14/6/18

Το μεταναστευτικό κλονίζει τα θεμέλια της Ευρώπης - Κόντε: Αν ο Μακρόν δεν ζητήσει συγγνώμη θα μείνω στη Ρώμη

Επίσημη απολογία από τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, φέρεται να ζητεί ο Ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, προκειμένου να μεταβεί στο Παρίσι, την Παρασκευή, για την προγραμματισμένη, επίσημη επίσκεψή του.
Σύμφωνα με ό,τι αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos, από πηγές της ιταλικής κυβέρνησης ο Κόντε φέρεται να είπε σε στενούς του συνεργάτες ότι:
«Δεν έχω καμία αμφιβολία, αν ο Μακρόν δεν ζητήσει συγγνώμη στην Ιταλία, θα μείνω στην Ρώμη. Δεν υπάρχει καμία ταλάντευση. Όποιος λαθεύει, όποιος και αν είναι αυτός, πρέπει να ζητά συγγνώμη. Να ζητηθεί συγγνώμη στην Ιταλία, πριν από εμένα. Σώσαμε εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές, όλοι η Ευρώπη πρέπει να το θυμάται».
naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

2 σχόλια:

  1. Ωραιος ο Κοντε...ειπε το πρωτο ...Αι σιχτιρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βρήκαν ήδη. Πάει κανονικά στο Παρίσι. Οι Ιταλοί πολιτικοί έχουν μια τάση στο θεατρικό δράμα, ειδικά οι τζιτζιοφιογκικού τύπου, όπως ο Κόντε. Μίλησε στο τηλέφωνο το πρωί με το Μακρόν και μετά είπε πως λύθηκαν όλα, γιατί ο Μακρόν του είπε, πως τα λόγια που προσέβαλαν την Ιταλία, δεν τα προέφερε ο ίδιος. Και ο Κόντε αμέσως ικανοποιήθηκε και πάει Παρίσι...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.