πορεία θα περάσει από τα προξενεία ΗΠΑ, Σκοπίων και τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ. «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας! Κυριακή 24 Ιουνίου, 19:00, πλατεία Λευκού Πύργου. Όλοι οι Έλληνες ακομμάτιστα με την Ελληνική σημαία και τον Ήλιο της Βεργίνας στο χέρι. Θα ακολουθήσει πορεία στα προξενεία ΗΠΑ, Σκοπίων και τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

  1. Δεν νομίζω ότι οι συγκεντρώσεις αυτές πλέον με συνεχώς όλο και μειούμενο κόσμο βοηθούν, αλλά αντίθετα είναι βούτυρο στο ψωμί των κυβερνώντων για να αποδομήσουν και τα μεγάλα συλλαλητήρια που έγιναν, πέτυχαν και πέρασαν το μήνυμα. Τώρα είναι ο καιρός των μαζικών αγωγών και της συνεχούς πίεσης (όχι βίαιης) σε όλους τους βουλευτές όλων των παρατάξεων για να αντιταχθούν στο εν λόγω σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.