7/6/18

ΗΠΑ: «Ανεξήγητη ασθένεια» πλήττει Αμερικανούς διπλωμάτες σε Κίνα και Κούβα

REUTERS/ALEXANDRE MENEGHINI
 Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, σε ανακοίνωσή του που δημοσιοποίησε την Τρίτη, τόνισε ότι έχει συγκροτηθεί από τον περασμένο μήνα μια ειδική ομάδα για να διευθύνει την αντίδραση της αμερικανικής κυβέρνησης «σε αυτά τα ανεξήγητα συμβάντα υγείας» των διπλωματών και των μελών των οικογενειών τους
Σε είκοσι επτά ανέρχονται τα ανεξήγητα προς το παρόν κρούσματα υγείας που έχουν αναφερθεί με θύματα διπλωμάτες των ΗΠΑ στην Κούβα και την Κίνα. Όπως έγραψε η εφημερίδα The New York Times την Τετάρτη, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απομάκρυνε επειγόντως άλλους δύο Αμερικανούς καθώς πάσχουν από μια «μυστηριώδη ασθένεια» που οφείλεται σε παράξενους ήχους που άκουσαν στην Κίνα.
Πριν από τα δύο περιστατικά, είκοσι πέντε Αμερικανοί διπλωμάτες και μέλη των οικογενειών τους, 24 στην Κούβα και ένας στην Κίνα, είχαν εμφανίσει συμπτώματα αυτής της παράξενης ασθένειας, σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Τα συμπτώματα και τα κλινικά ευρήματα παραπέμπουν σε εκείνα που εμφανίζει κανείς σε περιπτώσεις διάσεισης ή μέτριας σοβαρότητας εγκεφαλικών τραυματισμών.
 Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, σε ανακοίνωσή του που δημοσιοποίησε την Τρίτη, τόνισε ότι έχει συγκροτηθεί από τον περασμένο μήνα μια ειδική ομάδα για να διευθύνει την αντίδραση της αμερικανικής κυβέρνησης «σε αυτά τα ανεξήγητα συμβάντα υγείας» των διπλωματών και των μελών των οικογενειών τους.
«Η ακριβής φύση των τραυματισμών και το εάν για όλα τα κρούσματα υπάρχουν κοινά αίτια δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί», διευκρίνισε ο Πομπέο.
 Για τα νέα κρούσματα με τους δύο Αμερικανούς στην Κίνα κανένας εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ δεν σχολίασε το δημοσίευμα των New York Times, το οποίο ανέφερε συγκεκριμένα ότι ομάδα γιατρών μετέβη αεροπορικώς στο αμερικανικό προξενείο στη νότια κινεζική πόλη Γκουανγκζού για να υποβάλει σε εξετάσεις το διπλωματικό προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών των διπλωματών.
naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

7 σχόλια:

  1. Όπλα υπερηχητικών/υποηχητικών κυμάτων, μάλλον οι αντίπαλοι έβγαλαν νέα σειρά χειρός. Πιθανός και να αντιγραφουν/συντονίζουν/κατευθύνουν τα εγκεφαλικά κύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φυστικοβούτυρο ίσως, κάποιο αναψυκτικό που τους στέλνουν από τις ΗΠΑ, κάτι Αμερικάνικο πάντως πρέπει να τα προκαλεί όλα αυτά... Δεν εξηγείτε αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο συχνα τους στελνουν μεγαλες επιταγες...εκει ισως ειναι ο ....σκωρος.

      Διαγραφή
  3. ΧΑρακτηριστικο σύμπτωμα που παραπέμπει σε έκθεση μικροκυμάτων συγκεκριμένης συχνότητας.Μαλιστα η έκθεση αυτή προκαλεί και εμβοες δηλαδή τα λεγόμενα κουδούνισμα στα αυτιά,Περισσότερα μπορείτε να βρειτε στο Ίντερνετ εύκολα.
    ΥΓ : Απίθανο θεωρώ να προσπάθησαν να τους ξεκάνουν οι Κουβανοί η οι Κινέζοι ! Μαλλον κάποιο σύστημα της πρεσβείας παρουσιάζει διαρροές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τα αποκαλύψει ολα ο Σκάι. Φταίει η Ρωσσία.Και ο Ρουβίκωνας.Και η "βία απ'οπου και άν προέρχεται". Και η "κλειστή κοινωνία". Και ο "λαικισμός".
    Μπορεί και το προβλεπόμενο συλλαλητήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....και που ειναι η αστυνομια ??!!! Δεν....φυλαγε???!!!! Γιατι δεν φυλαγε ???!!! Ειναι δυνατον ...να μην φυλαγε ??!! Μα ειναι αδιανοητο...απαραδεκτο...που ηταν οι αστυκομικοι ??!!! Εριξε ..σιγουρα χημικα η Ρωσια !!! Συμφωνα με εγκυρες πηγες απ το Χιουμαν ραιτς...και τα εμπριμε κρανη.... το αιμμοσταγες καθεστως των ρωσων ολιγαρχων με τον εθνικιστη φεουδαρχη Πουτιν....( οχι σαν τους δικους μας..που ειναι ...πολλοι και δεν ..αρχουν..αρα πολλοιαρχες...η αρχοπουλια...η ..πουλαρχες...η ..τραβατε το πουλι και τις ..αρχες )....
      ΟΛΑ τα λεει το ...ΣΚΑΙ....να το ακουτε οταν πσρετε τα ταβορ σας.... δεστε και το μεζεδακι την Σια....για ονειρα ...γλυκα...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.