19/6/18

Υπάρχουν Έλληνες που στηρίζουν αυτήν την προδοσία; - Η DW μας παρουσιάζει τον πρώτο "εθνικά Μακεδόνα" βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, φυσικά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

5 σχόλια:

  1. Οι 2.000 τόσοι πολίτες που τον εξέλεξαν δεν γνώριζαν ότι το 1997 είχε προσφύγει στο ΕΔΔΑ εναντίον της Ελλάδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωριζαν σιγουρα οτι ανοικουν σε μια αγνωστη χωρα με το ονομα ......Διεθνης.Ψαξε στον ΟΗΕ ...δεν καταγραφεται πουθενα.Η Αλικη των θαυματων σ αυτην ζει....η στο ψυχιατρειο σιγουρα.

      Διαγραφή
    2. Αυτά έχει η ψήφος διαμαρτυρίας, τους θεωρούσαν γραφικούς. Άλλωστε τι μπορούν να κάνουν 4-5 νοματαίοι; Μπορούν να εκλεγούν βουλευτές με ένα διεθνιστικό κόμμα, όπως ο συριζα και να βάλλουν πλάτη για τέτοιες συμφωνίες. Το ίδιο συμβαίνει και με τους μουσουλμάνους βουλευτές στην Θράκη . Οι Έλληνες πιστεύουμε ότι ο πόλεμος είναι κάτι μακρινό το οποίο δεν μας αγγίζει πλέον (είμαστε άλλωστε ΕΕτες), και ας γίνονται κοσμογονικές αλλαγές τριγύρω μας . Πιστεύουμε πως έχουμε κληρονομήσει το Ελληνικό κράτος με τα υπάρχοντα σύνορα, για τα οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας, οπότε δεν βαριέσαι συνεχίζουμε την εφήμερη ζωή. Αυτό που έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας είναι το δικαίωμα να αγωνιζόμαστε γι'αυτόν τον τόπο. Κάπως έτσι ξεκινά και η αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης, να είναι καλυμμένοι νομικά. Μεγάλη ευθύνη για αυτό το χάλι το έχουν εκτός από τους πολιτικούς, οι δημοσιογράφοι και ο ακαδημαϊκός-πνευματικός κόσμος.

      Διαγραφή
  2. He can move to Scopja anytime....
    If he is re-elected on the upcoming elections then we don't deserve our country.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωστοι για τις κολοτουμπες, ξεπουληματα, ξεβρακωμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.