7/6/18

Ένα κράτος ανίκανο να υπερασπιστεί τους ήρωες του

Σταύρος Καλεντερίδης
Αφορμή του άρθρου αποτέλεσαν δύο συγκεκριμένα γεγονότα. 
Το πρώτο είναι η φρασεολογία και το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού, απευθυνόμενος σε πολίτες. 
Το δεύτερο είναι η πρόσφατη κυκλοφορία Αλβανικού ντοκιμαντέρ με τίτλο “Ο τόπος των αετών”.
Στην πρώτη περίπτωση, ο σύμβουλος – και προσωπική επιλογή –  του πρωθυπουργού, αποκάλεσε «αμόρφωτα εθνίκια» τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που επιθυμεί να υπερασπιστεί τον Μ. Αλέξανδρο και την ελληνικότητα του. 
Στη δεύτερη, η Αλβανική προπαγάνδα ξεπέρασε κάθε φαντασία υποστηρίζοντας πως «οι Αλβανοί είναι ο αρχαιότερος λαός των Βαλκανίων», και πως «αν και μικρή φυλή, έχουν δώσει στον πλανήτη μερικούς σπουδαίους ανθρώπους όπως τον Μ. Αλέξανδρο». 

Ταυτόχρονα, ακούμε όλο και περισσότερους κατάπτυστους πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους, προερχόμενοι από ολόκληρο το πολιτικοιδεολογικό φάσμα, να διολισθαίνουν στο θανάσιμο αμάρτημα παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας (και εν δυνάμει εδάφους) σε Σκοπιανούς, Αλβανούς, Τούρκους και όποιον άλλον ορέγεται διαχρονικά, ή τώρα του ανοίγει πρώτη φορά η όρεξη κατά της χώρας μας, βλέποντας την Ελλάδα να μετατρέπεται σε ένα «Μεγάλο Παζάρι», δίχως ταυτότητα και δίχως μέλλον. Αποκλειστικός υπεύθυνος για την κατάσταση αυτή το εμφανώς εξαγορασμένο και ξενοκίνητο πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, και κατ’ επέκταση το κράτος.

Πόσο θλιβερό λοιπόν είναι ένα κράτος όταν είναι ανίκανο να υπερασπιστεί τους ήρωες του; Όχι τη γλώσσα του, όχι τον πολιτισμό και τους μύθος του, ούτε καν την ιστορία του, αλλά τους ίδιους του ήρωες του. Πόσο χρεοκοπημένη μπορεί να είναι μια πολιτεία, πόσο τελειωμένο ένα πολιτικό σύστημα, όταν αφήνει τους ήρωες του έρμαια και βορά των αρπακτικών που μας επιβουλεύονται; Πόσο ξεπεσμένοι μπορεί να είναι πολιτικοί και αξιωματούχοι, όταν καταστρέφουν τις ιδεολογικές μας πυξίδες, τα πρότυπα που εμπνέουν την νέα γενιά, τις ιστορίες που μας ενώνουν, και την υπερηφάνεια που μας κάνει να ονειρευόμαστε και να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο; Πόσο ορκισμένοι εχθροί του Ελληνισμού πρέπει να είναι οι δήθεν «αντιπρόσωποι» μας για να θέλουν να μας κομματιάσουν και να μας σκορπίσουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα;

Αν το κράτος είναι ανίκανο να υπερασπιστεί τους ήρωες μας, τότε θα αναλάβουμε εμείς την ιστορική ευθύνη.

Πόσο οργισμένοι μπορεί να νιώθουν οι πολίτες όταν υφίστανται τέτοιου είδους πολιτιστικά εγκλήματα; Όταν μας επιβάλλεται η ιστορική ορφάνια. Όταν οι ήρωες μας δεν χλευάζονται απλώς όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά τους αλλάζουν ταμπέλα και τους πετάνε σαν άλλες Καρυάτιδες στους άρπαγες και τους πλειοδότες. Πόσο διαχρονικά ακυβέρνητη είναι τελικά αυτή η χώρα και ποια πρέπει να είναι η μοίρα των σφετεριστών και των πολιτικών παρασίτων;

Αν το κράτος είναι ανίκανο να υπερασπιστεί τους ήρωες μας τότε κηρύσσεται αυτομάτως έκπτωτο. Αν τους απαρνείται, και τους παραδίδει αμαχητί, τότε είναι και αντίπαλος του κάθε ελεύθερου και ακόμα ζωντανού πολίτη. Η μοίρα σας περιλαμβάνει ό,τι πιο δεινό και αυστηρό προβλέπει ο νόμος για την εθνική μειοδοσία. Όταν σας ανατρέψουμε θα φροντίσουμε γι’ αυτό.

Η παράδοση της Μακεδονίας και το θράσος με το οποίο ο κάθε προσκυνημένος την υποστηρίζει, ντυμένος το νυχτικό της προοδευτικότητας, θέτει νέα εξευτελιστικά χαμηλά στην όζουσα πολιτική της χώρας και δημιουργεί τρομακτικά προηγούμενα τα οποία ενθαρρύνουν τους εγχώριους Εφιάλτες να πρεσβεύουν άφοβα τον αφανισμό μας. Όσο και αν επαναλαμβάνετε τις αθλιότητες σας, το μίσος σας για αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της ποτέ δεν θα επικρατήσει. Η μειοδοτική πολιτική σας κουλτούρα δεν πρόκειται να περάσει. Δυστυχώς για εσάς, απέναντι σας έχετε την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες.

Για να τελειώνουμε με κάθε αφελή, σαλταρισμένο, παρασυρμένο οπαδό, ιδεολογικό φερέφωνο, κομματικό παραπαίδι, αργυρώνητο και ανθέλληνα. Δεν επιθυμούμε κάτι Σλαβικό στην ιστορία μας. Δεν θέλουμε να την νερώσουμε, να την αραιώσουμε, να την πουλήσουμε και να την προδώσουμε. Δεν το κάνει κανείς στον πλανήτη, δεν πρόκειται να πρωτοστατήσουμε στην τρέλα επειδή σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό έχει πουλήσει το σαρκίο του για την άθλια επιβίωση του. Δεν ξεπουλάμε την Μακεδονία και το όνομα μας, το Αιγαίο και τα νησιά μας, την Θράκη και την επικράτεια μας, την Κύπρο και τα όνειρα μας.

Στη σύγχρονη Ελλάδα, με τους εθνοκτόνους εθνάρχες, τους επαγγελματίες κηφήνες και τους ιδεοληπτικούς καταληψίες, πολιτικός σημαίνει απογοήτευση, σημαίνει παράδοση, σημαίνει γονυκλισία. Πολιτικός σημαίνει προσκυνημένος. Ο Αρχιστράτηγος της Επανάστασης σας απάντησε διαχρονικώς και καταλλήλως.

Ό,τι και να πράξετε, έχετε ήδη χάσει.

Πηγή: Μαύρο Κουτί

26 σχόλια:

  1. Πολύ σωστό το άρθρο.Μας εκφράζει απόλυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητη κ.Μαρια...δεν ειναι μονο εκφραση....ειναι και προσκλιση...Σειρηνα στην ερημο..
      .Σαλπισμα ...γιαυτο χιλια μπραβο στον ανθρωπο...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ αγαπητέ μου.. Σάλπισμα για αγώνα.. Και πάλι μπράβο.

      Διαγραφή
  2. Πολυ σωστες οι διαπιστωσεις σας και ευγε σας που τις δημοσιοποιειται. Ωστοσο υπαρχει ο εξης προβληματισμος¨"Αν το κράτος είναι ανίκανο να υπερασπιστεί τους ήρωες μας, τότε θα αναλάβουμε εμείς την ιστορική ευθύνη" Αυτο εκτρεπει απο την "δημοκρατικη" σας νομιμοφροσυνη. Και αλλοι το επιχειρησαν με τις ιδιες αγωνιες και η κοινοβουλευτικη τυρρανια του πολιτικου προσωπικου, αφου την εσωσαν, τους εθαψε στα κατεργα. Το Ελλαδικο κρατικο μορφωμα, ειναι ενα προτεκτορατο των δυτικων εξουδιαστων. Αυτοι διελυσαν απο το 1974 και μετα, τις οποιες αρχες και θεσμους ειχαν μεινει στην χωρα. Αυτο εγινε σε συνεργασια του πολιτκου προσωπικου και των πρακτορων μεγαλοδημοσιογραφων, (Φυντανιδη κ.α ). Τι μελλει γενεσθαι?προτεινω για ολους που φρονουν Εθνικιστικα, Πατριωτικα,ειναι Ελληνορθοδοξοι τον ΑΝΟΙΚΤΟ διαλογο, χωρις ιδεολογικες αγκυλωσεις, και στερεοτυπα με στοχο να αποκατασταθει η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ιδεολογια και στοχοι και να απομονωθουν τα αντεθνικα στοιχεια... Η Αναγεννηση θα ερθει παραλληλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρωτεύον είναι τι κάνει το κράτος με τους προδότες... Το τι θα κάνει με τους ήρωες είναι μικρή λεπτομέρεια.Τους προδότες λοιπόν τους δίνει τα πιο υψηλά αξιώματα τις πιο υψηλές αμοιβές και φυσικά τους απονέμει τιμές.
    Σε ένα τέτοιο κράτος το να μιλάμε για τιμές σε ήρωες είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων...παραπλανητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θεωρείς ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα τα δύο;

      Διαγραφή
    2. Εχει δίκιο ο Greg. Πρώτο καθήκον ενός λαού είναι να τιμωρεί παραδειγματικά τους προδότες. Και αναφέρομαι συγκεκριμμένα: σε όσους ψήφισαν ΝΑΙ στα μνημόνια από το 2010 και μετά, όχι γιατί έτσι πίστευαν αλλά γιατί δεν ήξεραν τι ψήφιζαν - είναι αδύνατο να κατανοήσεις περιεχόμενο χιλιάδων σελίδων μέσα σε "κατεπείγουσα" διαδικασία 2 ημερών. Όλοι οι μνημονιακοί νόμοι της καταστροφής ψηφίστηκαν και ψηφίζονται μέσα σε 2-3 μέρες ως κατεπείγοντες. Αντίστοιχα προδότες θα πρέπει να θεωρηθούν και όλα τα μέλη κυβερνήσεων που εισήγαγαν και εφήρμοσαν τέτοιους νόμους.
      Η ουσία είναι εδώ: εάν αυτή η κόπρος του Αυγείου (δηλ. περίπου 1000 άτομα καταδικαστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος για εθνική προδοσία, τότε όλες οι πράξεις τους και οι υπογραφές τους αυτόματα κηρύσσονται παράνομες και αυτό συμπαρασύρει και όλες μα ΟΛΕΣ τις μνημονιακές υποχρεώσεις, ήτοι νόμους, πληρωμές, δανειακές συμβάσεις κλπ.

      Διαγραφή
  4. Κ.Καλεντεριδη ο Θεος να σε εχει καλα.
    .Αυτο ειναι ολο....οτι εγρσψες....Τελος...Οτιδηποτε αλλο το μπουχτισαμε....οπως και το πολυ το Κυριε ελεησον....Δεν υπαρχει ενσταση αλλη....τωρα.Αρκετα.....Παμε να τελειωνουμε πριν αρρωστησουμε ολοι....Οι τυποι ....ολοι....περασαν τα ορια στα παντα.Με ευθυνη τους.Κι οταν περνας ολα τα ορια γινονται πραγματα απιθανα....απροβλεπτα....αναπαντεχα...Ειναι τοτε που γραφεται η ιστορια.....Ετσι νιωθω...ετσι μιλω...Βαρεθηκα τα ...μπουρου μπουρου....ολα.Μπραβο κ.Καλεντεριδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το οτι είμαι οργισμένος σαν πολίτης , ναι είμαι και μάλιστα πάρα πολύ !!! Μήπως όμως αυτή η οργή μου μεταφράζετε απο πολλούς σαν άκρο ;;; Μήπως δηλαδή έγινα κατ αυτούς ακραίος ; Σαν και εμένα πιστεύω νοιώθουν πάρα πολύ !! Είμαι αγανακτισμένος , είμαι οργισμένος !! Όλοι οι Ελληνες βρίσκονται σε αυτήν την θέση !!
    Σαν ξυπνήσει μόνο μιας ,θα έλθει ανάποδα ο ντουνιάς , θα δούμε πολλά , ακόμα δεν ξεκίνησε !!! Ουε και αλλοίμονό τους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικο ...ασε τις μεταφρασεις...δεν ειναι εδω κεντρο μεταφραστων...κανεις δεν σε μεταφραζει.Αυτοπεπιθεση δεν εχεις ?? Αξιοπρεπεια ?? Τι φοβασαι ...τον εαυτο σου ?? Βρε γαμωτο τι ζημια μας εχουν κανει στον αυτοσεβασμο μας !!! Και μονο γιαυτο
      ...μονο....πρεπει να τους παρει ο διαβολος.....Βρε μια αγνωστη γυναικα ...ονομα Μαρουπα σημερα στον Σκαι μιλησε σαν ...αντρας...πριν την κοψουν...!! Τι στο καλο....γιναμε γυναικες εμεις κι εκεινες αντρες ????!!!!! Μην τρελαθουμε πια αλλο....!!

      Διαγραφή
  6. "Φωνή βοώντος εν τη ερήμω" κε Καλεντερίδη. Παρόλα αυτά συνεχίστε την καλή σας προσπάθεια... Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι καθόλου "εν τη ερήμω". Θα αστράψει και θα βροντηξει. Όλοι 7/8 στο Συνταγμα να τους στείλουμε στα τσακιδια

      Διαγραφή
  7. Το να με αποκαλεί κάποιος «αμόρφωτο εθνίκι» (καθώς είμαι ένας εξ αυτών που επιθυμούν να υπερασπιστούν την Ελληνικότητα του τον Μ. Αλεξάνδρου) σίγουρα δεν ακούγεται καλό… αλλά όταν το λέει ο «τιτάνας της διανόησης» και μέχρι πρότινος άνεργος μπαρόβιος Καρανίκας, τότε δεν ανησυχώ. Θα ανησυχούσα πάρα πολύ εάν οι προσωπικές μου απόψεις συνέπιπταν με αυτές του Καρανίκα.

    - «Έξυπνος» ο Καρανίκας; Κανένα πρόβλημα, αποδέχομαι τον όρο «ανόητος» για τον εαυτό μου.

    - «Προοδευτικός» ο Καρανίκας; Κανένα πρόβλημα, αποδέχομαι τον όρο «οπισθοδρομικός» για τον εαυτό μου.

    - «Ακαδημαϊκός διδάκτωρ» ο Καρανίκας; Κανένα πρόβλημα, αποδέχομαι τον όρο «αμόρφωτο ξύλο απελέκητο» για τον εαυτό μου.

    Σ’ ευχαριστούμε βρε μπαγάσα Καρανίκα. Αν δεν ήσουν εσύ να μας κάνεις να χαμογελάμε, που θα βρίσκαμε τέτοια καρτουνίστικη καρικατούρα σαν τα μουτράκια σου να έχουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή; Άντε τώρα, πάω να δω Μενεγάκη (σιγά μην ανοίξω κανένα βιβλίο) να πάρω ιδέες ελπίζοντας πως μια μέρα θα γίνω τόσο «έξυπνος», τόσο «προοδευτικός» και τόσο «μορφωμένος» όσο εσύ Καρανίκα μου.

    ΥΓ. Για να μην παρεξηγούμαστε, μην πεταχτεί τώρα κανείς και καθ οιονδήποτε τρόπο ισχυριστεί πως «ναι μεν αλλά» και πως οι παραφουσκωμένοι ορκ με νοημοσύνη αμοιβάδας που αντιπροσωπεύουν την απέναντι πολιτική όχθη από το σκυλολόϊ του Καρανίκα είναι καλύτεροι, διότι θα πέσει διαλεκτικός πέλεκυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιντμαν..
      το διασκεδασα...σ ευχαριστω πολυ...

      Διαγραφή
    2. Pointman,

      Εγώ, αντιθέτως, ανησυχώ και μάλιστα πολύ, βλέποντας σύμβουλο τού πρωθυπουργού ένα τέτοιο σκουπίδι. Παραφράζοντας την γνωστή παροιμία, λέω "δείξε μου τον σύμβουλό σου, να σού πω ποιος είσαι".

      Πηγαίνω μία δεκαετία, ή και λιγότερο πίσω και σκέφτομαι αν ποτέ αυτό το υποκείμενο θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργικός σύμβουλος. Πιάσαμε πάτο!

      Διαγραφή
    3. Και εγώ Pointman ακούω τον φαιδρό αργόμισθο και γελάω,όμως από την άλη πλευρά διαπιστώνω ότι υπάρχουν αρκετοί με τις ίδες απόψεις στην κοινωνία και τότε κυριολεκτικά κλαίω. Η εθνομηδενιστική χούντα που κυριάρχησε στην παιδεία μετά το 74, αποδομεί διαρκώς, οτιδήποτε συγκροτεί την εθνική συνείδηση.
      Ευτυχώς μέσα στην γενικευμένη σήψη και τον άκρατο ατομισμό, βλέπουμε ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι όπως ο αρθρογράφος που επιμένουν να πορεύονται με αρχές αξίες και ιδανικά. Εύγε Σταύρο.

      Διαγραφή
    4. Δυστυχώς το σκουπίδι-σύμβουλος έχει και ένα άλλο σκουπίδι (αστοιχείωτο παιδί των αμφιθεάτρων και της φοιτητικής ίντριγκας) ως ανάδοχο των "συμβουλών" του. Και αυτό το τελευταίο σκουπίδι που πουλάει τα πάντα για μια καρέκλα και μερικά γερμανικά μάρκα δυστυχώς το εκλέξαμε. Μήπως αξίζουμε την τύχη μας;;;;

      Διαγραφή
  8. Μια και η κατάληξη-ίκια αρέσει στους Κυβερνώντες θα πρότεινα τον όρο... κηφηνίκια που τους περιγράφει με ευκρίνεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα όλα αποκαλύπτονται.
    1. η σκόπιμη μακροχρόνια υποβάθμιση της Θεσσαλονίκης.
    2. το απαράδεκτα αξιοποημένο μνημείο της Βεργίνας
    3. η επιλογή Μπουτάρη για δήμαρχο
    4. η βιασύνη ΜΑΣ να λύσουμε κάτι που λύνεται αλλιώς και χωρίς χρἠση του ονόματος Μακεδονία από οποιοδήποτε άλλο κράτος.
    5. η σιωπή των ΜΜΕ για το σκοπιανό πρόβλημα
    6. η σιωπή των πανεπιστημιακών.
    7. η σκόπιμη υποβάθμιση της γλώσσας.

    Το μεγάλο ερώτημα:
    πως αντιμετωπίζει μια κοινωνία τους προδότες, όταν οι τελευταίοι αποτελούν το λεγόμενο κράτος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ σωστη τοποθετηση.Αντικατοπτριζει πληρως την πραγματικοτητα.Η αλληλουχια των γεγονοτων και η συναφεια αυτων οδηγουν στο συμπερασμα οτι τιποτε δεν εγινε τυχαια. Απολυτως τιποτε.Ολα εγινα βασει σχεδιου. ΑΠΑΝΤΕΣ γνωριζουν την αληθεια,ΑΠΑΝΤΕΣ. Την Βεργινα εχουν επισκεφθει ΟΛΟΙ οι αλλοδαποι αξιωματουχοι.Ξερουν πολυ καλα τι διδραματιζεται.Το ερωτημα ειναι τι ειναι ορθον να πραξουυν οι Ελληνες. Και εαν δυναται να; καμουν τουτο.
    Δυσκολο να αποφασισουν, Εχα;θη η ικανοτης διακρισεως καλου απο το κακο, και , εθελοτυφλουμε ως στρουθοκαμηλος βαζοντας κεφαλην εν τη αμμω,
    Απο το 1974 και μετα που σφαγιαστηκαν και ατιμασυηκαν Ελληνες στρατιωτες στην Κυπρο, με την Ελλαδα να παραμενει απλος θεατης , εχαθη ο στοχος αγαπητοι.Ισως σε πεντακοσια χρονια να κερδηθει.Εδω δεν εχουμε κρατος.Εδω εχουμε αρενα που εμεις σαν μαγκουφηδες μονομαχουμε και αλληλοσφαζομεθα ., ενω ο Καισαρ μετα τα οργια και τις κοκες και κοκο., σαρκαζει σπο την κορυφη της αρενας , ενω τα στοιχημα;τα δινουν και παιρνουν. Μονη ελπις απομενει ΠΩΣ θα τεινει τον αντιχειρα ο Καισαρ.Προς τον ουρανο ?οποτε σωζομεθα, Η προς την ΓΑΙΑ οποτε επιστρεφουμε σε αυτην ως χους.
    Το τραγικο στην ολη υποθεση ειναι οτι το ανωτερω πολιτευμα, πιστευουμε οτι ειναι και το αποκαλουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Αναφωνησατε λοιπον αγαπητοι.ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ ΟΙ ΜΕΚΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ.
    Μην χανετε την ελπιδα,Και απο την Κυπρο το 1974 δεν σφαγιαστηκαν ολοι, οπως υπελογιζαν οι αυλικοι του Καισαρα, εεε εθναρχη θελω να ειπω, .οπου ανεφωνησε ,,η Κυπροςβ κειται μακραν.
    Πριν την Κυπρο αγαπητοι θα πρεπει πρωτα να νικησωμεν στον Ευρυμεδοντα, οπως ο Κιμων, και αφου ενας Σπαρτακος τα εβαλε με τον Καισαρα ,τοτε ναι υπαρχει ελπις.\
    Δυσκολο πραγμα ο πόλεμος αγαπητοι , αλλα
    ΠΟΛΕΜΟΣ . Πατηρ παντων
    ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Πιστεύω ότι θα ζήσουμε άλλη μια τουρκοκρατία. Η ΕΟΚ είναι μια τουρκοκρατία άλλης μορφής. Θα υπάρξουν βέβαια και εξαιρέσεις, όπως πάντα υπήρξαν. Και τότε άνθρωποι δεν έφυγαν έξω; Αλλά ο λαός θα ζει όπως στην τουρκοκρατία. Κατά βάθος χαίρομε που δεν θα ζω για να τα βλέπω αυτά. Μάνος Χατζιδάκις". Θα συμπληρώσω πως και τότε το
    έθνος δεν όριζε την τύχη του. Είχαμε διορισμένους εντολοδόχους που εκτελούσαν τις εντολές του δυνάστη κατακτητή. Στην ΕΟΚ θα συμπληρώσω και ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης καταλογίζω και στα ΜΜΕ που από κοινού με τις εκάστοτε κυβερνήσεις προβαίνουν σε διαχείριση μαζών προς εξυπηρέτηση των πολιτικών τους σκοπιμοτήτων και όχι μόνο, για να έχουν το άλλοθι ότι έχουν εκλεγεί δημοκρατικά. Το μόνο που μένει είναι μια χούφτα αμόρφωτων που θα κηρύξει επανάσταση προς ελευθέρωση του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Savva, this might be your best article ever!!! I know you are a strategist and hold back, but this an eruption. People must feel the anger to take action.
    Kudos!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.