15/6/18

Ακούστε τη φωνή της νεολαίας μας - Έλληνες πολιτικοί, οι σύγχρονοι Εφιάλτες της πατρίδας μας

Έρντα Πρέντσι
Εθελόντρια, Το δέλτα – πολιτική επανάσταση
Ο ελληνικός λαός διαδήλωσε σε πάνω από 20 πόλεις υπερασπιζόμενος την Ιστορία του τόπου του και βροντοφωνάζοντας με σθένος ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.  Είναι πρωτοφανές ένας λαός να διαδηλώνει κατά των πολιτικών εκπροσώπων του για να προασπίσει το εθνικό του συμφέρον. Όμως οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν άλλη επιλογή παρά μόνο να ξεσηκωθούν ενάντια στο ξεδιάντροπο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας από προδότες ανθέλληνες πολιτικούς.  Αριστεροί, Δεξιοί ή Κεντρώοι δεν έχει καμία σημασία πια μιας και όλοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι βαθύτατα διεφθαρμένοι! Αμοραλιστές και ιδιοτελείς πολιτικοί ως επί το πλείστον. Οι λέξεις ντροπή και ήθος είναι παντελώς άγνωστες. Το μόνο που άφησαν πεσκέσι στον ελληνικό λαό είναι σκάνδαλα που στοίχισαν στην Ελλάδα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αποκαθήλωση από τη θέση της ως ισχυρός περιφερειακός δρών στην περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου, ενώ επέφεραν και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Τώρα είναι θέμα χρόνου οι υπαίτιοι της κατρακύλας της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής να υπογράψουν και με τα δύο χέρια την παράδοση της ιερής γης των προγόνων μας. Της γης που πάτησε ο σπουδαιότερος στρατηλάτης της ανθρώπινης Ιστορίας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Μακεδών, ο Έλλην!
Από την κυβέρνηση η επιμονή του ελληνικού λαού να μην παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους βόρειους γείτονές μας χαρακτηρίστηκε ως «ρατσιστική» και «φασιστική». Από πότε ένας λαός που υπερασπίζεται την ένδοξη και μακραίωνη Ιστορία του πρέπει να περιλούζεται  με τέτοιου είδους προσβλητικούς επιθετικούς προσδιορισμούς; Μάλιστα, όταν προέρχονται  από ανθρώπους ανιστόρητους, τσαρλατάνους, παράσιτα που η παιδεία τους είναι οι καταλήψεις και οι καταστροφές καθετί δημόσιου αγαθού! Προφανώς, η πρώτη φορά Αριστερά λησμονεί το γεγονός ότι κυβερνά την Ελλάδα, μια χώρα με ιστορικό παρελθόν και παρουσία χιλιάδων ετών στα Βαλκάνια!
Από την άλλη, έχουμε και μίαν ανύπαρκτη και ανίκανη αντιπολίτευση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διαθέτει ούτε τα προσόντα ενός χαρισματικού ηγέτη που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο εθνικό έγκλημα που ολοκληρώνει η Αριστερά ούτε έχει κάποιο σχέδιο που θα μπορούσε να  υλοποιήσει προς όφελος της Ελλάδας.
Ο κατάλογος των λανθασμένων χειρισμών των προκλήσεων της εξωτερικής πολιτικής με τραγικά αποτελέσματα για τον ελληνισμό, δυστυχώς, είναι μακρύς. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση χρησιμοποιούν τα μόνα μέσα που ξέρουν καλύτερα για να επιβληθούν: τον λαϊκισμό και την προπαγάνδα.  Ο ελληνικός λαός μετά από σχεδόν μία δεκαετία οικονομικής και πολιτικής κρίσης βρίσκει τη δύναμη να αντισταθεί στους Εφιάλτες που τον πρόδωσαν ξανά και ξανά.
Η Ελληνική ψυχή είναι ανυπότακτη γιατί έχει μάθει να χύνει αίμα για την Ελευθερία, για την Δημοκρατία για την ίδια τη Ζωή!

1 σχόλιο:

  1. We have a super weapon in our disposal that is the base of true democracy:
    NO TAXATION WITHOUT REPRESENTATION. Since they decided our will is not important, let us starve them. Our taxes keep them in power. And that is the message Delta should spread.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.