27/6/18

Πάει θα τρελάνουν τον κόσμο - Ο Καμμένος μιλάει για "ανατροπή πολιτεύματος" και του βγαίνει... Ρουβίκωνας

Ανατροπή: Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στον Κατσίκη

Τελικά ήταν μέλη του Ρουβίκωνα οι δράστες, αν και ο κ. Κατσίκης μιλώντας νωρίτερα στον ΘΕΜΑ 104,6 είχε πει ότι είχε δεχθεί τηλεφωνήματα πως θα κινδύνευε η ζωή του αν δεν ψήφιζε την πρόταση δυσπιστίας
Αν και ο κ. Κώστας Κατσίκης μιλώντας νωρίτερα στον ΘΕΜΑ 104,6 είχε συνδέσει την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του με τα «σενάρια περί αποστασίας» αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι είχε δεχθεί τηλεφωνήματα πως θα κινδύνευε η ζωή του αν δεν ψήφιζε την πρόταση δυσπιστίας, η πραγματικότητα αποδείχτηκε διαφορετική.
Και αυτό γιατί το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι αυτοί που προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του ήταν μέλη του Ρουβίκωνα! Συγκεκριμένα, με κείμενό του ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι το πρωί πήγε για καταδρομική επίθεση στα γραφεία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. 

Πώς έγιναν όλα

Λίγο πριν τις 10 το πρωί τρεις κουκουλοφόροι επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συνεργάτες του πρόλαβαν και αντέδρασαν άμεσα, με συνέπεια να τους αποτρέψουν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δύο από τους εισβολείς στο περιστατικό που συνέβη στις 9:50 ήταν άνδρες και το τρίτο πρόσωπο ήταν κοπέλα.

Καμμένος: Προσπαθούν να ανατρέψουν το πολίτευμα

Για απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή του κόμματός.

Ο κ. Καμμένος, μάλιστα, ζήτησε και την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για το αδίκημα των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.

«Όλα έχουν ένα όριο» κατέληξε ο υπουργός Άμυνας.

Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ
Πηγή: Πρώτο Θέμα

9 σχόλια:

  1. - Ο Καμμενος μιλαει για καποιυς επικινδυνους που σχεδιαζουν ανατροπη πολιτευματος.
    - Ο Βουτσης μιλαει για Ακροδεξιους και Φασιστες
    - Ο Brus Willis μαθαινει απο τον Τσιπρα οτι εχει γυρισει το φιλμ "Too Hard to Die" στο Λονδινο αντι για το Die Hard και κλεινει ραντεβου με ψυχιατρο.
    - Ο Ρουβικωνας αναλαμβανει την ευθηνη για την επισκεψη στου Κατσικη (επειδη καθυστερηθηκε η πληρωμη) παρολο που ειχε υποσχεθει να ειναι κουκουλοφοροι.
    - Ο Τζανακοπουλος ανακοινωνει πως συντομα ο Συριζα θα εχει 160 βουλευτες και οι ακροατες του τραγουδουσαν "Μας πηρε το ποταμι, μας πηρε ο ποταμος". Ο κ. Τζανακοπουλος δεν διευκρινησε αν αναφερονταν στο Ποταμι το κ. Θεοδωρακη η στο ποταμι της Μανδρας.

    Τελος οι Τουρκοι αναβαλουν επ αοριστον ολες τις επεκτατικες ενεργειες εναντιον της Ελλαδος δηλωνοντας "Τι να τους κανουμε αυτους τους μαλ@κες. Θα χαλασουν και τους δικους μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι Γερμανοι ανελαβαν με ενα ωραιο ....Αουτο ντα φε....σε Αουσβιτς να καθαρισουν 3.000.000 συνταξιουχους στην Ελλαδα με τα νεα μετρα....αφου ολοι εχουν μυαλο κουκουτσι ( σαν της ελιας ) και ο γερμανικος καυστηρας καιει τα ...κουκουτσια σαν Πελλετ προστατευοντας το περιβαλον.Οι συνταξιουχοι γενικα ανησυχουν μην χασουν ...οσα μεινουν ...δηλ. τις σταχτες του πελλετ....Οι Σκοπιανοι ηδη...εβγαλαν το ..." βου" απ το αλλο κι ετσι εμεινε το κερδος μας δηλ. ΤΟ ΜΑΚΡΥ....το μακρυτερο...Οι Ολλσνδοι ρωτησαν απορημενοι τον Κοτζια ...εσυ εισσι υπουργος των Σκοπιων ( ?) διοτι οι ζαρτιερες που σκιζεις ειναι απ το.....μακρυ....το μακρυτερο....ο Παιατ καπνιζει την ...πιπα της ειρηνης ...εχει παραγγειλει αλλες δυο πιπες οταν οι Τουρκοι θα γεμιζουν τα αποβατικα....ο Καμμενος ψαχνει με τον Βουτση φασιστες στα Σοδομα και Γομορσ...ο Τσιπρας κατακοπος απο ....εργασια παει διακοπες εκει πουχει ηλιο ( εδω βρεχει και σε λιγο και παντοφλες )...και γενικα ολοι περιμενουν την ....αναπτυξη που ειναι ...χαι τεκ...χωρις φυτα...χωρις εδαφος....χωρις νερο...χωρις λιπασμα...χωρις τιποτε....βιολογικη σε ολα...και δεν εχουμε πια και πλαστικες σακκουλες για τους καρπους ...μονο χαρτινες ....σαν τις Ελπιδες μας....

      Διαγραφή
  2. Ο Κούλης ξαφνικά τινάζει στον αέρα την πάγια πολιτική της εναπομείνουσας ΝΔ, και τσιροκοπάει δυνατώτερα και από τον Άδωνι, δεν ψηφίζω δεν ψηφίζω την συμφωνία με τα Σκόπια. Η θεωρητική διατύπωση του πακέτου.

    Όλως περιέργως το ίδιο λέει απροσδοκήτως και ο Καμμένος, υπουργός της ΝΔ όταν ο Καραμανλής έκανε την "μπλόφα" (κατά τον Άδωνι) στο Βουκουρέστι. Άμυνα απέναντι στους βολευτές του πακέτου.

    Η διαπλοκή ξεκινάει να τάζει τα πακέτα στους βολευτές και το σύστημα των ΜΜΕ πουλάει την καραμέλλα ότι πάς βολευτής που ψηφίζει την συμφωνία είναι μέγιστος προδότης.

    Κάπου εκεί και η πρόταση μομφής, όπου ένας βολευτής παίρνει το πακέτο ενώ ο άλλος το αφήνει για μετά την μομφή. Έχουμε σου λέει καιρό, μπορεί να ανέβει και η τιμή.

    Τελικά η φασαρία για το Μακεδονικό γίνεται για να καθοριστεί η τελική τιμή του πακέτου για την αποστασία.

    Πού είσαι ρε γέρο Μητσοτάκη, που τελείωνες την δουλειά με ένα τηλεφώνημα και στην ώρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τα είπες σωστά.
      Μία εσύ και μία ο Τσίπρας με τη διαγραφή του χρέους.

      Διαγραφή
  3. Θόδωρος Κατσίκης - Κώστας Κατσίκης και ψηφοφόρος Κατσίκης, ή μήπως γίδι?
    Δεν φταίνε τα κατσίκια φίλοι μου όταν τους δίνεις την δυνατότητα να αλωνίζουν μέσα στα σπαρτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικηγόρε πάλι δεν κατάλαβες τίποτε.

    Ομως συνεχίζεις να παιδεύεσαι, κάτι είναι και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπαδέ,
      Έλα αύριο στο Πόλις.
      Σου υπόσχομαι πως δεν θα αναφερθούμε στη διαγραφή του χρέους.

      Διαγραφή
  5. Τα παιδία παίζει και καλώς μέχρι να μεγαλώσουν, αλλά όχι και οι ηλικιωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακώς πιστεύεις ότι έχεις ξοφλήσει λόγω ηλικίας.

      Υ.Γ.: τουλάχιστον γνωρίζεις αττική σύνταξη.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.