8/6/18

Ένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του - Η Αυστρία κλείνει τζαμιά και απελαύνει ιμάμηδες που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό

Η κυβέρνηση της Αυστρίας ανακοίνωσε ότι κλείνει και απαγορεύει τη λειτουργία επτά ισλαμικών τεμενών και απελαύνει τους ιμάμηδες που υπηρερτούσαν σ' αυτά.
Ως αιτιολογικό της απόφασης προβλήθηκε το γεγονός ότι οι ιμάμηδες και όλη η λειτουργία των τεμενών χρηματοδοτούνταν με κεφάλαια που έρχονταν από το εξωτερικό.
Την ανακοίνωση της απόφασης έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Sebastian Kurz, ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση κατέληξε στην απόφαση αυτή κυρίως λόγω της συμμετοχής των παιδιών Τούρκων μεταναστών σε δρώμενα, με στολή γενιτσάρων, σε ένα τέμενος της Βιέννης.
Ο Κουρτζ δήλωσε επ' αυτού:
"Αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν θέση στην Αυστρία και στο σύνταγμά της. Από τούδε και στο εξής ως κυβέρνηση θα δέιξουμε μηδενική ανοχή σε τέτοια φιανόμενα. Θα παλαίψουμε με όλη μας τη δύναμη για να αποτρέψουμε τέτοιες αρνητικές εξελίξεις".
Το θέμα χαρακτηρίζεται σήμερα ως "μέγα σκάνδαλο" από τον τουρκικό τύπο.

6 σχόλια:

  1. Ορισμός της έννοιας ΚΡΑΤΟΣ.
    Απλά.
    Μάλλον πρέπει να τούς προσ-εταιρισθούμεν.
    Οταν και εάν καταφέτρωμεν να απαγκιστρωθωμεν από τήν μέγγενη τής αλώπηκος γηραιάς Αλβιώνος.
    Εσεται ημαρ όπυ θά καταλάβωμεν ότι το 1940 ημασταν μέ λάθος στρατόπεδο.
    Εάν γνωρίζαμεν τι θά ακολουθήσει μετα το 1945, δηλ ο συμμοριτιπόλεμος και όλα τα επακόλουθα πού μας οδηγήσανε στο τέλμα, θά είχανε ενταχθεί όλοι οι Ελληνες ,εθελοντές στην Βερμαχτ.
    Θέλαμε Αντάτ .Ηλθε λοιπόν η ώρα πού μας επώλησαν οι Εγλεζοι στήν Κυπρο πολλές φορές.Ενω βεβαιως βεβαιως ολο το συνοθυλευμα της δηθεν εθνικης αντιστασης ζει και βασιλευει.Επρεπε να εκτελεστουνε ολοι ως εγκληματιες πολέμου.Κατα παραβαση κανονων εμπλοκης οχι μονον δολοφονουσαν μεμονωμενα απλους στρατιωτες Γερμανους ,οι οποιοι ευρισκοντο στην Ελλαδα κατοπιν συνθηκων, αλλα μετα απο τις αποτροπαιες πραξεις των, οπως δολοφονια βασανισμος Γερμανων στρατιωτων (ακρωτηριασμοι γεννητικων οργανων ) στα Καλαβρυτα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ αντιμετωπισαν τους Γερμανους σε μαχη αλλα εγκατελειπαν το σημειο δολοφονιας των Γερμανων στρατιωτων, αφηνοντας τούς Γερμανούς να ξεσπάσουν στόν ντοπιο πληθυσμο.Αυτο κανανε και στην Μαρφιν , οπου τούς καψανε ζωντανούς τους αθωους πολιτες και υυτο κανανε και πριν λιγες μερες στην Θεσσαλονικη οπου πηγανε να καψουνε ζωντανους αστυνομικους στην Αγ Δημητριου.
    Δεν μας αρεσε η προσφορα των Γερμανων για την Κυπρο, το 1940.Θελαμε Αγγλια οπου διαβλεποντες οι πονηροι Αγγλοι το αποτελεσμα, ηρνήθησαν την μεταφορα της Ελληνικης κυβερνησεως στην Κυπρο, διοτι σου λεει, μετα τον πολεμο θα ενωθει η Κυπρος με την Ελλαδα.Μετα ομως του εδωσε και καταλαβε.
    Οσο για τα θυματα στην Ελλαδα, λυπαμαι σαν Ελληνας, αλλα ητανε δικο μας λαθος.Επρεπε απλα να ενταχθουμε στην Βερμαχτ και να λιανισωμε καθε αντιρρησια ΠΡΙΝ ξεκινησει πόλεμος.Ακομη και εαν χανοτανε ο πολεμος.Οπως τωρα βλεπετε ΠΩΣ λειτουργει η Αυστρια ως κρατος εναντι υπηκοοων του, ετσι λειτουργοουσαν και οι Γερμανοι εναντι των στρατιωτων του. Και αφου δεν εκτελεσαν ολους τούς Ελληνες ναμαστε ευχαριστημενοι. Δεν ειναι σαν εδω να σφαγιαζονται Ελληνες στρατιωτες επι ενα μηνα στην Κυπρο και ο αρχηγος του κρατους να λεει η Κυπρος κειται μακραν. Πειραξες Γερμανο στρατιωτη?Για καθε ενα χιλιοι εκτελουνται. Να δουμε εαν ξαναπειραζεις. Διοτι αλλο Γερμανος στρατιωτης της Αριας φυλης , αλλο δηθεν Εγγλεζος (όπως οι Ελληνες υπηκοοι που εγιναν ελληνες με υπογραφη πολιτικων ) με καταγωγη από Ινδια και Νεπαλ.
    Εαν δεν ειχανε μαζεψει οι Εγγλεζοι ολο το συνοθυλευμα μισθοφορους ααπο Ινδια , Αφρικη και Νεπαλ (όπως τους Χουρχας στα Φωκλαντ και Γιουγκοσλαυια) δεν θα ημπορουσαν να προστατευσουν ουτε το Λονδινο.
    Μεχρι και προσφατα δρομοι και γεφυρες στην Ελλαδα υπηρχαν απο τους Γερμανους.Ευτυχως πηγανε μεταναστες οι ελληνες και φαγανε ψωμακι ζεστο, σπουδασανε παιδια και γινανε ανθρωποι.Παραδειγματα απειρα.
    Πριν λιγο καιρο πηγα στο χωριο μου. Εκει ζει μια γυναικα που δουλευε στην Γερμανια πριν τριαντα χρονια και λαβαινει μια μικρσυνταξη απο την Γερμανια πεντακοσιαν ευρω.Με εδειξε λοιπον ενα εγγραφο απο το Γερμανικο κρατος που ελεγε οτι μετα απο ελεγχο διεπιστωθηκε οτι επρεπε να ναλαβαινει περισσοτερη συνταξη και ετσι της απεστειλλαν περι πενηντα χιλιαδες ευρω και αυξηση αλλα εκατο ευρω.Φυσικα τα ορνεα που ιπτανται στην Ελλαδα μυρισαν αιμα και ορμησαν να φανε μεσω εφοριας εφοσον τα δηλωσε στην Ελλαδα με τον λογιστη, την στιγμη που η βεβαιωση ελεγε οτι το ανωτερω ποσον βασει ευρωπαικου νομου ειναι αφορολογητο.
    Καταλαβατε συντροφοι τι εστι κρατος.
    Γερμανια και ξερο ψωμακι λοιπον. Ειναι οι μονοι που μπορουμε να στηριχθουμε.Αφηστε τα αισχη της δηθεν αντιστασης κλπ.
    Με αγαπη παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε υπαρχει πνευματικη συγγενεια με τους Γερμανους? Τι σοι συτμπεθεριο μας προτεινεις να κανουμε? Καρλομαγνος ειναι το σημειο αναφορας της ΕΕ στην οποια μας εισηγαγεν ο κωφος εθναρχης και ειδαμε το χαιρι μας. Καθ υποδειξιν του Καρλομαγνου εισηχθη η αιρεσις του Φιλιοκβε και το ανθελληνικο (αντιΒυζαντινο) μενος του ειναι γνωστο. ΑΥτο ειναι το πνευμα που διαπνεει αυτη τη χρηματοπιστωτικη χουντα. Μη μου πεις πως δεν ηξεραν οι μεθοδικοι Γερμανοι οτι δεν υπηρχε οικονομια στην Ελλαδα αλλα παρ' ολα αυτα τους "κοροιδεψε" ο Σημιτης. Γιατι λοιπον την εβαλαν στο ΕΒΡΑΙΩ? Για να την ξεπουπουλιασουν προφανως και το πετυχαν. ΑΝ ηταν σοβαροι ανθρωποι δεν εκαναν αυτη την ατιμια . Και το λεω αυτο διοτι ειχαν πληροφορηση απ[ο πρωτο χερι απο το Σπυρο Σημιτη (νυν Γερμανο υπηκοο !) ανθρωπο τβν Γερμανικων υπηρεσιων. Τους κοροιδεψε ο Σημιτης. Γι α φαντασου!!!! Κατι σαν το σχεδιο Πυθια (παραμυθια της χαλιμας).

      Διαγραφή
  2. Τοσο σοβαροι ειναι φαίνεται απο το οτι αφβσαν και γεμισαν τζαμια αμφιβολου σκοπου και υπαρξεως και τωρα τρεχουν να τα κλεισουν Μαλλον πιο σοβαροι είμαστε εμεις που ακομα και αυτο το ενα που υποτίθεται θα φτιαξουμε δεν λεει να φτιαχτειαπο τις αναβολες και τις προφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΠΡΟΣΦΥΓΈ΄Σ ENANTION TOY TEMENOYΣ!!!!
      Επι πλέον στην Ελλάδα το Κράτος δεν έχει κτίσει ούτε μία ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ(97% των Ελλήνων είναι Ορθόδοξοι)ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ;;;;;

      Διαγραφή

  3. https://www.youtube.com/watch?v=nfldqU8W1WU

    Για ποιο λόγο να δεχόμαστε εμείς ως Ευρώπη ανθρώπους με εντελώς διαφορετικό πολιτισμό (και μάλιστα με επεκτατικές βλέψεις) όταν υπάρχουν πλούσιες ισλαμικές χώρες που μπορούν άνετα να τους υποδεχθούν και να τους βοηθήσουν.
    Να πάνε σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και Κατάρ. Μπορούν να χτίσουν μέχρι και νέες (προσφυγικές πόλεις) σε περιοχές που σήμερα δεν υπάρχει τίποτα. Χώρο έχουν...ειδικά η Σαουδική Αραβία.

    Αν δεν τους δεχθούν τότε αυτά τα τρία κράτη είναι ρατσιστικά και μάλιστα όχι ενάντια σε Χριστιανούς αλλά σε "αδελφούς" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.