10/6/18

Το σκληρό επάγγελμα του δολοφόνου/βιαστή όπως το έχει προωθήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση

Μετά το Ισραήλ που απειλεί άμεσα τη Συρία, και τη Τουρκία που απειλεί το Ιράκ, να που μια γερμανική δικαιοδοσία χρησιμοποιείται για να κινήσει μια νομική διαδικασία με ένα ένταλμα σύλληψης εναντίον του επικεφαλής των τρομερών υπηρεσιών πληροφοριών της συριακής πολεμικής αεροπορίας, της μόνης διαρθρωμένης δύναμης που όχι μόνο έχει επιζήσει από τον πόλεμο στη Συρία αλλά συνεχίζει να λειτουργεί με πλήρη απόδοση.
Οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα εναντίον ενός νεαρού Ιρακινού Κούρδου μόλις 20 ετών, «πολιτικού» πρόσφυγα που ήρθε στη Γερμανία με το μέγιστο ύψος του κύματος του 2015 και κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία μιας νεαρής Γερμανίδας εβραίας 14 χρονών.

Όπως και πολλά άλλα άτομα, αυτό το άτομο εξαφανίστηκε στη φύση αφήνοντας το γερμανικό έδαφος με την οικογένειά του κάτω από μια τετραπλή ψεύτικη ταυτότητα, και όχι χωρίς μια δόση ειρωνείας: πήρε το όνομα Αλί Μπασάρ.

Χαρακτηριστικό γεγονός, όλοι οι Ιρακινοί Κούρδοι που διεισδύουν στην Ευρώπη εφεύρουν ένα επώνυμο και έλλειψη φαντασίας ή επηρεασμένοι από το Μπασάρ- Bashing στη μόδα στα αραβικά και δυτικά μέσα ενημέρωσης, χρησιμοποιούν το όνομα του Σύρου προέδρου ως πατρώνυμο πασπαρτού, ειδικά σε περίπτωση αδικημάτων ή κλοπών.

Αυτός ο Ali Bashar, ύποπτος για ένα απείρως σοβαρότερο έγκλημα, έχει πάνω από 7.000 ομώνυμους στη Γερμανία. Ο καταζητούμενος φέρεται να είναι επί του παρόντος στο ιρακινό Κουρδιστάν, συγκεκριμένα στην Ερμπίλ, όπου φέρεται να προσγειώθηκε με την οικογένειά του ερχόμενος από το Ντίσελντορφ. 

Το ξεχνάμε συχνά, η Ερμπίλ είναι η πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν όπου εδρεύουν δεκάδες διεθνείς εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας, η μεγαλύτερη κεραία της ισραηλινής Μοσάντ έξω από το Ισραήλ και οι περισσότεροι μυστικοί πράκτορες του ατλαντικού μπλοκ.

Σε ερώτηση σχετικά με τη βούληση της Ευρώπης  -διότι πρόκειται πράγματι για μια σκόπιμη πολιτική που έχει γίνει βολικό να ανατεθεί στον Σόρος και Σία-, να δέχεται ψευδο-πρόσφυγες και να αποκλείσει συστηματικά με κάθε δυνατό τρόπο την είσοδο στην Ευρώπη των έντιμων ανθρώπων, ένας ανώτερος Ευρωπαίος αξιωματούχος θα δώσει τη παρακάτω ανεπίσημη, αλλά όχι λιγότερο αποκαλυπτική απάντηση: «η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερους παραβάτες, είναι ένα άκρως πολιτικό θέμα, ένα θέμα κοινωνικού ελέγχου ...»

Ως εκ τούτου, αυτές οι δεκάδες χιλιάδες Κούρδοι που ισχυρίζονται ότι είναι ή υπήρξαν μαχητές στη Ροζάβα (Δυτικό Κουρδιστάν) στη Συρία, περιφέρονται σε όλη τη Δυτική Ευρώπη από ανατολή προς δύση, από το νότο στο βορρά, ήρθαν με νοοτροπία θηρευτού ευκαιριών, ζητώντας το πολιτικό άσυλο ως τυποποιημένη διαδικασία, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Frau Μέρκελ η οποία δεν μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε άλλη μορφή μετανάστευσης και ιδιαίτερα καμία προερχόμενη έξω από το Κουρδιστάν.

Σιωπή για το μοναδικό γεγονός στη σύγχρονη ιστορία, ότι πάνω από ένα εκατομμύριο από αυτούς τους αληθινούς ψευδο-πρόσφυγες σάρωσαν τη Γερμανία, η οποία τους άνοιξε όλες τις πόρτες, και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι που όρμησαν στις σκανδιναβικές χώρες. 
Δεν είναι μια παραδοσιακή ή συνηθισμένη μετανάστευση ούτε μια φυσική μεταναστευτική ροή. Είναι ένα σχέδιο που θεσπίστηκε από τις κυρίαρχες ελίτ στην Ευρώπη. Ένα σχέδιο που ούτε ο μέσος ευρωπαίος ούτε ο ιστορικός ή παραδοσιακός μετανάστης ζήτησε ποτέ, και ακόμα πολύ λιγότερο επιθύμησε.

Όταν λοιπόν ένα τρίτο μέρος ενεργοποιεί Σύρους για να χρησιμοποιηθούν από τη δικαιοσύνη μιας ευρωπαϊκής χώρας για να εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του προϊσταμένου της υπηρεσίας πληροφοριών της συριακής Πολεμικής Αεροπορίας για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, μια κατηγόρια για όλες τις χρήσεις και φανταχτερή, ενώ αυτή χώρα της οποίας η Kriminal Polizei είναι, ωστόσο, διάσημη για την αξιοπιστία της, δεν καταφέρει να συλλάβει νεαρούς δολοφόνους βιαστές προσκαλούμενους από το γερμανικό Κράτος, αυτό λέγεται σκέτο καλαμπούρι.

Εντούτοις, γιατί εστιάσθηκαν σε αυτό το συγκεκριμένο ειδικευμένο κλάδο της αντί-κατασκοπίας και της αεροδιαγνωστικής και όχι στις εγχώριες υπηρεσίες πληροφοριών, των οποίων έχει αναγνωριστεί η ευθύνη σε συνοπτικές εκτελέσεις και βασανιστήρια; 

Η απάντηση είναι προφανής.

Εν τω μεταξύ, ο κάθε Ali Bashar μπορεί να συνεχίσει να μαθαίνει τη σκληρή δουλειά του σειριακού δολοφόνου / βιαστή χωρίς να ανησυχεί. Είναι ακόμη και υπό προτεραιότητα για τη στρατολόγηση στο κόρφο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων που διατηρεί το ΝΑΤΟ στο βορειοανατολικό τμήμα της Συρίας.

Κοιμηθείτε ήσυχα καλοί μου άνθρωποι! Το Κράτος σας προσέχει!

strategika51

2 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.