2/6/18

Επιτέλους, να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό για το Σκοπιανό και τη Μακεδονία

Ό,τι δεσμεύσεις και να αναληφθούν από την κυβέρνηση των Σκοπίων σε κάποια συμφωνία με την Ελλάδα, όλοι γνωρίζουν ότι ο τελικός στόχος είναι η "Ενιαία και Ανεξάρτητη Μακεδονία". Δεν γράφτηκαν στην τύχη αυτά που αναφέρονται στην Κομμουνιστική Επιθεώρηση. Άλλωστε τα υλοποιούν βήμα-βήμα πολιτικοί των Σκοπίων και της Αθήνας που πέρασαν από τις "τάξεις" των κομμουνιστικών κομμάτων των χωρών τους.
Σάββας Καλεντερίδης
Όταν το 1923 Έλληνες διπλωμάτες και πολιτικοί υπέγραφαν την Συμφωνία Υποχρεωτικής Ανταλλαγής των Πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, η οποία ενσωματώθηκε στη Συνθήκη της Λοζάνης, άφησαν «παραθυράκια» ανοικτά, με συνέπειες καταστροφικές για την Ελλάδα.
Ενώ ήταν γνωστό ότι η περιοχή της δυτικής Θράκης συμπεριλαμβάνεται στον λεγόμενο «Εθνικό Όρκο» –τον έδωσαν οι βουλευτές της Οθωμανικής Βουλής στην τελευταία της συνεδρίαση στην Κωνσταντινούπολη, πριν τη διάλυσή της και τη συγκρότηση της «Εθνοσυνέλευσης του Μεγάλου Τουρκικού Έθνους» στην Άγκυρα– δέχτηκαν να εξαιρεθούν της ανταλλαγής οι μουσουλμάνοι της δυτικής Θράκης.
Όταν το 1923 Έλληνες διπλωμάτες και πολιτικοί υπέγραφαν την Συμφωνία Υποχρεωτικής 
Μάλιστα αυτό έγινε μετά από απαίτηση της ελληνικής πλευράς, για να εξαιρεθούν της Ανταλλαγής και οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου και να σωθεί έτσι και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Δηλαδή, δεχτήκαμε την παραμονή μουσουλμάνων σε μια περιοχή που γειτνιάζει με τα ελληνοτουρκικά σύνορα και μπορεί σχετικά εύκολα –εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες– να «ενσωματωθεί» στην Τουρκία, τη στιγμή μάλιστα που στον «Εθνικό Όρκο» υπάρχει άρθρο που λέει ότι «οι κάτοικοι της δυτικής Θράκης θα αποφασίσουν για το μέλλον τους με τοπικό δημοψήφισμα».
Τα χρόνια πέρασαν και αποδείχτηκε ότι εκείνη η συμφωνία τελικά δεν διασφάλισε τα εθνικά μας συμφέροντα. Οι 100.000 μουσουλμάνοι της Θράκης μετατράπηκαν σε «Τούρκους» και αποτελούν μέρος του εθνικού σχεδιασμού της Τουρκίας για επέκταση προς δυσμάς, ενώ οι 150.000 Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου εκδιώχτηκαν και έμειναν 2.000 γερασμένες και βασανισμένες ψυχές, έρμαιο και παιχνιδάκι της τουρκικής βαρβαρότητας. Αυτά γίνονται όταν αφήνεις παραθυράκια στις συμφωνίες...
Εν αναμονή της συμφωνίας που τεκταίνεται και είναι πιθανόν να έλθει προς έγκριση στην ελληνική Βουλή, απαραίτητο είναι να κάνουμε ορισμένες επισημάνσεις και να διατυπώσουμε ιστορικές αλήθειες:
Μακεδονικό έθνος υπάρχει;
Όχι, δεν υπάρχει και δεν έχει καταγραφεί στην παγκόσμια ιστορία.
Μακεδονική γλώσσα υπάρχει;
Όχι, όπως έχει γνωμοδοτήσει ο κ. Μπαμπινιώτης αλλά και οι γλωσσολόγοι διεθνούς φήμης και αποδοχής.
Σλαβομακεδονικό έθνος και γλώσσα υπάρχουν;
Όχι, είναι δημιούργημα της Αριστεράς, για να χρυσώσει την εθνική υποχώρηση που προετοιμάζει δεκαετίες τώρα.
Υπάρχουν τρεις Μακεδονίες;
Όχι, αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Διαδίδεται ότι δήθεν με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913 η Ελλάδα πήρε το 50% της Μακεδονίας, η Σερβία το 28%, η Βουλγαρία το 9% και η Αλβανία το 1%. Έψαξα και διάβασα τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου και πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Είναι ένα μεγάλο ψέμα!
Ιστορικά η Μακεδονία εκτεινόταν στα σημερινά Σκόπια και τη Βουλγαρία;
Όχι. Απόδειξη αυτού είναι ότι δεν υπάρχουν αρχαίες μακεδονικές πόλεις, με εξαίρεση την αρχαία Ηράκλεια, που βρίσκεται δίπλα στο Μοναστήρι.
Ας συνοψίσουμε: Μακεδονικό έθνος και γλώσσα δεν υπάρχουν. Τρεις Μακεδονίες δεν υπάρχουν. Γεωγραφικά η Μακεδονία δεν εκτείνεται πέραν των ελληνικών συνόρων. Κατόπιν τούτου και εφόσον αποδεχόμαστε τα παραπάνω, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η «μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα», που δήλωσε ο Ζάεφ ότι έχει κατοχυρώσει στη συμφωνία που τεκταίνεται με την Ελλάδα, αλλά και η «κάποια Μακεδονία» που θα....
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

21 σχόλια:

  1. κατάγομαι απο κέντρο αριστερή οικογένεια , αλλά οι δικοί μου ηταν πάνω απο ολα πατριώτες !!! Αλλα τους αριστερούς δεν θέλω ούτε να τους δω ,δεν ήμουν και δεν πρόκειται να γίνω αριστερός τους εχω σιχαθεί !! ουστ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από όσο ξέρω, καιξέρουμε όλοι μας, ευθύνες για "μακεδονικό" έχει όντως το ΚΚΕ αλλά η αποδοχή της ¨δημοκρατίας της Μακεδονίας" ως μέρος της Γιουργκοσλαυίας του Τίτο έγινε από δεξιές κυβερνήσεις που όπως πάντα δεν μπορούσαννα αντισταθούν στις απαιτήσεις τωνΗΠΑ, όπως τώρα. Θέλω να πω, για να μην ξεστρατίζουμε διαρκώς και να μην καλλιεργούμε εμφυλιοπολεμικές κατα΄στάσεις, δεν φταίει μόνο ούτε κανκυρίως η ιδεολογία. Φταίει αντιθέτως η υποτέλεια. Και ΄΄εχω ξαναγράψει ότι αν η αριστερά ήταν δουλική στη Ρωσία (ΕΣΣΔ) η δεξιά ήταν το ίδιο υποτελής στις ΗΠΑ. Κατά τα άλλα έιναι μάλλον θλιβερό το θέαμα να συνεχίζεται αυτότο βιολί της υποτέλειας και σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή η παρατήρησή σας κε Αποστολόπουλε, Και εποικοδομητική!

      Διαγραφή
    2. Ορθόν. Να επισημάνουμε ωστόσο ότι από την στιγμή που ήταν εσωτερική διοικητική διαίρεση και η προσπάθεια όλων των κομμουνιστικών κρατών να αναγνωρισθούν οι διάφορες επιμέρους 'Δημοκρατίες' (Γιουγκοσλαβίας, ΕΣΣΔ κλπ.) ως ανεξάρτητα κράτη, (και) για να αυξήσουν τις ψήφους τους στον ΟΗΕ είχε αποτύχει, η Ελλάδα, παρά το εμφανές του σκοπού, δεν είχε ουσιαστικές δυνατότητες αντίδρασης - πέραν της ανέφικτης τότε στρατιωτικής. Και η κομμουνιστική ανταρσία που αποτελείωσε την ημικατεστραμμένη Ελλάδα και την έθεσε στο απόλυτο έλεος των ΗΠΑ, ακόμη και για την επαρκή διατροφή του πληθυσμού, δεν είχε αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης - για αρκετά χρόνια. Και μετά ήρθε το σκηνικό με την Τουρκία λόγω Κυπριακού. Για να τα λέμε όλα μα όλα. Παρεμπιπτόντως, για όσους διαβάζουν Ιστορία: οι κυβερνήσεις και πολιτικοί του Κέντρου επέδειξαν την ίδια, αν όχι μεγαλύτερη, υποχωρητικότητα έναντι των Αμερικανών. Γιατί τους ξεχνάμε, επειδή χαλάει την συνταγή της υποταγής της Δεξιάς;

      Διαγραφή
  3. Κ.Αποστολοπουλε
    Ακριβως αυτο συμβαινει.Υποτελεια εμετου στα παντα.Ολων....Δεν υπαρχει πουθενα
    αλλου τοση.Ουτε στην Αφρικη..." θα ..μας κανουν αυτο...εκεινο..το αλλο..." λενε ολοι...Φτιαχνουν σεναρια μονοι ....φανταστικα...απο αρρωστο φοβο....και δεν ντρεπεται κανεις...με αυτο το θα μας κανουν...που εξ ορισμου θα πει ....ειμαι πραγμα....οχι σνθρωπος..τοχω δεχτει πως ειμαι πραγμα..φυσικα κιολας.Καποιοι χαιρονται κιολας μ συτο....ειναι υπερηφανοι....κομπαζουν..Εξ ου και μιλουν ξενες γλωσσες για εφε...υπερηφανοι που μιλουν...ξενα...σε Ελληνες..υπονοοντας ..κοιταξε τι ξερω εγω...δεν ειμαι σαν ..εσενα..
    ειμαι ...ανωτερος !!...Αντε βρε γκαγκα...απ το Λιδωρικι..απ τον Ψηλορειτη....απ την Πινδο...
    Δυστυχως...εχεις δικιο βουνο....Υποτελεια..και κομπλεξ κατωτεροτητος...βουνο
    ..Αν σκεφτεις απο που ειναι ενας....ανωτερος ξενος...εννοω καταγωγη...ιστορια...χωρα....και το ...χωριο του...θα γελας 1000 χρονια...η Μερκελ πχ...ο Τραμπ....ο Μακρον...κλπ.....Μπορει και 3.000 χρονια....Εργκα ομνες....το θυμασαι ...τι περηφανα το ειπε η ...βλαχα απ τα Χανια στους ιθαγενεις...διοτι δεν εβρησκε ταχα λεξη στα ...κατωτερα Ελληνικα....Σε αυτο το ομνες συμπιεζεται ολη η κουλτουρα του κατωτερου οντος....η δουλικη σαυρα....το πραγμα ...οχι ο ανθρωπος....το Αφγανισταν ....εργκα
    ομνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη ειμαι ελλην , με συγχωρειτε τι σημαινει εργκα ομνες?
      Ευχαριστψ/

      Διαγραφή
    2. Εναντι ολων....κ.Σαγγαριε.....Δεν υπηρχαν λεξεις στα.....κατωτερα ελληνικα.....Εχεις ...μασχαλες ?? ΓΑΡΓΑΛΗΣΕ ΤΙΣ ....ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Β .ΠΑΡΟΥΣΙΑ.....ΕΧΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥΧΟΥΝ....ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ??ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ....ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΨΑΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΟΔΙΟΥ ?? ΦΑΕ.....

      Διαγραφή
  4. 1)ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ
    ΔΑΝΙΗΛ, ΚΕΦ. 8

    Δαν. 8,20 ὁ κριός, ὃν εἶδες, ὁ ἔχων τὰ κέρατα βασιλεὺς Μήδων καὶ Περσῶν.

    Δαν. 8,20 Ο κριός, τον οποίον είδες είναι ο βασιλεύς των Μηδων και των Περσών.

    Δαν. 8,21 ὁ τράγος τῶν αἰγῶν βασιλεὺς Ἑλλήνων· καὶ τὸ κέρας τὸ μέγα, ὃ ἦν ἀναμέσον τῶν ὀφθαλμῶν αὐτοῦ, αὐτός ἐστιν ὁ βασιλεὺς ὁ πρῶτος.

    Δαν. 8,21 Ο τράγος των αιγών είναι ο βασιλεύς των Ελλήνων. Το μεγάλο κέρας, το οποίον ήτο ανάμεσα στους οφθαλμούς του, αυτός είναι ο πρώτος και μέγας βασιλεύς των Ελλήνων.

    Δαν. 8,22 καὶ τοῦ συντριβέντος, οὗ ἔστησαν τέσσαρα κέρατα ὑποκάτω, τέσσαρες βασιλεῖς ἐκ τοῦ ἔθνους αὐτοῦ ἀναστήσονται καὶ οὐκ ἐν τῇ ἰσχύϊ αὐτοῦ.

    Δαν. 8,22 Η συντριβή του μεγάλου αυτού κέρατος και τα τέσσαρα αλλά, τα οποία αντ' αυτού εφύτρωσαν, υποδηλώνουν τέσσαρας βασιλείς από το έθνος αυτό, οι οποίοι θα εγερθούν, χωρίς όμως να έχουν και την δύναμιν του πρώτου.

    http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Danihl/Danihl_kef.8-9.htm

    2)Ἡ ἑρμηνεία τῆς προφητείας
    ἀπὸ τὸν ἅγιο Ἰωάννη τὸν Χρυσόστομο

    Ὁ προφήτης, κριό ἀποκάλεσε τὸν Δαρεῖο, τὸν βασιλιὰ τῶν Περσῶν, καὶ τράγο τὸν βασιλιὰ τῶν Ἑλλήνων, ἐννοῶ τὸν Ἀλέξανδρο τὸ Μακεδόνα. Λέγοντας τέσσερα κέρατα ἐννοεῖ τοὺς βασιλεῖς, οἱ ὁποῖοι τὸν διαδέχτηκαν…

    Ὅταν πιὸ κάτω μιλάει ὁ προφήτης γιὰ τὸν Μακεδόνα Ἀλέξανδρο, λέει· «Καὶ ἰδού τράγος αἰγῶν ἤρχετο ἀπὸ λιβός…». Κι ὅταν πιὸ κάτω κάνει λόγο γιὰ τὴν πολεμικὴ ἐπιχείρηση τοῦ Ἀλέξανδρου ἐναντίον τοῦ Δαρείου καὶ τὴν κατὰ κράτος νίκη του, λέει· «Ἦλθεν ὁ τράγος ἕως τοῦ κριοῦ…» (P.G. 48, 893-894).

    ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ:
    ΄΄Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ΄΄

    3)"Ιστορικά η Μακεδονία εκτεινόταν στα σημερινά Σκόπια και τη Βουλγαρία;

    Όχι. Απόδειξη αυτού είναι ότι δεν υπάρχουν αρχαίες μακεδονικές πόλεις, με εξαίρεση την αρχαία Ηράκλεια, που βρίσκεται δίπλα στο Μοναστήρι."

    Το Μοναστήρι ή Μπιτόλα, είναι 14 χλμ. βόρεια της μεθοριακής διέλευσης Μετζίτλιγια-Νίκη προς την Ελλάδα, μια από τις αρχαιότερες πόλεις στην επικράτεια της πΓΔΜ, έχοντας ιδρυθεί ως Ηράκλεια Λυγκηστίς στα μέσα του 4ου αιώνα π.Χ. από τον Φίλιππο Β΄ της Μακεδονίας.
    (Πελαγονία από τους Βυζαντινούς, οι οποίοι ανέφεραν την πόλη με το όνομα της επαρχίας.)

    http://1.bp.blogspot.com/-wAv8nIqV4QQ/UtZp0dLd5sI/AAAAAAAAR1c/odzYiS2SZMg/s1600/bitola.png

    4)Συμπέρασμα.

    Η ιστορικά Ελληνική πόλη του Μοναστηρίου είναι το μόνο κομμάτι του κρατιδίου των Σκοπίων που έχει σχέση με την Μακεδονία, που είναι ιστορικά Ελληνική, σύμφωνα με τις αρχαιολογικές ανασκαφές και την Παλαιά Διαθήκη.
    Εάν μάλιστα, κατά τους βαλκανικούς πολέμους, οι Σέρβοι είχαν τηρήσει την συμφωνία να μας την παραδώσουν, θα ήταν δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Savva, very well complpiled information and arguements that can be used in a strategy. We lack a Call to action. Marches alone don't do it. Should Greek communities around the world start suing the government?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα οι Σοβιετικοί το ξεκίνησαν αλλά οι Γερμανοί με τους Αμερικανούς το κλείνουν το θεμα ! Η ιστορια θα γράψει αυτούς που το κλείνουν και ειναι οι δυτικοί και οι ψευτοαριστεροι του Τσιπρα,Η Ρωσία ειναι η μόνη που πλέον δε θελει α τρέξει αυτο το παλιόσοβιετικο πρότζεκτ που πλέον εχουν υιοθετήσει οι σύμμαχοι μας ! Να λέμε και του στραβού το δίκιο,Στην εκπομπη του κυρίου Τράγκα μάλιστα ο κύριος Λεβέντης ανέφερε και χαρακτηριστικά συνομιλίες που είδε με τον αμερικανό πρέσβη που δρα ως άλλος πρωθυπουργός στα εξωτερικά θέματα συναγωνιζόμενος το Γερμανό πρέσβη ... Πλέον Σοβιετικοί Δυστυχως δεν υπάρχουν στον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " οι ψευτοαριστεροι του Τσιπρα"
      Δηλαδή η αληθινή Αριστερά που οφείλουμε όλοι να αναζητούμε και να αναμένουμε ως Μεσια στα έσχατα ποιά είναι;
      Αυτή των Εξαρχείων, αυτη των πανεπιστημίων, αυτη του plan b Αλαβάνου, αυτή του Λαφαζάνη, αυτή της Ζωής, αυτή του Μπογιοπουλου, αυτή του Βαξεβάνη, αυτή της εφημερίδας των συντακτών, αυτή του Μαδουρο, η μήπως αυτή της Βόρειας Κορέας;
      Έλεος πια... Όχι άλλο κάρβουνο!

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει δηλαδή το ΕΠΑΜ ,το ΑΣΚΕ και αλλά κόμματα μονο τα Εξαρχεια υπάρχουν και ο νεοφιλελεύθερος ΣΥΡΙΖΑ της μαμάς πρεσβείας η μαλλον των μαμάδων πρεσβειών...Δεν υπάρχουν Οι Έλληνες Οικολόγοι στο κατω κατω που διαφωνούν με την παράδοση του ονόματος και παραγωγού.Βασικα δεν πρέπει να ενδιαφερόμαστε αν αυτοί που στέλνουμε στη Βουλή πρωτίστως ειναι αριστεροί η δεξιοί αλλά αν ειναι δοσίλογοι.Δηλαδη αν δίδουν λόγο στους ξένους.Οταν ψηφίζουμε δοσιλογους ο,τι συλλαλητήρια και να κάνουμε μας παίρνουν για χαζούς.Ειτε αριστερούς ψηφίζουμε είτε κεντρώους είτε δεξιούς,
      ΥΓ : ο Μαδουρο διεκδικεί το 1/3 της γειτονικής Γουιάνας διότι ανήκει ιστορικά στη Βενεζουέλα και εχει βάλει δια αυτο,και όγδοο άστρο στη σημαία του ! Η δε αντιπολίτευση συνεχίζει να εχει την παλαι σημαία με τα επτά άστρα.Οι δε χάρτες που παρουσιάζει παντού ακομα και στα δελτία του καιρού εχουν εντός του εδάφους της Βενεζουέλας το 1/3 της Γουιανας.Μακαρι να είχαμε ενα πατριώτη σαν αυτο να διεκδικούσαμε τα κατεχόμενα εδάφη μας απο όλους τους γείτονες μας.Διοτι έχουν ολοι καταπατήσει ελληνικά εδάφη ! Ολα τα προβλήματα εξ αυτού του γεγονότος πηγάζουν.

      Διαγραφή
    3. Δεν μου λες κ. Ολα για ολα....
      Η Γουιανα....χμμμ....δεν ειναι η .....περιφημη....Γαλλικη Γουιανα ??? Κανω λαθος ?? Εκει που ειναι το κοσμοδρομιο της Ευρωπης το Κουρου ?? Το λεω διοτι ...απο που κι ως που ειναι ....Γαλλικη ?? Εχει Φραγκους η Νοτια Αμερικη ?? Αγορασαν οι Γαλλοι το ...οικοπεδο απ τους ινδιανους ?? Μηπως απ τον ...Θεο ?? Το λεω γιατι ισως εδω δεν εχει αδικο ο Μαδουρο...και λιγο ζηταει....τα αλλα 2/3 ??

      Διαγραφή
    4. Ναι κάνεις λάθος, δεν είναι η γαλλική Γουιάνα, αλλά η Γουιάνα σκέτη, ανεξάρτητη χώρα της Κοινοπολιτείας (έκταση δυο φορές την Ελλάδα με ελάχιστο πληθυσμό)!, από την οποία η Βενεζουέλα διεκδικεί πολύ παραπάνω από το 1/3 από την εποχή του Μπολιβάρ.

      > Έχει Φράγκους η Νότια Αμερική ?? Αγόρασαν οι Γάλλοι το ...οικόπεδο απ τους ινδιάνους ??<
      Δικαίωμα σου είναι να αρνηθείς τη παγκόσμια ιστορία όπως γράφτηκε και θεσπίστηκε, αλλά δεν είναι σωστό να προβάλλεις την αγνεία σου ως βάση συζήτησης. Με την ίδια λογική -σε σχέση με τους «Ινδιάνους»-, μπορεί κανείς να πει «μα είχε Ισπανούς κατοίκους η Βενεζουέλα; Είχαν Βρετανούς κατοίκους οι ΗΠΑ; Κλπ.»

      Διαγραφή
    5. "Δεν υπάρχει δηλαδή το ΕΠΑΜ ,το ΑΣΚΕ και αλλά κόμματα μονο τα Εξαρχεια υπάρχουν και ο νεοφιλελεύθερος ΣΥΡΙΖΑ"
      Το μόνο παρήγορο με την κρίση αυτή είναι οτι αναθεωρούνται κάποιες έννοιες όπως (Δημοκρατία πχ.) και αναδύονται υγιείς δυνάμεις και πρωτοβουλίες όπως αυτή του Δελτα και του Αρδην.
      Τα υπόλοιπα που μου αναφέρεις θα χα θουν μέσα στην κατάρρευση του άθλιου πολιτικού συστήματος.

      Διαγραφή
    6. Κριστιαν ...( δεν ξαφνιαστηκα καθολου)
      Ειπα μερικα ισως....και μια ερωτηση...εξ ορισμου αυτο θα πει δεν ειμαι σιγουρος...αρα θα πει δεν
      ξερω....Περιμενα να απαντησει ο
      ανθρωπος που φανηκε να
      ξερει.Απαντησε αλλος ..που ξερει.Ετσι
      εμαθα..αρκετα. Εμαθα επισης την
      εννοια της λεξης θεσπιζω...κατα μια
      αποψη....ενδιαφερουσα...Μερσι
      μποκου....σε τρε ζοντιγ ντε βου...

      Διαγραφή
  7. Κε Αποστολόπουλε
    Σωστό σχόλιο, αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό και να εξαλειφθούν διαθέσεις διχασμού! Έχουμε χρόνο μετά από 100 χρόνια ίσως για διχασμο, όταν θα έχουμε αντιληφθεί ίσως αυτά που μας ενώνουν! Τώρα προέχει να βάλουμε στα λαγούμια τους τους κερατάδες που μας διχάζουν και μας ξεπουλούν! Κι αυτό θα κάνουμε άμεσα!Σηκώστε τα μανίκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σακη οποιος θελει να διχασει ...συνηθως λιγοι και στην λουφα ....βαζει αλλους κανοντσς τον αρχηγο απο πισω......τον αρπαζεις και εφαρμοζεις οτι επιθυμει.....αλλα πανω του !! Τον ....διχαζεις ....τον ιδιο.....τον διαιρεις στα εξ ων συνετεθει.....τον αποδιδεις στην φυση σε μορια....σε ηλεκτρονια...σε νετρινα.....

      Διαγραφή
  8. Ὠραῖος πατριώτης ὁ Καμμένος, ἀντὶ νὰ παραιτηθῆ καὶ νὰ πέσῃ ἡ κυβέρνησις τί δηλώνει: Δὲν θὰ τὸ ψηφίσουμε!
    Ἀηδία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ -ισμων. Αποτελουν εργαλεια του μεγαλου αρχηγου τα οποια χρησιμοποιουντε κατα περιστασιν για την επιτευξη του μεγαλου σκοπου. Κυριαρχια επι της γης. Ιδου τι πιστευει ενας εκ των μεγαλων της φυλης.

    https://uploads.disquscdn.com/images/65272ba33698043a57e8677e4dfb9b290550d79a0d39a7be6eeff14a12a9f86e.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχοι σωστος...ολοι οι -ισμοι ξεκινησαν απο εναν .....τον ...μαλακισμο μιας φυλης.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.