21/6/18

Νέες αποδοκιμασίες κυβερνητικών στελεχών: «Ντροπή - προδότες» φώναξαν στην Καστοριά, σανό και κάρβουνο στον Φάμελλο

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες, ξήλωσαν και την πινακίδα από το πολιτικό γραφείο της Ολυμπίας Τελιγιορίδου 
Ακόμα μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δέχτηκε αποδοκιμασίες από εξαγριωμένους πολίτες για την συμφωνία με τα Σκόπια. 
Μετά από κάλεσμα μέσα από το Facebook, πολίτες στην Καστοριά, συγκεντρώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Από την συγκέντρωση δεν έλειψαν τα συνθήματα και οι αποδοκιμασίες, όπως: «Ντροπή που είσαι πόντια, κλέφτες αλήτες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική. Ντροπή προδότες. Να πας να μείνεις στα Σκόπια». 
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες, ξήλωσαν και την πινακίδα από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή.
pizap__8_
Αμέσως μετά έγινε συντονιστική επιτροπή όπου ετοιμάζει νέα μεγαλύτερη και οργανωμένη συγκέντρωση και πάλι έξω από το γραφείο της κυρίας Τελιγιορίδου, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στις επτά το απόγευμα. Οι Σέρρες, αλλά και η Μεγαλόπολη, μπήκαν μετά τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα, τη Λάρισα και τα Χανιά στον κατάλογο των πόλεων ανά τη χώρα, όπου εκδηλώνονται σφοδρές αποδοκιμασίες υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως για την αμφιλεγόμενη συμφωνία στο Σκοπιανό, αλλά και για την οικονομική πολιτική. 
Μάλιστα το… ρεπερτόριο των αντιδράσεων διευρύνεται με την εφευρετικότητα των διαδηλωτών να μοιάζει ανεξάντλητη, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ακραία, ακόμα και σοκαριστική: κρεμάλες, σανός και κάρβουνο επιστρατεύτηκαν χθες, δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό. 
Το πρόβλημα για την κυβέρνηση αποκτά ανησυχητικές διαστάσεις, σε συνδυασμό με τις δημοσκοπικές απώλειες, οι οποίες καταγράφονται τον τελευταίο καιρό, αλλά και τους τριγμούς που προκάλεσε ο συμβιβασμός για το Σκοπιανό, στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Την ανησυχία για τις αντιδράσεις αποτυπώνουν οι φωτογραφίες που κατέγραψε το protothema.gr και οι οποίες δείχνουν την οδό Ηρώδου Αττικού το απόγευμα της Τετάρτης να είναι αποκλεισμένη με κλούβες της αστυνομίας ενώ μέχρι σήμερα ο δρόμος ήταν κλειστός με χρήση μόνο κώνων και τις κλούβες να εμφανίζονται μόνο σε περιπτώσεις συγκεντρώσεων. 
klouva-mesa-1
Την κατάσταση αυτή σχολίασε και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος που έκανε λόγο για «τα Μακρά Τείχη του "λαοπρόβλητου" Α.Τσίπρα».

Τα Μακρά Τείχη του «λαοπρόβλητου» Α.Τσίπρα.
Μέγαρο Μαξίμου - Καθ’ οδόν προς την Αίγλη του Ζαππείου για εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ με θέμα «Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Άμυνας».
Πολλοί μάλιστα αποδίδουν τις κινήσεις απελπισίας του Πάνου Καμμένου, περί ψήφισης της συμφωνίας από 180 βουλευτές, όταν αυτή έλθει στη Βουλή, ακριβώς σε αυτό το κλίμα της εξελισσόμενης διαμαρτυρίας, που δεν λέει να κοπάσει παρά τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς, ή τις διαβεβαιώσεις των ΑΝΕΛ ότι παραμένουν αντίθετοι με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας
Οι πολιτικές ακροβασίες ή οι ασκήσεις θάρρους και πολιτικής σταθερότητας, στις οποίες επιδίδονται οι κυβερνητικοί εταίροι δεν δείχνουν ικανές να περιορίσουν την κοινωνική αντίδραση. Ούτε ο κυβερνητικός ισχυρισμός περί υποκινούμενων από την άκρα δεξιά και τους ακραίους της ΝΔ κινητοποιήσεων. Υπό αυτές τις συνθήκες και εφόσον η κυβέρνηση δεν αποσπάσει εντυπωσιακή ελάφρυνση χρέους στο σημερινό eurogroup και δεν καταφέρει να αποσοβήσει τις μειώσεις συντάξεων και αφορολόγητου, όπως υπόσχεται εμμέσως παρά τη νομοθέτηση των σχετικών μέτρων, τότε αναμένεται να επανέλθουν στο προσκήνιο τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, ακόμη και το φθινόπωρο, αμέσως μετά την τυπική έξοδο από τα μνημόνια. 
serres-1
serres-2


Το πιο εντυπωσιακό περιστατικό έγινε στις Σέρρες, όπου υποτίθεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ισχυρές δυνάμεις και ότι η παρουσία εκεί της καραμανλικής δεξιάς μπορεί να μετριάσει τις αντικυβερνητικές εκδηλώσεις.


 

Στην μακεδονική πόλη πραγματοποιήθηκε μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας με διαδηλωτές να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα. Σε κάποιο σημείο της πορείας, έστησαν μάλιστα και… κρεμάλες, ενώ τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών!




 

Έξω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά οι διαδηλωτές επιδόθηκαν σε έντονες αποδοκιμασίες με υβριστικά συνθήματα εναντίον της κυρίας Κόλλια Τσαρουχά. Οι αντιδράσεις δεν περιορίζονται όμως στο θέμα των Σκοπίων. 

Με αφορμή την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ οργανώνονται και λαϊκές κινητοποιήσεις στις ενδιαφερόμενες περιοχές, με στόχο τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη. Εξαγριωμένοι κάτοικοι της Μεγαλόπολης και εργαζόμενοι της ΔΕΗ διαδήλωσαν εναντίον της πώλησης, όταν επισκέφτηκε χθες την περιοχή ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος. 

Φώναζαν συνθήματα όπως «Τσίπρα—Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημα σας, θα μείνει στα χαρτιά», «πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε», ενώ πέταξαν στα σκαλιά του Δημαρχείου, όπου βρέθηκε το κυβερνητικό στέλεχος σανό και κάρβουνο!

  


antidraseis-1
antidraseis-2
Πρώτο Θέμα

9 σχόλια:

  1. Ούτε στα χρόνια της δικτατορίας ο λαός δεν ήταν τόσο αγανακτησμενος !! Ντροπή σας ξεφτίλες συριζαιοι !!Μόνο φυλακή για τους προδότες! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    Published on Jun 18, 2018

    ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας για να πάρει ρύθμιση του χρέους, «φρένο» στη μείωση των συντάξεων και μείωση του ΕΝΦΙΑ.«Επιμένω ότι έχει γίνει ανταλλαγή ονόματος και χρέους» δήλωσε ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αναφερόμενος στη συμφωνία Ελλάδας – Σκοπίων.
    Όπως τόνισε, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ, που δεν κατονόμασε, έλεγαν ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι μια καλή συμφωνία και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η πορεία της κυβέρνησης γιατί «θα πάρουμε καλή ρύθμιση για το χρέος, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και θα μειωθεί και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%».

    https://www.youtube.com/watch?v=esOVmlprvzw

    2)Δηλαδή λέει πώς έγινε ανταλλαγή του ονόματος της "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" δια την ρύθμιση του χρέους.
    Αισχρότερη συναλλαγή μπορεί να διανοηθεί κανείς?
    Το Δημόσιο χρέος, που μάλιστα θα μπορούσε, κατόπιν χρεοκοπίας να είχε διαγραφεί το 2010-11, διότι ήταν τότε πρός ιδιωτικές τράπεζες.

    Μετά την Μακεδονία, τί θα ακολουθήσει? Η Θράκη ή η Ήπειρος?

    3)Π.Καμμένος: Ενώπιον θεού και λαού είμαστε η εγγύηση ότι ο Τσίπρας δεν θα διαπραγματευτεί τη Μακεδονία

    https://www.youtube.com/watch?v=7fE8Hbrqzt0

    4)Π.Καμμένος: Για το όνομα των Σκοπίων θα ρίξω την κυβέρνηση

    https://www.youtube.com/watch?v=OVInwidnmHc

    5)Η άθλια συμφωνία με τα Σκόπια πρέπει άμεσα να ακυρωθεί, και να παραπεφθούν το γρηγορότερο σε Ειδικό Δικαστήριο οι υπεύθυνοι της συμφωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουτάνσς γιοι πολιτικοί? Αλήτες προδότες πολιτικοι? Η Μακεδονία είναι Ελληνική! "ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗ ΤΡΟΜΕΡΗ...".Γιατί είναι ακραία και σοκαριστική? Στον έρωτα και τον ΠΟΛΕΜΟ όλα επιτρέπονται! Στο Δίστομο οι Γερμανοί ξεκοίλιαζαν μανάδες εγγύους, σκότωσαν 3χρονα παιδιά, έκοβαν τα γεννητικά όργανα ανδρών και γυναικών και τους έβαζαν σπασμένα μπουκάλια ή τα κομμένα όργανα στο στα! Αν αυτή διαμαρτυριούλα είναι σοκαριστική αυτό τι είναι? Φριχτο! Το φρικτότερο των αιώνων! Κι αν αυτό το έπραξαν Γερμανοί οι εδώ σκύλοι που τους εκπροσωπούν τι είναι? Όταν συντελούν σε προδοσία? Πριν μερικές μέρες πήγα για παρουσίαση ε ός θέματος σε ένα σχολείο! Μπαίνοντας στον χώρο των δασκάλων είδα πλαστικές συσκευασιούλες με λίγο τυράκι, 2 ντοματίνια, ένα βραστό αυγό και λίγο ψωμάκι! Τ ακούτε ρε? Επαίτες τα Ελληνόπουλα! Οι μαθητές, δεν έχει σημασία αν όλα ήταν Ελληνόπουλα! Όποιο παιδί κι αν φιλοξενεί εί η Πατρίδα μου Ελληνοπουλο είναι! Πόσοι έπεσαν από τα παράθυρα με το χρηματηστήριο? Από το 2009! Μην μου πείτε ήταν συνυπεύθυνοι γιατί θα πω πως βλέπετε το δεντρο κι όχι το δάσος! Αυτό συνέβη χρόνο με τον χρόνο, μέρα με τη μέρα! Έτσι κάμφθησαν οι αντιστάσεις των Ελλήνων! Λοιπόν είμαστε σε πόλεμο και κυρίως τώρα που λόγω των ενεργειακών η χώρα μπαινει σε άλλον αστερισμό! Στον αστερισμό της φτωχοποίησης! Έχει κι άλλες προεκτάσεις το σχέδιό τους! Τα μάτια ανοίξτε!! Το νού σας στην Ιστορία, στον Πολιτισμό μσς,στις παραδόσεις; στον μιμητισμό...για να το κλείσω ρίξτε μια ματιά στη Νιγηρία! Από την μια αντλούν πετρέλαιο και από την άλλη μεριά του φράχτη παιδιά παίζουν στα απόβλητα! Κοιτάξτε κάθε χώρα με πλούτα πβς καθηλώνουν τους λαούς...τα έχουν χεσμένα τα Σκόπια! Άλλο έχουν στο μυαλό τους! Δεκάρα δεν δίνουν ούτε για τον Αλέξανδρο ούτε για τον Λεωνίδα! Γι αυτούς νοιάζονται μόνον στο Χόλυγουντ δ7σστρεβλώνοντας μάλιστα και την ιστορία για χάρη της 7ης "τέχνης τους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 29% ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στη Καστοριά. Κάτι σαν τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων. Αυτοί ξέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτο δεν εμεινε εργοστασιο στην χωρα.Τωρα παει να μην μεινει και χωρα.

      Διαγραφή
  5. Άμα το ΣΥΡΙΖΑ έδινε από παλιά το όνομα στους Αλβανόσλαβους των Σκοπίων και κάποιοι το ξέχασαν ψηφίζοντας τους με την δικαιολογία του οικονομικού...

    Άμα είσαι λαός που θέλει να ρισκάρει και θέλει να παθαίνει για να μαθαίνει τότε αυτά έχεις. Ελπίζω η οργή του κόσμου να διαλύσει τα σχέδια των προδοτών και χαίρομαι που υπάρχουν κινητοποιήσεις. Μακάρι να γίνει και στην Κύπρο κάποια εκδήλωση για την Μακεδονία μας για να εκφραστούμε κι εμείς που κειτόμεθα μακράν. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος σύλλογος Μακεδόνων στο νησί. Επιμένω πάντως ότι οι Μακεδόνες αν αντιδράσουν αποφασιστικά και με ακραία μέτρα τότε μπορούν να ανατρέψουν την επαίσχυντη συμφωνία. Η Μακεδονία έχει 2 εκατομμύρια κόσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νδουλα και χρυσαυγουλα χερι χερι με τον αδωνι καθοδηγητη το σαμαρα εμπνευστη και το μητσοτακη να σκεφτεται το αυριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΝΗΤΗΣ ενημερώθηκες ότι ο Εdwart Joseph ισόβιο διοικητικό μέλος τού Εβραικού Συμβουλίου στην Ουάσιγκτον πρότεινε τον Τσίπρα για Νόμπελ Ειρήνης? Συγκινήθηκες φαντάζομαι... κι εγώ έκλαψα αλλά γιά αλλον λόγο..Χαιρετισμούς στον συνάδερφό σου Καρανίκα ...

      Διαγραφή
    2. Το Ιωσηφ ειναι δευτερο ??! Πολυ πρωτοτυπο.Συνηθως η γραμμη ειναι ...βαλτο πρωτο.Αλλα αν γινεις ισοβιος αλλαζει...δεν σε κουναει κανεις απ εκει.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.