20/6/18

Ανοίγουν και το Αλβανικό μέτωπο με παραχωρήσεις των δικαιωμάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και διεκδικήσεις περιουσιών από τους «Τσάμηδες»

Μετά τα «πανηγύρια» Τσίπρα- Κοτζιά για την άνευ όρων παράδοσή τους στις επιθυμίες των Σκοπιανών, όλα δείχνουν ότι έρχεται η σειρά του… Αλβανικού Μετώπου! 

Οι γείτονες μας, αναθερμαίνουν τις διεκδικήσεις τους βάζοντας μπροστά τους Τσάμηδες, οι οποίοι ενθαρρημένοι από το «Ναι σε όλα» της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προγραμμάτισαν για το ερχόμενο Σάββατο εκδήλωση για τη  λεγόμενη γενοκτονία τους στην Κονίσπολη των Αγίων Σαράντα, (κοντά στα σύνορα με τη Θεσπρωτία), επιδιώκοντας να ικανοποιηθούν οι ανιστόρητες απαιτήσεις τους από την Ελλάδα.
 Για  τις επικείμενες εξελίξεις και για την πρόθεση υπαναχώρησης από τις πάγιες ελληνικές θέσεις, προϊδέασε  ο  Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Σε μια ακόμη επίδειξη της αλαζονείας που τον διακατέχει, την περασμένη μόλις εβδομάδα, κάνοντας  και επίδειξη κακόγουστου χιούμορ, δήλωσε ότι θα πρέπει να κλείσει και τις Ελληνοαλβανικές εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσει να πάει διακοπές!!!



Για τη συνέχεια Πρωινός Λόγος

4 σχόλια:

  1. τι μας τα λέτε ολα αυτά, για να μας τρελάνετε !!! κάντε κάτι να ξεκουμπιστουν οι προδότες, γιατί δεν θα αφήσουν πέτρα στη πέτρα !!!! Ο λαος μπροστάρη θέλει οχι μόνο λόγια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν κουνιεται τιποτε λεμε.Ο μανωλης με τα λογια χτιζει ανωγεια και κατωγεια.Δεν κουνιεται ζαπι.Παει κλεινει το μαγαζι.Φινιτο λα μιουζικα , πασσατο λα φιεστα.ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ αυριο.Σημερα παει.Ετελειωσεν. απο το 1974 παει η ελλαδιτσα.Θα ανακαμψει οταν ελθει η ωρα. Δηλ οταν θα εχει θεληση και ισχυ.τοτε οτι συμφωνιες και αν γινουν διαγραφονται.Αν και στα σκοπια το παιχνιδι παιζεται στην βουλγαρια, καθοσον τα σκοπια θα διαλυθουν και συντομα.Απλως το ονομα θα το χρησιμοποιησει ο επομενος .(και μαλλον θα ειναι βουλγαρος με αμερικανικη η ρωσικη_πιθανον -επιρροη).Ξεκινωντας φυσικα θεμα πομακων.Οσο για θεσπρωτια μαλλον το φυλακιο στην γεφυρα καλαμα το βλεπω να επαναλειτουργει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μάθανε ότι γ...μαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι" λέει μια παροιμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.