21/6/18

Π. Μπαλακτάρης: Αντισυνταγματική η συμφωνία των Πρεσπών

Αντισυνταγματική έκρινε ο δικηγόρος Αθηνών Παναγιώτης Μπαλακτάρης την συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ των πρωθυπουργών Ελλάδας και Σκοπίων Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ με την οποία το γειτονικό κράτος αναγνωρίζεται ως «Βόρεια Μακεδονία».
Μιλώντας στο Κανάλι Ένα, ο κ. Μπαλακτάρης επισήμανε ότι από την στιγμή που το συγκεκριμένο κείμενο δεν έχει εγκριθεί από ολόκληρη την κυβέρνηση, η οποία είναι δικομματική, δεν μπορεί να τεθεί σε ισχύ. Παράλληλα εξέφρασε την κάθετη αντίθεση του στη συμφωνία η οποία αναγνωρίζει την «μακεδονική εθνότητα» και «μακεδονική γλώσσα».
Οι δηλώσεις του Δικηγόρου Αθηνών Παναγιώτη Μπαλακτάρη
Audio Player
 Πηγή: Κανάλι 1

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία !!!!!! Κάντε του μήνυση !! Γιατί κάθεστε !!!! Κάποιος επι τέλους ας κάνει την αρχή !! Και εμείς θα ήμαστε κοντά του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιωτη, επειδη πολλοι απο εμας δεν ειμαστε Νομικοι, ποιος εχει τη Νομικη ισχυ να κυρηξει τη συμφωνια αντισυνταγματικη και να καταστει ακυρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και λοιπον και αντισυνταγματικη να ειναι η συμφωια τι θα γινει?
    ποιος θα τους σταματησει τους φασιστερους?
    ο κουλις μπουλις της σφαλιαροφαγικης νουδουλας? αχχαχααχχααααα ας γελασω δεξιουλικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, και? Ας τους συλλαβουν οι εισαγγελεις αν εχει παραβιαστει ο νομος .....Εδω κυριε εχει γινει κουρελου καθε εννοια συνταγματικης ταξεως τα τελευταια χρονια και οι ενεχομενοι στη διαφυλαξή του καθευδουν υπο μανδραγοραν. FINIS GRAECIA ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η συνθηκη Βουκουρεστιου ειναι εν ισχυ, και το πρωτοκολλο της Κερκυρας και, και και παει λεγοντας. Τιποτα φρεσκο υπαρχει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.