14/6/18

Εθνική προδοσία στο Σκοπιανό – Και τώρα τι;

Σταύρος Καλεντερίδης
Gustave Doré, Δάντης και Βιργίλιος στην Ένατη Πύλη της Κολάσεως περιτριγυρισμένοι από προδότες, 1861, λάδι σε καμβά, 315 x 450 cm, Musée de Brou, Bourg-en-Bresse.

Ωμή προδοσία και στυγνό έγκλημα.
Αυτό συνέβη στις 12 Ιουνίου 2018. Όποιος δεν τολμάει να το πει με το όνομα του, ξεπλένει και νομιμοποιεί το εθνικό έγκλημα. Μια αποφράδα ημέρα, ένα πολιτικό πραξικόπημα, μια ταπεινωτική εθνική τραγωδία για τον Ελληνισμό.
Οι πολιτικοί μας χθες διέβησαν τον Ρουβίκωνα. Ξεγυμνώθηκαν και βγήκαν από τον ρόλο του εχθρού των πολιτών για να ντυθούν τα μαύρα ρούχα του προδότη του έθνους. Ας μην ξεχνάμε πως ο εχθρός αξίζει κάποιο ελάχιστο βαθμό σεβασμού μιας και δεν έχει απαρνηθεί ακόμα την ανθρωπιά του. Αντίθετα, ο προδότης έχει πουλήσει την ψυχή του και έχει απωλέσει την τιμή του. Για τη θλιβερή αυτή κατάσταση ο μεγάλος Τραγικός Αισχύλος είχε πει μέσα από τη φωνή του Προμηθέα  πως «έχω μάθει από πάντα να μισώ τον προδότη, και που άλλη καμιά σαν αυτή δε φοβούμαι χειρότερη αρρώστια».
Όσοι λοιπόν δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει τι συνέβη, δεν νοούνται ως ενεργοί πολίτες αλλά ως υπνωτισμένοι ιδιώτες που χρήζουν πολιτικής αφύπνισης. Τι κάνουμε όμως όσοι δεν είμαστε έρμαια και δεν επιθυμούμε να βρισκόμαστε στο έλεος των προδοτών;
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η χώρα δεν έχει δημοκρατικό πολίτευμα. Ποτέ δεν είχε. Ο κοινοβουλευτισμός του ‘75 δεν είναι δημοκρατία αλλά ορίζεται ως ολιγαρχία από την πολιτική επιστήμη και πολιτειολογία. Αυτό τι σημαίνει πρακτικά; Πως οι ολιγάρχες και τα προδοτικά κοράκια που μας καταδυναστεύουν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένοι τύραννοι, και ποτέ δεν επέτρεψαν πραγματικούς τρόπους πολιτικής αντίδρασης. Και γιατί να το κάνουν άλλωστε, μιας και κάτι τέτοιο θα σήμαινε τον αφανισμό τους; Ακόμα και αν το 100% των Ελλήνων πολιτών θέλει να σταματήσει το ξεπούλημα, το ανθελληνικό και ολιγαρχικό «Σύνταγμα των Βουλευτών» δεν προβλέπει καμία διαδικασία, κανένα εργαλείο και κανένα μηχανισμό να σώσουμε την πατρίδα και τη Μακεδονία. Αυτά για να σωπάσουν όσοι μιλούν για άρθρα 120, για δήθεν αντισυνταγματικές αποφάσεις και πως θα νικήσουμε την αντιδημοκρατικότητα των προδοτών με «παραπάνω δημοκρατία»!! Καληνύχτα. Κυρίες και κύριοι ο καθείς στο αντικείμενο του, και ας μην παραπλανούμε άλλο τον κόσμο. Το ίδιο αστείοι φαίνονται όσοι μιλούν για ομαδικές μηνύσεις, κ. ά. Για να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό, στο αντιδημοκρατικό σύνταγμα και πολίτευμα που τόσο αγαπούν κάποιοι αφελείς και υπερασπίζονται οι σάπιοι συνταγματολόγοι, η δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη ενώ οι πολιτικοί έχουν ασυλίες και είναι υπεράνω νόμου.
Πάμε τώρα στο τι μπορούμε πραγματικά και ρεαλιστικά να κάνουμε. Δίχως ευχολόγια.
  1. Ενημέρωση του κόσμου. Υπάρχουν αρκετοί, ακόμα ζωντανοί, συμπολίτες μας εκεί έξω που βρίσκονται θαμμένοι κάτω από την προδοτική λάσπη και προπαγάνδα. Ενημερώστε τους και εξηγείστε τους με κάθε τρόπο για την προδοσία των σφετεριστών της κυβέρνησης και των λοιπών κομμάτων. Μπορείτε να ψάξετε εδώ και εδώ για άρθρα και ντοκουμέντα.
  1. Θεσμικά είμαστε αποκλεισμένοι. Κανείς δεν πρόκειται να παραιτηθεί – Πτδ και βουλευτές όλοι πανηγυρίζουν την παράδοση της Μακεδονίας. Και με αλλαγή κυβέρνησης τίποτα δεν αλλάζει – οι Νεοδημοκράτες τα ίδια λένε. Οι Συριζαίοι δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας και ευθιξίας. Δεν ενδιαφέρονται για τη βούληση των πολιτών, είναι ασύδοτοι και ωμοί φασίστες. Συνεπώς δεν πρόκειται να γονατίσουν μπροστά στην οργή μας. Επιθυμούν να το φτάσουν στα άκρα, διότι με τις ακρότητες ο Ελληνισμός θα πληγωθεί βαθύτερα και συνεπώς πρέπει σε κάθε περίπτωση να τις αποτρέψουμε. Αφαιρέστε από το λεξιλόγιο και το μυαλό σας σας κάθε λέξη και μορφή βίας. Αυτά τα κάνει το σύστημα, εμείς υπηρετούμε την ειρήνη και τη δημοκρατία.
Ωστόσο δεν πρέπει να φανεί προς τα έξω πως οι προδότες έχουν τη νομιμοποίηση και την άδεια μας για την παράδοση της Μακεδονίας. Η διεθνής κοινή γνώμη πρέπει να καταλάβει πως το πολιτικό σύστημα δρα αυθαίρετα, βρίσκεται απέναντι από την κοινωνία και σφετερίζεται την λαϊκή κυριαρχία με την μειοδοτική του παραχώρηση. Για τον λόγο αυτό συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια και σε όλες τις κινηματικές δράσεις, πετώντας ταυτόχρονα έξω κάθε κομματικό βαμπίρ που θα τολμήσει να πλησιάσει.
Για την καλύτερη προβολή της προδοσίας που πραγματοποιήθηκε απαιτούνται συλλογικές δράσεις συμβολικού τύπου οι οποίες μπορούν να καταγραφούν και να κοινοποιηθούν στον διεθνή τύπο. Το αυτό πρέπει να γίνει και με επιστολές προς διεθνείς φορείς και προσωπικότητες έτσι ώστε να μάθει ολόκληρη η υφήλιος πως είμαστε ένας λαός υπό κατοχή προδοτών και εκλογικής μειοψηφίας. Ότι ουδέποτε συνηγορήσαμε. Το δέλτα – πολιτική επανάσταση θα αναλάβει τέτοιες πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες (ενημερώνεστε από εδώ).
  1. Τέλος, πρέπει να αποκτήσουμε την εξουσία. Εμείς οι πολίτες όχι τα κόμματα. Τα κόμματα είναι η ολιγαρχία και το σύνταγμα, εμείς είμαστε η δημοκρατία, η ελευθερία και η Ελλάδα. Για το πώς, μείνετε συντονισμένοι, αλλά ξεκινήστε να αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα, να το λέτε σε φίλους και γνωστούς και να συμμετέχετε στις δράσεις του δ, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.
Όταν αποκτήσουμε την εξουσία οφείλουμε να απελευθερώσουμε τη δικαστική εξουσία για να επιληφθεί τους προδότες και να τους κρίνει δίκαια και ελεύθερα για κατάχρηση εξουσίας και εσχάτη προδοσία. Αν τους καταδικάσει ως προδότες μια επιτέλους ανεξάρτητη δικαιοσύνη, τότε όλες οι πολιτικές τους πράξεις και συμφωνίες ακυρώνονται.
Όταν αποκτήσουμε την εξουσία πρέπει να περάσουμε σε πολίτευμα δημοκρατίας. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία μας. Αυτή η νέα πολιτειακή πραγματικότητα θα έχει τη δυνατότητα να χαρακτηρίσει τους προδότες του σήμερα σφετεριστές και υφάρπαγες, και το νέο κράτος που θα δημιουργηθεί δεν θα διέπεται από τις προδοτικές αποφάσεις των προγενέστερων. Δεν θα υπάρχει με άλλα λόγια κρατική συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά εδώ. Μόνο έτσι καθαρίζουμε και ξεπλένουμε τη χθεσινή προδοσία. Και γλιτώνουμε μια και καλή από τους σάπιους πολιτικούς του σήμερα και τις κομματικές τους συμμορίες.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι υπερβολικό ή ακραίο. Είναι απλά μονόδρομος για να σώσουμε την Μακεδονία και τη χώρα. Ο Κικέρων είχε πει πως «ένα κράτος δεν μπορεί να επιβιώσει από εγχώρια προδοσία». Η εναλλακτική είναι η αποδοχή του ξεπουλήματος, η ξηλωμένη κλωστή η οποία τραβιέται και ξηλώνεται ολόκληρο το πουλόβερ. Τώρα η Μακεδονία, έπειτα το Αιγαίο, η Κύπρος και η Θράκη για να καταλήξουμε να γίνουμε η χώρα της Αττικής. Αυτή είναι η ιστορική στιγμή για όλους. Τώρα κρινόμαστε για την Ελλάδα που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Και κρινόμαστε αυστηρά.
Η χθεσινή προδοσία είναι αυτό που περιμέναμε για να ξαναφτιάξουμε ελεύθερα την Ελλάδα. Μακριά από χρώματα, κόμματα και ιστορικές προκαταλήψεις. Μακριά από δημοσιογράφους της συμφοράς, ξένα συμφέροντα και επαγγελματίες κηφήνες.
Τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε μετά την προδοσία.
Ποιος είναι μαζί μας;
Email επικοινωνίας: stavros.kal@gmail.com

http://maurokouti.gr/2018/06/13/ethniki-prodosia-kai-tora-ti/

25 σχόλια:

  1. ειχα προτεινει περσυ και εδω πριν μου ριξουν οι φασιστεροι καρανικες το λογαριασμο μου, σαν μια πρωτη λυση στο περιπου ενα κινημα εθνικοφιλελευθερων με αδωνι και τζημερο (με σαμαρα βοριδη φαηλο βενιζελο λομβερδο κ.λ.π. μεσα)καταρχην δινοντας ενα ιδεολογικο στιγμα μεσα στο συνταγματικο πλαισιο και σαν πλαν αλφα ,ως παλαιος βενιζελικος κεντρωος φιλελευθερος αντικομουνιστης.
    σημερα με τις νεες εξελιξεις και μαυτα που ερχονται εκτος απο το μακεδονικο στο τουρκαλβανικο οθωμανικο θρακικο αιγαιακο κυπριακο ισλαμικο λαθροεποικιστικο αναρχοκομουνιστικο οικονομικο δημογραφικο και αλλα πολλα που θα σημανουν και την βιολογικη εξαφανιση του λαου μας απο τον πλανητη,θα ελεγα πως δεν φτανει και πως πρεπει να παμε σε ενα πλαν βητα (που ειναι και ταυτοχρονα πλαν ωμεγα) και λεγεται ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ και οτι ηθελε προκυψει...
    οχι η μαλακούλα ναζιστουλα χρυσαυγη και τετοια αλλα κατι πιο ακραιο (με την καλη εννοια) και σοβαρο δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να σε οδηγεί η απελπισία στον Κασιδιάρη (ή σε όμοιους ανεξαρτήτως κομμάτων) κάνε την αγωνία σου προσευχή στους σύγχρονους Αγίους μας που τα έχουν προείπει και είναι γνωστά στους περισσότερους Έλληνες. Όταν νικηθεί η απελπισία θα κοιτάξεις να βοηθήσεις την πατρίδα (κατά το δυνατον) μακριά από εμφυλιοπολεμικές σκέψεις και αλληλοσκοτωμούς

      Διαγραφή
    2. Αν περιμένουμε να μας σώσουν οι άγιοι σία και χαθήκαμε.Τόσους αιώνες μείναμε υπόουλοι,γιατί δεν μας έσωσαν από τότε?

      Διαγραφή
    3. βλεποντας τις απαντησεις του χριστου(ετσι σε χαιρεταει η μαμα σου?) και τις αναστασιας (τα 2 ακρα -χρισταινοδεξιουληδες και μπολσεβικοι) δικαιωνομαι απολυτα και πειθομαι ολο και περισσοτερο οτι πρεπει να παμε ταχιστα πλεον στο πλαν ωμεγα που προανεφερα...

      Διαγραφή
    4. Andre Dimitrakakis οι υποδουλομένοι τότε Έλληνες δεν είχαν χάσει την πίστη τους...

      Διαγραφή
  2. "Εθνική προδοσία στο Σκοπιανό – Και τώρα τι;"

    https://www.youtube.com/watch?v=YId5KCGhx9I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα ὅλοι οἱ ἐχθροί μας φανερώνονται καί βγάζουν τό δηλητηριό τους. Σέ λίγο θά ἀρχίσουν τήν λαφειραγώγηση τῆς Ελλάδας ὅλοι μαζί : Γερμανοί, Σκοπιανοί, Τοῦρκοι, Ἀλβανοί, Σαηεντόλτζυ-Πρέσβυς-ΗΠΑ.
    Μέ αὐτῶν τήν ὑποστήριξη, στοχεύει νά καταφέρῃ να μείνῃ στήν ἐξουσία ὁ Τσίπρας, νικώντας ἄνετα τόν Κυριάκο Μητσοτάκη, ἀπαραίτητο συμπλήρωμα-ἀλεξικέραυνο , ὥστε νά τροφοδοτεῖται μέ ψήφους τοῦ μή χεῖρον βέλτιστο , καί ἀποχή, το σημερινό πολιτικό ἀδιέξοδο.
    Φυσικά! Διότι, σέ μιά Βουλή 300 βουλευτῶν, ἐκλεγμένων ἀπό μόνο τό 51% τῶν ψηφοφόρων, καί δή μέ βάση λίστες τῶν κμμάων, τί ἐκπροσωπεῖ ἡ πλειοψηφία της;
    Κανονικά, τά μισά ἕδρανα θά ἔπρεπε να εἶναι κενά. 151 βουλευτές, ἐκπροσωποῦν μόλις τό 25% τοῦ λαοῦ, τό πολύ
    (ἀκριβέστερα, μᾶλλον, τό 25% τῶν κομματικῶν παρατρεχάμενων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποιο λαό θα τα κάνεις - θα τα κάνουμε αυτά, Σταύρο;
    Δεν κατανοείς ότι εδώ το πρόβλημα είναι πολύ μα πολύ πιο θελμελειακό;
    Ότι είναι πρόβλημα εθνογένεσης των Ελλήνων από τη στάχτη του ραγιαδισμού;

    Μπορούν τα μολύβια να γενήσουν το εργοστάσιο που τα παρήγαγε ;

    Με αυτό το ΠΩΛΕΙΤικό καθεστώς διαρκούς απάτης,
    ο χύδην όχλος των κατοχικών ανδραπόδων της ΝΤΑΠ,
    ο εξωνημένος και παραπλανημένος συρφετός,
    η όζουσα πλέμπα,
    αυτός ο βόθρος της σήψης και της παρακμής,
    ψηφίζει για σωτήρες τους αυριανούς δημίους του.

    Ας πρόσεχε...
    Αυτό το π ρ ά μ α δεν είναι έθνος...

    Αν οι εκλογές ήταν η λύση,
    τότε, από πολύ - πολύ παλιά,
    θα ήταν παράνομές !
    Ένας ψευτολαός, ένα ψευτορωμέϊκο
    απατά και απατάται πολύ-πολύ εύκολα...
    Συγκινούνται αλλά ΔΕΝ κινούνται...

    Πρώτα η Αλήθεια !
    Πρώτα Σχολές Ελλήνων. Βιωματικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον Σταύρο Καλεντερίδη, ότι αυτό που έχουμε μόνο Δημοκρατία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.Η κοινή γνώμη χειραγωγείται, και διαμορφώνεται κυρίως από τα ΜΜΕ, όπως επίσης ο κόσμος δέχεται ιδιότυπους "εκβιασμούς" και εκφοβισμούς, με μεθόδους όπως το γνωστό "δόγμα του σοκ", ή με κινδυνολογία και θεωρίες για "μονόδρομους" ώστε να κατευθύνεται σε συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές.
    Αλλά εκτός από αυτά, αν δούμε την ίδια τη λειτουργία του κοινοβουλευτισμού, ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε σε τι διαφέρει από μια ολιγαρχία, για να μην πούμε από μια δικτατορία.
    Όλα όσα πέρασαν εκβιαστικά με την μορφή του "κατεπείγοντος", και με Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου, αλλά και όσα παραγράφτηκαν με αθέμιτες μεθόδους, όπως κλείσιμο της Βουλής νωρίτερα απ΄το κανονικό, ή με Νόμους περί ευθύνης Υπουργών, μπορούν να χαρακτηριστούν ενέργειες μιας Δημοκρατίας; Ανάλογα πράγματα έγιναν και γίνονται σε δικτατορικά καθεστώτα σε όλο τον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια
      Υπεγραψαν αρθρο στην συμφωνια..εντος λιγων μηνων ...να αλλαζουν ...τα σχολικα βιβλια μας οι ...Σκοπιανοι...και τους χαρτες...κλπ...οπου νομιζουν....οι Σκοπιανοι ....οτι θιγεται η ...ιστορια τους .....!!!! Θα το κανουν κατα κορον οι Σκοπιανοι....με πιθανον πρωτο....να φυγει καθε τι ...για τον Π.Μελα.....κλπ.....αν δεν φτασουν και στον ...Αλεξανδρο !!! Αν δεν το....τηρουμε ....θα μας πανε μαλλον στον ....ΟΗΕ....Δεν ειμαστε καθολου καλα.....Ανοιξαν την....Πανδωρα....ολη....την ωρα που η Τουρκια θα τρυπα στην ..Κυπρο....Μιλαμε....χαθηκε η μπαλλα....ο Γκουφη...ψηλωσε πολυ....κοντευει τα αστρα.....

      Διαγραφή
    2. Ειχε πει ....καποιος.....: Οταν θα γινουν γεγονοτα...δεν θαχει η Ελλαδα κυβερνηση....θαχει μπει ο κοσμος στην Βουλη....και θα τους εχει διωξει....
      Λετε ??? Θαχει πλακα....Ο θαυμαστος καινουριος κοσμος....

      Διαγραφή
    3. Aυτά που ακούμε και μας φαίνονται απίστευτα, όσο υποχωρούμε θα τα δούμε να γίνονται.. Όπως θα δούμε και άλλες εξωφρενικές απαιτήσεις των υπόλοιπων γειτόνων.. για να μην πω τίποτα χειρότερο.. Ιδιαίτερα αν επιδεινωθεί περισσότερο η κατάσταση της χώρας. Είναι αυτό που λέμε "δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται". Πρέπει να μπει ένα τέλος στο φαύλο κύκλο που είμαστε.Ας το δούμε έστω και με την κοινή λογική, ο δρόμος της υποχωρητικότητας μας αφανίζει.Εδώ και τώρα, με θάρρος, αλλαγή πορείας.

      Διαγραφή
    4. Μονο με την κοινη λογικη σωστα το λες.Η πολιτικη λογικη δεν χρειαζεται εδω καθολου.Δεν εχουμε την πολυτελεια αυτη τωρα.Κι απο μια αποψη ...αν υπαρχει κοινη λογικη ...αυτη ειναι η μονη πολιτικη για ολα.Αρκει ...αν παει με το ηθος χερι χερι..

      Διαγραφή
    5. Αλλο ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!
      Λεγεται οτι στο αρθρο 13 της συμφωνιας ρητα......αναφετεται...οτι ......επειδη τα Σκοπια ...ειναι ...περικλειστο κρατος...Παραχωρουμε με βαση το....δικαιο του ΟΗΕ....στα Σκοπια....ΕΞΟΔΟ...στον θερμαικο στα Σκοπια....στο Αιγαιο...στην ΑΟΖ της χωρας !!!!!!!!!!!!!!!!Ειδικο ...σρθρο ...θα υπογραψουν με την συμφωνια .Και δικαιωματα αλιειας !!!!!! Και εχουν
      Δικαιωμα....και πολεμικο στολο με λιμανι να κανουν !!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΕΕ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....ΑΛΗΘΕΙΑ ????????!!!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ....ΑΝ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ....αν εχετε τις ιδιες σκεψεις με μενα....@#@@@#####****** !!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Εδώ είναι ολόκληρο το κείμενο της συμφωνίας:
      https://www.protothema.gr/politics/article/796396/auti-einai-i-sumfonia-gia-ti-voreia-makedonia/

      Α) Το επίσημο όνομα του Δεύτερου Μέρους θα είναι «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και θα χρησιμοποιείται erga omnes όπως προβλέπεται στην παρούσα συμφωνία. Το σύντομο όνομα του δεύτερου μέρους θα είναι «Βόρεια Μακεδονία»

      Β) η ιθαγένεια του δεύτερου μέρους θα είναι Μακεδονική - πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας όπως αυτή θα εγγράφεται σε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα

      Γ) η επίσημη γλώσσα του δεύτερου μέρους θα είναι «Μακεδονική Γλώσσα» όπως αναγνωρίστηκε από την 3η Συνδιάσκεψη των Η.Ε. για την τυποποίηση των γεωγραφικών ονομάτων...

      [...]

      Άρθρο 8
      5.Εντός ενός μηνός από τη θέση σε ισχύ της παρούσης Συμφωνίας, τα Μέρη θα συγκροτήσουν με ανταλλαγή διπλωματικών διακοινώσεων, στη βάση της ισότητας, μία Κοινή Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων σε ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα, για να εξετάσει την αντικειμενική, επιστημονική ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων βασισμένη σε αυθεντικές, στοιχειοθετημένες και επιστημονικά στέρεες ιστορικές πηγές και αρχαιολογικά ευρήματα. Οι εργασίες της Επιτροπής θα τελούν υπό την επίβλεψη των Υπουργείων Εξωτερικών των Μερών σε συνεργασία με άλλες αρμόδιες εθνικές αρχές. Η Επιτροπή θα εξετάσει και, εφόσον θεωρήσει κατάλληλο, θα αναθεωρήσει οιαδήποτε σχολικά εγχειρίδια και βοηθητικό σχολικό υλικό όπως χάρτες, ιστορικούς άτλαντες, οδηγούς διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται σε έκαστο από τα Μέρη, σύμφωνα με τις αρχές και τους σκοπούς της ΟΥΝΕΣΚΟ και του Συμβουλίου της Ευρώπης.
      Για τον σκοπό αυτό, η Επιτροπή θα θέσει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα ώστε να διασφαλισθεί ότι σε έκαστο από τα Μέρη κανένα σχολικό εγχειρίδιο ή βοηθητικό σχολικό υλικό σε χρήση τη χρονιά μετά την υπογραφή της παρούσης Συμφωνίας δεν περιέχει αλυτρωτικές /αναθεωρητικές αναφορές. Η Επιτροπή επίσης θα εξετάσει οιασδήποτε νέες εκδόσεις σχολικών εγχειριδίων και βοηθητικού σχολικού υλικού όπως προβλέπεται σε αυτό το Αρθρο.

      [...]

      Άρθρο 13
      Λαμβάνοντας υπ' όψιν το γεγονός ότι το δεύτερο Συμβαλλόμενο Μέρος είναι περίκλειστο κράτος, τα Συμβαλλόμενα Μέρη θα καθοδηγούνται από τις σχετικές προβλέψεις της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας που θα έχουν και πρακτική εφαρμογή αλλά θα εφαρμόζονται και όταν θα συνομολογούνται συμφωνίες που αναφέρονται στο Αρθρο 18 της παρούσας Συμφωνίας.


      Σχετικά με το Δίκαιο της θάλασσας και το "περίκλειστο κράτος":
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/693121_symfonia-tsipra-zaef-dinoyn-limani-tis-thessalonikis-sti


      H Συμφωνία εκτός από την παράδοση του Ονόματος, της Ιθαγένειας-Εθνικότητας, και της Γλώσσας, έχει πολλά σκοτεινά και ασαφή σημεία που μπορεί να είναι παγίδες και να μας ανοίξουν νέα θέματα ως προς την ΑΟΖ και τα αποκλειστικά μας δικαιώματα στη θάλασσα.
      Ειδικά με βάση την τακτική της "δημιουργικής ασάφειας" του ανεκδιήγητου ΣΥΡΙΖΑ...

      Διαγραφή
    7. Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ απαγορεύει συλλαλητήρια, εμβατήρια και το «Μακεδονία ξακουστή»
      http://www.tilestwra.com/i-symfonia-tsipra-zaef-apagoreyei-syllalitiria-emvatiria-kai-to-makedonia-xakoysti/.

      Η πολιτική ορθότητα σε όλο της το μεγαλείο, με το πρόσχημα του σεβασμού των γειτόνων, της "ισοτιμίας" και καλής συνύπαρξης στην περιοχή.

      Διαγραφή
  6. "Εθνική προδοσία στο Σκοπιανό – Και τώρα τι;"

    Η Ελλάδα είναι σε μεγάλο κίνδυνο να συρρικνωθεί κατά το 1/3.

    Η άποψη του τουρκολόγου καθηγητή Δ. Κιτσίκη:

    1)"Ο Διαμελισμός της Ελλάδας στα σχέδια της Νέας Τάξης..."
    Published on Dec 15, 2015

    https://www.youtube.com/watch?v=jJ13Fv2h_8c&t=109s

    Μιλάει για σχέδια, Κοσσβοποίηση της Θράκης, ανεξαρτοποίηση της Κρήτης, Μεγάλη "Μακεδονία", Μεγάλη Αλβανία, ο χάρτης δείχνη και διχοτόμηση του Αιγαίου.

    2)ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΤΣΙΚΗ (μετά από το 1h 20")
    Published on Nov 4, 2015

    https://www.youtube.com/watch?v=wvtAgjKvm54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ταϋγέτη.

    Φυσικὰ δὲν ἔχουμε Δημοκρατία διότι πρῶτα-πρῶτα ἔχουμε κόμματα ποὺ διχάζουν τὸν Λαὸ(ἡ λέξις κόμμα βγαίνει ἀπὸ τὸ ρῆμα κομματιάζω),ὁ ἕνας μας ἀπέναντι στὸν ἄλλον.

    Ἔχουμε κοινοβουλευτικὴ ὀλιγαρχία.
    Ὁ Κοινοβαυλευτισμὸς ἐφευρέθη ἀπὸ τὴν ἀλεποῦ Ἀγγλία γιὰ νὰ νομίζη τὸ χαϊβάνι ὁ λαὸς της ὅτι ἔχει(νὰ ξέρετε ὅτι οἱ Ἄγγλοι εἶναι πιὸ χαϊβάνια ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες) Δημοκρατία καὶ τὸ ἔκανε ἐξαγωγὴ,καὶ ἔγινε δεκτὸ διότι βόλευε τοὺς πολιτικούς.
    Υἱοθετήθηκε δὲ ἀμέσως.

    Ὡς πρὸς τὴν μὴ χρῆσι βίας δὲν συμφωνῶ.
    Χωρὶς τὸ "φωτιὰ καὶ τσεκοῦρι στοὺς προσκυνημένους" δὲν θὰ σώσουμε τὴν Μακεδονία.
    Ἡ Ἑλλάδα ἔτσι ὅπως εἶναι θὰ χαθῆ.
    Ἄν δὲν δικάσουμε ὅλους αὐτοὺς καὶ νὰ λάβη ὁ καθεὶς ὅ,τι ποινὴ τοῦ ἀναλογεῖ,ὥστε οἱ μελλοντικοὶ πολιτικοὶ νὰ σκέφτονται μόνο πετριωτικὰ καὶ νὰ μὴν ὑποκύπτουν στὶς ἀπειλὲς ἤ δωροδοκίες τῶν ξένων,δὲν θὰ σώσουμε τὴν χώρα μας.

    Μὴ μοῦ ἀναφέρει κανεὶς τὸν Μαχάτμα Γκάντι διότι ἦταν γιαλαντζῆ εἰρηνιστὴς·εἶχε προηγηθῆ σφάξιμο Ἄγγλων ἀπὸ τοὺς Ἰνδοὺς καὶ κυρίως εἶχε σαπίσει ἡ Ἀγγλικὴ Αὐτοκρατορία πλέον.

    Τὰ περί εἰρηνικῶν μέτρων τὰ ἀκούω βερεσέ.

    Κάνε ἔφοδο στὴν Βουλή,πιάσε τὰ χαμαντράκια καὶ νὰ δῆς πῶς λύνονται ὅλα τὰ προβλήματα μὲ τοὺς γείτονες καὶ θὰ μείνουν χάσκοντες καὶ οἱ σύνμμαχοι διότι θὰ καταλάβουν ὅτι μέσα μας ξύπνησε ὁ Λεωνίδας καὶ ὁ Ἀλέξανδρος,καὶ δὲν ἀστειεύομαστε πλέον.

    Διαφορετικὰ ἄς κάνουμε μόνο εἰρηνικὰ συλλαλητήρια καὶ ἄς παρακολουθοῦμε συνάμα τὴν διάλυσι τῆς Πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πραγματικός στόχος των Σκοπίων, είναι η "Ενωμένη Μακεδονία". Ότι δεν πέτυχαν με τον Τίτο, ελπίζουν να το σταδιακά βέβαια να το πραγματοποιήσουν, στις μέρες μας.

    1)UNITED MACEDONIA - Skopje-Solun-Blagoevgrad
    FilipOdMakedonija

    Published on Feb 28, 2008

    Solun Nasiot Grad! Slovenika (Thessaloniki) is the heart of Macedonia, we will take it back from the ugly greeks!

    Makedonija na Makedoncite! Da zivee Makedonija!

    https://www.youtube.com/watch?v=JjW167Qc2FU

    2)United Macedonia

    https://en.wikipedia.org/wiki/United_Macedonia

    United Macedonia (Macedonian: Обединета Македонија, Obedineta Makedonija), or Greater Macedonia (Голема Македонија, Golema Makedonija), is an irredentist concept among ethnic Macedonian nationalists that aims to unify the transnational region of Macedonia in southeastern Europe (which they claim as their homeland and which they assert was wrongfully divided under the Treaty of Bucharest in 1913) into a single state that would be dominated by ethnic Macedonians but all individuals in all ethnic groups, such as Greek Macedonians and Albanian Macedonians, would have equal rights and protection under the law.[citation needed][dubious – discuss] The proposed capital of such a United Macedonia is the city of Thessaloniki or Salonika (Solun in the Slavic languages) in Greek Macedonia, which ethnic Macedonians and the Yugoslav leader Tito had always dreamed of incorporating into their own states (along with the hinterland of Greek Macedonia, which they came to call Aegean Macedonia)

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/37/Macedonia_barbed_wire.jpg

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Ethnicmacedonia.jpg

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/85mapmacedonia.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Σταύρο,

    το άρθρο 120 παρ. 4 Συντ. δίδει την νομιμοποίηση εξ αντιδιαστολής στους πολίτες να καταλύσουν την τυραννία, ακόμη και με τη βία. Επομένως μην το "υποτιμάς". Σωρευτικά συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις αντίστασης, δλδ σφετερισμός, κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος με τη βία, την οποία ζούμε ως πολίτες, κυρολεκτικώς. Το ζητούμενο είναι ο ζωντανός, άδολος και ενεργής πατριωτισμός. Ήλθε η ώρα της πράξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Interim government of unity and patriots (including members of the Omogeneia if possible) until we are ready to go to elections with new parties.
    All political forces of the past banned for ever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ....Περι συλαλητηριων!!!!

    Ωραία...

    Περάσατε τέλεια..

    Φωνάξατε...

    Ανεμίσατε τις σημαίες...

    Τους κάνατε αέρα στ' αρχίδια...


    Τώρα ρωτήστε τους Θεοδωράκηδες, το παπαδαριό και τους Μιχαλοτσάτσους ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση...

    Δεν ξέρουν να σας πουν, γι αυτό θα τους βοηθήσω...

    Το πόπολο βέλαξε παρέα με τον Σαμαρά, τώρα το αυτιστικό βλήμα θα υπογράψει το όνομα και θα τελειώσει η παράσταση...
    Μούγκα, απογοήτευση και καινούργια μνημόνια στη μάπα των σημαιοφόρων...
    Η μπότα του τοκογλύφου κατακτητή μας πατάει ακόμα πιο γερά στο λαιμό...

    Κατά τα άλλα, ζήτησε και δημοψόφισμα ο σκατίγερος ο Μίκη-Μάους...
    Με τα δύο πόδια στον τάφο και εξακολουθεί να υπηρετεί τους αόρατους αφέντες ο σιχαμερός κουμμουνο-εκατομμυριούχος τραγουδοποιός...
    Όσο για τους οφιολάτρες με τα βρωμόρασα, ενώ θα μπορούσαν να ρίξουν την πρόστυχη κατοχική κυβέρνηση ανά πάσα στιγμή, κάνουν την πάπια σε όλα εκτός από τα ονόματα. Πάντα επιλέγουν να δώσουν μάχες εκ των προτέρων χαμένες...

    Το σκηνικό στήνεται επιδέξια για ένα ακόμα μακέλεμα των Ελλήνων. Εδώ μας έχει γαμήσει πατόκορφα ο σιωνιστής, εμείς ονειρευόμαστε χρεοκοπημένες αυτοκρατορίες...

    Ραγιαδόφαρα, οι αυτοκρατορίες δεν στήνονται με ψέματα και μισές αλήθειες...

    Οι πόλεμοι δεν κερδίζονται με "ειρηνικές" πορείες...

    Οι τυραννίες δεν πέφτουν με στημένα συλλαλητήρια και ευχές...
    Αυτό που θα αποδειχθη με το παραπάνω είναι ότι τα λουριά των ντόπιων γιδοβοσκών είναι πανίσχυρα...
    Ούτε κανένας γίγαντας ξύπνησε, ούτε είδαν το φως οι τυφλοί...

    Ελπίζω να 'φχαριστηθήκατε το τσιγάρο σας γιατί ακολουθεί μπόλικο σκατό...

    Το διάλειμμα τελείωσε...
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια ειναι οτι ουδεις επιθυμει να ηγηθεί σε μα@ακες.Ειτε μας αρεσει ειτε οχι δεν αλλαζουν καταστασεις με συλλαλητηρια.Καλόν θα ητανε οπως ειχα πει και παλαιοτερα να συνταχθει ενα συγκεκριμενο κειμενο απο νομομαθεις , το οποιο να υπογραφει απο τους επιθυμουντας, απλως και μονον προς χαριν της ιστορικης αληθειας.Δηλ εαν υπαρχουν δυο εκατομμυρια υπευθυνες δηλωσεις με θεωρημενο το γνησιο υπογραφης , οι οποιες εχουν αποσταλλει οπου κριθειν απαραιτητο , θα υπαρχει καπου καταγεγραμμενο οτι ο αριθμος αυτος υπηρξε>Οσαν αφορα τα συλλαλητηρια εγευθημεν την αντιμετωπιση απο διαφορους.Και δεκα εκατομμυρια ελληνες να εμφανιστουν στο συνταγμα (πραγμα που αποκλειετααι), παλι διαφοροι θα εκτιμουν τον αριθμο σε δεκα χιλιαδες και οχι δεκα εκατομμυρια.
      Το ολο σκηνικο ειναι προδιαγεγραμμενο , απο την εποχη που κυριλλος και μεθοδιος εδιδξαν γραφη και αναγνωση στο σλαβικο στοιχειο ΣΤΑ Κ Υ Ρ Ι Λ ΛΙ Κ Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, γεγονος που παραβλεπεται επιμελως.Οσον αφορα την Ελληνικη Μακεδονια, ειναι αγνωστο ΠΟΙΑ θα ειναι η τυχη της.Η ελλας διαμελιζεται.Αναλογα που θα ευρεθει και πως ο καθεις, εαν αποφασισει , θα προσπαθησει να πραξει τυην μοιρα του.
      Μετα την κατραπακια 1974 το ζητημα ειχε τελειωσει. Αυτοι που φερανε τον καραμανλη, του ξεκαθαρισανε τι επρεπε πραξει.Οπως και εκανε.Οταν ο πρωθυπουργος της ελλαδος , συμμορφωνεται με διαταγη του ερντογαν ναμην προσγειωθει με το προεδρικο αεροσκαφος , στο οποιο επιβαινει οιδιος, στην ροδο για καυσιμα, αυτοματως η ελλας κατηντησε βιλαετι των τουρκων. Το παραδοξο ειναι οτι ο ιδιος ο πρωθυπουργος βγηκε στην τηλεοραση και δικαιολογησε την σταση του εναντι του αυστηρου δηθεν δημοσιογραφου.Τωρα, ουτε ιστορικος ειμαι ουτε αναλυτης.Το ολο παιχνιδι ειναι στημενο.Αγνωστο ομως τι γινει.Ισως οι αναγκες δημηουργησουν ικανοτητες σε ατομα να ηγηθουν και επιβληθουν , αν και ειναι δυσκολο διοτι ο λαος αυτος κατηντησε αχαριστος, χειροτερος και απο την κατηγορουμενη ηγεσια.Ευρεθησαν οι προδοται της κΥΠΡΟΥ το 1974?Ετιμωρηθησαν δεοντως Ο Χ Ι
      Ετσι λοιπον δεν προκειται να τιμωργθουν και οι προδοται της Μακεδονιας, διοτι στην κυπρο περασαν σαραντα και πλεον ετη, ενω για το μακεδονικο ειναι 1πο το 1934.
      Φοβουμαι οτι εχουν οργανωθει προβοκατσιες με τεχννητα αποτελεσματα.Να προσεχουν απαντες.Ο κ Παυλοπουλος αφου περασε το τεστ γρηοροπουλου, οπου καιγοταν η αθηνα για ημερες κκαθημενος απραγος, εξελεγη προεδρος σιγουρΟΙ για την μελλοντικη διαγωγη του.
      Τωρα ειδωμεν.
      Η ελπις χανεται τελευταια.Ο καθεις ας πραξει αυτο που λεει η συνειδη σητου.Τωρα αν ελθουμε και γινει μακελλειο στην αθηνα , μας βλεπω στο γκουανταναμο , ως τρομοκρατες και θα παρακαλαμε τον ..... να μας μεταθεσει στηνν μακρονησο.Ειδατε πως βαφτισανε τρομοκρατικη οργανωση την χρυση αυγη.Ασχετα απον οτιδηποτε., και θα φυλαχθουν απο εμας.Οευρωστρατος ειναι ετοιμος να επεμβει εαν χρειαστει, στο ονομα της νομιμοτητας παντα.Δοκιμασμενη συνταγη απο αγγλους γαλλους που πολεμουσανε ελληνες στην αθηνα και πειραια, .
      Παω εξω στην φυση.

      Διαγραφή
    2. Σωστά τα λές. Ισως ομως ηλθε η ωρα του φυσικού τέλους. Αυτο το εκτρωμα εθνο-κράτους - προτεκτοράτου σέρνεται απο το 1843 με λιγοστές εξάρσεις.
      Μήπως πρέπει να πεθάνει ;
      Μεθυσμένοι απο ηδονή, καλοπέραση, κατανάλωση, ξεφτίλα, να πάρωμε φόρα για την αβυσο ;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.