22/6/18

Καλεντερίδης στο Χαριτάτο: «Ανοίξαμε διάπλατα την πόρτα για "μακεδονική" μειονότητα στη Β. Ελλάδα»

8 σχόλια:

  1. 1) Δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη
    2) Δεν είμαστε τυχαία έθνος με παρουσία χιλιάδων χρόνων στον πλανήτη
    3) Η Ελλάδα κινδυνεύει από την κυριαρχία της αριστερής, διεθνιστικής και αναρχικής ιδεολογίας η οποία κυριαρχεί πολιτικά για 40 χρόνια τώρα, με ευθύνη των ψηφοφόρων
    4) Να βάζουμε τα πράγματα στο σωστό πλαίσιο τους. Αν ανοίξει η πόρτα ή η κερκόπορτα τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα υπολογίζουν εκείνοι που την ανοίγουν. Ήτοι, όταν ένας Σάτυρο ανοίγει την πόρτα σε μια νύμφη η οποία απειλεί να τον δαγκώσει δυνατά, όλοι γνωρίζουμε πως θα καταλήξει η επίθεση της. Τι ζητούν οι σκοπιανοί; Μειονότητα και Μακεδονία του Αιγαίου! Ωραία, κοιτάξτε πως μια καλή στρατηγική μπορεί να φέρει τα πάνω της νύφης κάτω από τον Σάτυρο. Σας αναγνωρίζουμε μειονότητα, αλλά ξέρετε θα πρέπει εκείνον τον αστερίσκο να τον μετουσιώσουμε. Αλλάξτε και σεις την εθνικότητα σε σλαβομακεδονική, αναγνωρίστε την ελληνική μειονότητα σε σας, να σας το δώσουμε κι αυτό. Πάρτε και ΑΟΖ πάρτε και λιμάνι, ελάτε σε έναν οικονομικά θανάσιμο εναγκαλισμό μαζί μας και μετά λίγη πολιτισμική κυριαρχία(ξύλο), για να ξεχωρίσει ο γούτος από την περιστέρα. Τα σκόπια με αυτή την στρατηγική θα μετατραπούν σε επαρχία μας, ειδικά αν συνδυαστεί με πληθυσμιακή εθνοτική αποσταθεροποίηση τους με την είσοδο στην ΕΕ. Στο τέλος, είτε θα απορροφηθούν ωσμωτικά από την Ελλάδα, είτε θα διαμελιστούν στα τέσσερα (σκίστε με να αλλάξω ράφτη που λεν κι οι νύμφες).
    5) Μόνο οι παρθένες φοβούνται Σάββα. https://www.youtube.com/watch?v=st7qIWf1rAQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)«Ανοίξαμε διάπλατα την πόρτα για "μακεδονική" μειονότητα στη Β. Ελλάδα»

    Μήπως αυτό είναι και ένας από τους κρυφούς στόχους της "συμφωνίας", μία μειονότητα στην Β. Ελλάδα, που θα βοηθήσει στην δημιουργία μίας μελλοντικής "Ενωμένης Μακεδονίας", σε μία "επανένωση" του "Βορρά" με τον "Νότο"? Δέν έδωσαν τυχαία την "Μακεδονική" γλώσσα και εθνότητα στούς Σκοπιανούς...

    2)Δέν είναι χαζοί αυτοί που έγραψαν την συμφωνία, εμείς είμαστε.
    Η Ελλάδα μέχρι το 1990 είχε έναν συμπαγή Ελληνικό πληθυσμό που αποτελούσε το 98% με 99% του συνόλου των κατοίκων της χώρας μας.
    Η μόνη μειονότητα που υπήρχε ήταν η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, που αριθμούσε τις 100 με 120 χιλιάδες.
    Από το 1991 ανοίξαμε δυστυχώς τα σύνορα.
    Σήμερα η χώρα μας έχει κατακλυσθεί από εκατομμύρια αλλοδαπούς και έχει δημογραφικά αλλοιωθεί.
    Ποιός είναι ο σκοπός της συνεχούς δημογραφικής αλλοίωσης της χώρας μας?
    Ο εδαφικός της διαμελισμός φυσικά, τι άλλο.
    Υπάρχει δόλος και προδοσία σε τι συμβαίνει? Βεβαίως.
    Γενικά δέν έχουμε πατριώτες πολιτικούς. Πολλοί είναι άθεοι και εθνομηδενιστές, και άλλοι δυστυχώς αποδεικνύονται ψευδοπατριώτες και πατριδοκάπηλοι.
    Υπάρχουν σχέδια αλλαγής συνόρων?
    Ναί, εις βάρος της εξασθενημένης, ποικιλοτρόπως, Ελλάδος.
    Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες μαρτυρίες και δημοσιεύσεις, που το επιβεβαιώνουν, καθώς και οι καθημερινές, σχεδόν, απειλές γειτόνων.

    3)Συμπέρασμα.
    Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει το 1/3 της επικράτειας της.
    Κάποιοι πολιτικοί, από πολλά κόμματα, εδώ και χρόνια, έκαναν και κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά στην χώρα μας, διαβρώνοντας εκ των έσω το Ελληνικό κράτος, πλήττοντας την οικονομία μας, την ομοιογένεια του Ελληνικού πληθυσμού, την παιδεία, την θρησκεία, την οικογένεια, διαφθείροντας με κάθε τρόπο την κοινωνία.
    Εάν δεν υπάρξει μαζική αντίδραση του λαού, στην υπονόμευση,("subversion"), του Ορθοδόξου Χριστιανικού Ελληνικού Έθνους μας, που ύπουλα γίνεται εδώ και χρόνια, προφανώς μας περιμένει μία νέα φοβερή εθνική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιά τήν ἀκρίβεια, ὄχι μόνο "Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει το 1/3 της επικράτειας της", ἀλλά ὁ Ἑλληνισμός τῆς Μακεδονίας κινδυνεύει.
    Καί μαζί του κινδυνεύει καί ὁ Ἑλληνισμός τῆς Θράκης καί ὁ Ἑλληνισμός τῆς Ἠπείρου.
    Ἄν δέν ξυπνήσουμε ἡ νότια Ἑλλάδα, στό ὁρατό μέλλον,
    θά ἔχῃ νἀ περιθάλψει ὑπό συνθῆκες ἀθλιότητος, Ἕλλληνες πρόσφυγες Μακεδόνες καί Θράκες, ἴσως καί Ἠπειρῶτες.
    Πέραν τῶν πολλῶν μεταναστῶν πού οἱ Γερμναοί ἑτοιμάζουν νά δεχθῆ, ὡς "ψωροκώστινα" ,
    ἡ Ἑλλάδα τῆς μισῆς θάλασσας καί τῆς μισῆς Ἠπείρου, τῶν Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά [καί Μητοστάκη, ἔτσι πού ψευδο-ἀντιπολιτεύεται τήν ἐσχάτη προδοσία στίς Πρέσπες].

    Ἔχουμε μνήμη ἐλέφαντα ὅταν χρειάζεται γιά ἐθνικά θέματα, οἱ Ἕλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σύγχρονος τρόπος του "διεθνούς παράγοντα" για να κάνει τις δουλειές του είναι το γκριζάρισμα μεγάλων περιφερειών. Δλδ βάζει δύο ή περισσότερες κρατικές ή μη κρατικές οντότητες να τσακώνονται για τον έλεγχο της εν λόγω περιφερείας πολλές φορές και με βίαια μέσα έτσι ώστε να έχουν τα προσχήματα οι διεθνείς παίκτες να επέμβουν και να θέσουν την περιοχή υπό "ειρηνευτική" διοίκηση κάτω από την αιγίδα ενός ή περισσότερων διεθνών οργανισμών και στην ουσία να αποσπάσουν την κατοχή της περιοχής από τους νόμιμους ιδιοκτήτες της. Πρώτο παράδειγμα ήταν η Κύπρος το 74 'οπου βρίσκονται στρατεύματα 4 χωρών συν του ΟΗΕ αλλά ευτυχώς δεν ολοκληρώθηκε το γκριζάρισμά της χάριν στην απόρριψη του σχεδίου Ανάν!!Πρόσφατα παράδειγματα είναι η Βοσνία, το Κόσσοβο το Αφγανιστάν και η Λιβύη που στην πραγματικότητα δεν διοικούνται από τους ίδιους τους λαούς τους αλλά από ξένα κέντρα συχνά αντικρουόμενα! Τα επόμενα είναι
    1)η Ανατολική Μεσόγειος λόγω των γιγάντιων κοιτασμάτων, Σε αυτό το πλαίσιοβρίσκεται και η προσπάθεια που έγινε για κίνημα ανεξαρτητοποίησης της Κρήτης. Ευτυχώς οι Κρητικοί δεν μάσησαν την φόλα και έδιωξαν κακήν κακώς τους πράκτορες,
    2) Η Μακεδονία που ενδιαφέρει ιδιαιτέρως την Γερμανία λόγω της δυνατότητας να γίνει ο συγκοινωνιακός τερματικός σταθμός για το εμπόριο προς την κεντρική και βόρειο Ευρώπη καθώς και για τους αγωγούς που θα φέρνουν τους υδρογονάνθρακες της Μεσογείου στην Γερμανία!Για την μεταφορά των εμπορευμάτων της ενδιαφέρεται και η Κίνα γιαυτό αγοράζει λιμάνια!Οι Γερμανοί έχουν πρωτοστατήσει με φανατισμό (αν και δεν το δείχνουν)τόσο στο γκριζάρισμα της Μακεδονίας όσο και ,παλαιότερα,στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας!!
    3)Το Αιγαίο. Απ΄το Αιγαίο ελέγχεται η κάθοδος ή μη των Ρώσων στην Μεσόγειο. Ίσως το Αιγαίο να αποτελεί το αντίδωρο προς τη Τουρκία για την βοήθεια που θα δώσει για να γκριζαριστεί η Μεσόγειος και η Μακεδονία προς όφελος των Αμερικάνων-Ισραηλινών και των Γερμανών αντίστοιχα!!Ευτυχώς η Τουρκία, τελευταία, πατάει σε πολλές βάρκες και δυσκολεύει το εγχείρημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως αντι για πορτα βρουν αυτο; Λεω μηπως.

    https://uploads.disquscdn.com/images/58991c337fafe30ae42d8443113c08e4724bae1501d1a7516ab0b38bbeffed30.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ηττοπαθείς ξεχνούν πως μπορούμε να μετατρέψουμε τους σκοπιανούς, σε παλαιστίνιους εν μία νυκτί. Μέχρι τώρα ήμασταν τα καλά παιδιά της παρέας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα μείνουμε και έτσι, ειδικά αν συνεχίσει το βιολί η συμμαχία, να επιδιώκει αυτόνομες ζώνες εμπορίου που θα ξεκινούν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ειδικά, το να εξελίξουμε την αμυντική μας βιομηχανία και φτιάχνουμε και δικά μας όπλα, είναι όρος επιβίωσης. Η εξάρτηση από ξένα οπλικά συστήματα είναι η ρίζα της υποτέλειας μας σε νατο, αμερικανούς και γερμανούς. Κάποιοι ποντάρουν στην διχοτόμηση του Αιγαίου και σχεδιάζουν να μας αφήσουν άοπλους απέναντι στους τούρκους. Οι κινήσεις των αμερικάνων είναι τουλάχιστον περίεργες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τους βγει ο σχεδιασμός. Ειδικά, αν τους κοστίσει ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιολογα τα σχολια των ανωτερω σχολιαστων.Μεγα προσον αγαπητοι η αρχη της προσαρμοστικοτητος.Ο ελιγμος.Η προσποιηση.Οπως ο Οδυσσευς εβουλωσε τα ωτα με κηριον, προκειμενου μην ενδωσει και υποκυψει στα σαγηνευτικα καλεσματα των σειρηνων, ετσιι και εμεις πρεπει προφυλαχθωμεν αναλογως.Ολα εχουν να κανουν με τα ορια αντοχης του καθενος.Ελαχιστοι εχουν το γνωθι σαυτον.Επειδη απαντες παρακολουθουμεθα αποδεδειγμενα , κρατω ενα επιπεδο προκειμενου αποφυγω εκθεσεις επι εκθεσεων. Ενας σημαντικοτατος μυθος ειναι του Αισωπου με τον λυκο και το αρνιον.Ο πολεμος εχει αξια οταν γινεται υπερ βωμων και εστιων Αλλως οταν γινεται μισθοφορικα εχει αλλη υφη.
    Να θυμαστε την στιγμη που θα ερπονται προκειμενουν συναντησουν τον Ελλην ηγετη, εχοντας παραδωσει ο καθεις των οτι εχει και δεν εχει.
    Η τακτικη εχει σημασια. Αυτο δεν σημαινει οτι θα παιζουμε προσπαθωντας να μην χρεωθουμε και να αγοραζουμε ανωτερα οπλικα συστηματα εναντι εχθρων. Μεχρι τοτε ομως καλη ειναι και η κουμπουρα αλα Κολοκοτρωνη. Δεν υπαρχει περιπτωση να υφισταται εχθρος ατρωτος.Επεισοδια στην Κων πολη 1955, ουδεν προβλημα.Χολερα στο λονδινο και σολη την Αγγλια και παντου.Οι δυο βασεις γινονται πυροτεχνημα. Μπουμ και μετα
    ,,, θανατος
    η απεικονισις του υπνου και παυσις των αισθησεων////
    Μετα εαν καποιος θελει μιλησει οριστε.
    καταλαβατε αγαπητοι,Υπαρχει ατρωτος ανθρωπος?.Ουδεις.Ουτε και εγω, αλλα εαν ειναι να πεθανει καποιος δεν ειναι ωραιο ο θανατος να πιασει τοπο?
    οχι να επελθει απο το δευτερο ραπισμα υης ετερας παρειας που θα στρεψωμεν οικειοθελως πιστευονυας οτι θα λαβωμεν αιωνια ζωη . και καταστρεφοντας εκατομμυρια αθωες ζωες ελληνων εδω.
    Πρεπει να πιστευσωμεν οτι πρεπει να αποκοψωμεν την ραπισασα χειρ , εστω και με οδοντας ΟΠΩΣ Ο ΚΥΝΑΙΓΥΡΟΣ τα περσικα πλοια.
    Σας χαιρετω με τον λογο του Κολοκοτρωνη στην Πνυκα.
    Τ α σεβη μου στρατηγε.
    Α και να σου μοιαζα ελαχιστα.
    .,,,,,Θα ακουνε Ελλην και θα φευγουνε μιλια μακρια....
    Να το θυμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.