11/6/18

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, τσιράκια του Ισραήλ

États-Unis, sous-fifres d’Israël
Paul Craig Roberts
Paul Craig Roberts Finally Sees the Reality of the War on Whites: "Are Whites Being Setup for Genocide?"
Πριν από 51 χρόνια σαν σήμερα, ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα και αντιτορπιλικά επιχείρησαν να βυθίσουν το USS Liberty. Αυτό το αμερικανικό σκάφος επιτήρησης σταθμευόταν στα ανοικτά της ακτής της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια του πολέμου του Ισραήλ με την Αίγυπτο και τη Συρία. Το Ισραήλ δεν μπορούσε να βυθίσει το πλοίο, αλλά κατόρθωσε να σκοτώσει ή να τραυματίσει το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος. Τριάντα τέσσερις ναυτικοί σκοτώθηκαν και 174 τραυματίστηκαν.
Υπάρχουν δύο εξηγήσεις για αυτή την επίθεση. Καθώς η Ουάσιγκτον απέκλεισε οποιαδήποτε προσπάθεια εξερεύνησης, δεν ξέρουμε ποια από τις δυο είναι η καλή. Ίσως να είναι και οι δύο.

Η πρώτη είναι ότι οι Ισραηλινοί, οι οποίοι διεξήγαγαν ένα έγκλημα πολέμου με τη μαζική εκτέλεση Αιγύπτιων αιχμαλώτων πολέμου, φοβήθηκαν ότι το πλήρωμα του USS Liberty θα ανακάλυπτε τη φρίκη. Η άλλη υπόθεση είναι ότι, φοβούμενοι την αρνητική έκβαση του πολέμου που είχαν ξεκινήσει, οι Ισραηλινοί σκέφτηκαν να φορέσουν το καπέλο της επίθεσης εναντίον του USS Liberty στην Αίγυπτο, γεγονός που θα είχε ως συνέπεια την είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών στο πόλεμο στο πλευρό του Ισραήλ.
Σχετικά με αυτήν την επίθεση, έγραψα πολλές φορές ότι ένας αξιωματικός, ο καπετάνιος Ward Boston, ο οποίος είχε λάβει την διαταγή για συγκάλυψη της υπόθεσης, και ο ναύαρχος Tom Moorer, πρώην Αρχηγός των Ναυτικών Επιχειρήσεων και πρόεδρος του Αμερικανικού Δι-στρατιωτικού  Επιτελείου ανάκριναν ναυτικούς και αξιωματικούς που βρίσκονταν στο πλοίο κατά τη στιγμή του συμβάντος. Απογοητευμένοι από την απόκρυψη της Ουάσιγκτον, μάλιστα, με τη συνενοχή της Ουάσιγκτον στο έγκλημα, ο ε.α. ναύαρχος Moorer οργάνωσε την Επιτροπή Moorer με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας για τα γεγονότα.
Η Επιτροπή Moorer συμπέρανε:
Υπάρχουν αναμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι με την επίθεσή του το Ισραήλ σκόπιμα προσπάθησε να καταστρέψει ένα αμερικανικό πλοίο και να σκοτώσει όλο το πλήρωμά του.
Φοβούμενος τη σύγκρουση με το Ισραήλ, ο Λευκός Οίκος εμπόδισε σκόπιμα το ναυτικό να επεμβαίνει για να υπερασπιστεί το USS Liberty, φέροντας πίσω τις δυνάμεις διάσωσης του έκτου στόλου τη στιγμή που γινόταν η επίθεση στο πλοίο.
Οι επιζώντες του πληρώματος απειληθήκαν με "στρατιωτικό δικαστήριο, με φυλάκιση ή χειρότερα" εάν αποκάλυπταν την αλήθεια και εγκαταλείφθηκαν από την ίδια τη κυβέρνησή τους.
Επρόκειτο για μια επίσημη επιχείρηση συγκάλυψης, πρωτοφανή στην ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.
Όταν κινδυνεύει η εθνική μας ασφάλεια, κάθε φορά οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι μας είναι πρόθυμοι να υποτάξουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ σε εκείνα κάποιου ξένου έθνους.
Το πιο ανησυχητικό σε αυτή την ισραηλινή επίθεση είναι ότι μετά που το σήμα κινδύνου του Liberty έφτασε στον διοικητή του στόλου, όταν τα αεροπλάνα του Πολεμικού Ναυτικού στάλθηκαν να κυνηγήσουν τους Ισραηλινούς επιτεθειμένους, ο Λευκός Οίκος διέταξε τον διοικητή του στόλου να ανακαλέσει τα αεροπλάνα. Απογοητευμένος που δεν μπορούσε να υπερασπιστεί το πολεμικό πλοίο κατά της φονικής επίθεσης, για να τρομάξει τους Ισραηλινούς, ο διοικητής του στόλου ανακοίνωσε στο ραδιόφωνο ότι τα μαχητικά αεροπλάνα ήταν στο δρόμο τους για τη διάσωση του Λίμπερτυ. Αυτό οδήγησε άμεσα τους Ισραηλινούς να ακυρώσουν την επίθεση και να ζητήσουν συγγνώμη που πέρασαν το Λίμπερτυ για αιγυπτιακό πλοίο, ενώ έφερε μια τεράστια αμερικανική σημαία και το «USS Liberty» με μεγάλα γράμματα,.
Με εντολή του Λευκού Οίκου, ο ναύαρχος McCain, πατέρας του γερουσιαστή McCain, διέταξε να καταπνιγεί η υπόθεση. Το πλήρωμα του Liberty διατάχθηκε να μην μιλήσει γι 'αυτό. Αυτό συνέβαινε δύο δεκαετίες πριν ένας από τους τότε σε σύνταξη αξιωματικούς του Liberty έγραψε την ιστορία. Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι, οι οποίες περιόριζαν τις ανάγκες τους πληρώνοντας κάθε χρόνο τα δισεκατομμύρια δολάρια που η κυβέρνησή τους έδινε στο Ισραήλ, προκειμένου να δωροδοκηθεί μετά από το ίδιο, δεν ήξεραν τίποτα για αυτή την επίθεση 20 ετών.
Αν το Ισραήλ είχε τέτοια εξουσία πάνω από την κυβέρνηση των ΗΠΑ πριν από 51 χρόνια, σε σημείο που ο ίδιος ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να προστατεύσει ένα από τα πλοία του κατά της ισραηλινής επίθεσης και μετά συγκάλυψε  την υπόθεση για να του παρέχει λευκό χαρτί, φανταστείτε την επιρροή την οποία κατάφερε να κερδίσει το Ισραήλ στην κυβέρνηση των ΗΠΑ κατά το τελευταίο μισό αιώνα. Στη περίπτωση που αμφιβάλλετε ότι το Ισραήλ κυριαρχεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνει να παρατηρήσετε την δουλικότητα απέναντι στο Ισραήλ της Nikki Haley, πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη, ή τον ίδιο τον Πρόεδρο Trump, αψηφώντας τον κόσμο ολόκληρο και μετακομίζοντας τη πρεσβεία του στην Ιερουσαλήμ. Αρκεί να δείτε τον Τράμπ ο οποίος, σύμφωνα με την εντολή του Ισραήλ, σπάει μονομερώς το ιρανικό πυρηνικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο πρόεδρος Ομπάμα και υποστηρίζεται από όλους τους άλλους υπογράφοντες, με την ελπίδα να δημιουργηθεί το πρόσχημα για έναν αμερικανικό πόλεμο εναντίον του Ιράν, έναν πόλεμο που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του Ισραήλ. Αρκεί να βλέπετε τους εξωφρενικούς δουλοπρεπείς τρόπους ενώπιον του Ισραήλ από το σύνολο του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο υιοθετεί ομόφωνα νόμους και ψηφίσματα που χρηματοδοτούνται από το ισραηλινό λόμπι. Αρκεί να κοιτάξτε τη New York Times , την  Washington Post , το CNN, το Εθνικό Δημόσιο Ραδιόφωνο, το MSNBC κλπ., που χρησιμεύουν ως μεγάφωνα στην φωνή του Ισραήλ.
Όλοι οι Αμερικανοί, ειδικά οι μεγάλοι πατριώτες που τυλίγονται με τη σημαία, θα έπρεπε να ντρέπονται για το γεγονός ότι η κυβέρνησή τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα τσιράκι του Ισραήλ.
Paul Craig Roberts
Πρώην Βοηθός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών για την Οικονομική Πολιτική, ο Paul Craig Roberts ήταν βοηθός αρχησυντάκτη της Wall Street Journal, αρθρογράφος της Business Week, Scripps Howard News Service και Creators Syndicate, έγραψε πολλά βιβλία, ένα εκ των οποίων, Lost America: Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως το τέλος της ψευδαίσθησης Obama , έχει μεταφραστεί στα γαλλικά και του έχουν ανατεθεί πολλές ακαδημαϊκές θέσεις.

Μετάφραση αγγλικά-γαλλικά:  Petrus Lombard 
Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά


11 σχόλια:

 1. οπως κυπρος 1974
  το λιμπερτυ κειται μακραν.
  Το ισραηλ ητανε συην κυπρο το 1974/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι ιδιοι λενε εχουμε την Αμερικη δεμενη απο τα ουμπαλα με ναιλον κλωστη.

  http://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-every-time-we-do-something-you-tell-me-america-will-do-this-and-will-do-that-i-want-ariel-sharon-64-56-68.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν μελετήσει κάποιος τι έχει κάνει ή Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής, γνωστή με το όνομα FED, που ανήκει στους Εβραίους, θα δεί ότι η ιστορία του LIBERTY είναι μία απλή γρατσουνιά.

  Και όμως η περίφημη FED είναι αυτή που έχει χρεωκοπήσει την Αμερική σε μή αναστρέψιμο βαθμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν ειναι μονο η Αμερικη τσιρακι... Ποιοι ελεγχουν τις τραπεζες; Τους "οικους";
  Δυστυχως τα δικτυα που εφτιαξαν απο τομ Μεσαιωνα, ενισχυμενα με τα προτεσταντικα παρακλαδια τους ελεγχουν τους παντες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Παππας τους εφτιαξε...και ξεφυγαν μετα...Υποθετω για να μην φαινεται οτι η εκκλησια κερδοσκοπει...τους εδωσε την διαχειριση με ποσοστο...πχ. 30 ο/ο....Αυτοι δυναμωσαν με αυτο...τοκιζοντας το....μεχρι που εκαναν πιο πολλα απ τον Παππα...και δουλευαν πια γιαυτους....κυριως....και ισως λιγο και γιαυτον ....ακομη....Διαλλεξε αυτους γιατι ειχαν την τεχνη...και το κακο ονομα...λογω της τεχνης...και τις καταρες ...την κακη φημη θα την ειχαν αυτοι ...οχι η εκκλησια....που θα συνεχιζε το ...θεαρεστο εργο της....ασπιλη.Ξεκινησαν υπεργολαβοι....κι εγιναν εργολαβοι....μπορει και του ιδιου....εξ ου και η φιλια πουχουν...πως να μην εχουν...αφου αν πουν τι εγινε....καηκε το Βατικανο....

   Διαγραφή
  2. Πολυ καλο Δημητρη .... Αν προσεξες φετος για πρωτη φορα το Βατικανο εστειλε καρδιναλιο στη Bilderberg ..... Επεσαν οι μασκες.

   Διαγραφή
 5. Πολύ αργά για όλόκληρο τον πλανήτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν νομιζω. Nothing is over until is over Mr. P.G

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. "Η πρώτη είναι ότι οι Ισραηλινοί, οι οποίοι διεξήγαγαν ένα έγκλημα πολέμου με τη μαζική εκτέλεση Αιγύπτιων αιχμαλώτων πολέμου, φοβήθηκαν ότι το πλήρωμα του USS Liberty θα ανακάλυπτε τη φρίκη. Η άλλη υπόθεση είναι ότι, φοβούμενοι την αρνητική έκβαση του πολέμου που είχαν ξεκινήσει, οι Ισραηλινοί σκέφτηκαν να φορέσουν το καπέλο της επίθεσης εναντίον του USS Liberty στην Αίγυπτο, γεγονός που θα είχε ως συνέπεια την είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών στο πόλεμο στο πλευρό του Ισραήλ"

  Πέραν των δύο ανωτέρω ερμηνειών (που πάσχουν λίγο, καθώς ούτε το έγκλημα εκτέλεσης αιχμαλώτων σε μαζική κλίμακα θα μπορούσε να μείνει κρυφό, ούτε οι Αμερικανοί θα έτρωγαν τη χοντροκομμένη σκηνοθεσία - άλλωστε όπως αποδείχθηκε με το πνίξιμο της όλης ιστορίας (οι Ισραηλινοί ξήλωναν το πλοίο σχεδόν για 90 λεπτά της ώρας και σίγουρα αν ήθελαν μπορούσαν να το βυθίσουν, αφήστε που θα μπορούσαν να κάνουν οποιαδήποτε άλλη προβοκάτσια εναντίον στόχων Αμερικάνικων συμφερόντων και να τη φορτώσουν στους εχθρούς τους) δεν είχαν κανένα πρόβλημα να υποστηρίξουν τους Ισραηλινούς και μετά να λένε ότι θέλουν (όπως κάνουν διαχρονικά)- υπάρχει και μια τρίτη που ίσως εξηγεί και την αποστολή του Liberty. Οι Αμερικάνοι, λέγεται, θεωρούσαν (από υποκλοπές και εκτιμήσεις της αρνητικής πορείας του πολέμου τις πρώτες 2 μέρες για τους Ισραηλινούς)πως οι Ισραηλινοί στην έσχατη θα χρησιμοποιούσαν τα σχετικά προσφάτως δημιουργηθέντα ατομικά τους όπλα εφόσον δεν κατάφερναν να γυρίσουν το παιχνίδι. Η επίθεση στο Liberty (έτσι ώστε οι ΗΠΑ να μην μπορούν εύκολα να "υποκλέψουν" τις Ισραηλινές διαθέσεις και να πεισθούν ότι οι Ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι για όλα)λέγεται ότι τελικά τους "έπεισε" πως πρέπει να βοηθήσουν το Ισραήλ να επικρατήσει στον εν λόγω πόλεμο, πράγμα που έπραξαν με την άμεση αποστολή εξοπλισμού και πληροφοριών που κατάφεραν και άλλαξαν τη ροή των στρατιωτικών επιχειρήσεων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η αρπαγη της FED.

  https://pbs.twimg.com/media/DfSSYM0UcAEufyA.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Διασκεδαστικα.....Ερχονται οι....Ανδρομεδιοι. .Εχουν ενα...ηχητικο οπλο...το δοκιμασαν στα αυτια των πρεσβευτων με ενταση ενα κλικ....Βγαζει 3.000 000 κλικ....θα το γυρισουν στην FED...με ολη την ισχυ και στοχο 10 εκατοστα κατω απ τον ...ομφαλο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.