25/6/18

Τα «καρφιά» για τη Μακεδονία, του Mητροπολίτη Παύλου, στο βουλευτή Κοζάνης, του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη: «T’ ακούτε κύριε βουλευτά; Για τη Μακεδονία!»

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, χθες Κυριακή (24/6), στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος, στην Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Κοζάνης, ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης, κ.κ. Παύλος, μιλώντας για τον παππού του, ο οποίος, όπως ανέφερε, έχυσε το αίμα του για τη Μακεδονία,  απευθύνθηκε στον βουλευτή Κοζάνης, του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη, που ήταν «παρών¨και του είπε: «T’ ακούτε κύριε βουλευτά; Για τη Μακεδονία!», ενώ και λίγο αργότερα, στο κήρυγμά του, έξω από το ναό, ανέφερε: 

«Κι ας λέει ο κ. Ζάεφ ότι εμείς είμαστε οι Μακεδόνες (εκείνος δηλαδή) κι εμείς είμαστε οι Έλληνες. Aς ανοίξουν τα αυτιά τους αυτοί που τα πιστεύουν και τα υπογράφουν …για την καρέκλα!».  Τα δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα, που προέρχονται από τη ζωντανή σύνδεση τουτηλεοπτικού σταθμού «Όσιος Νικάνωρ», εντόπισε το kozan.gr και σας τα παρουσιάζει διαδικτυακά
Τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα που σας παρουσιάζει, διαδικτυακά το kozan.gr προέρχονται από τη ζωντανή μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού «Όσιος Νικάνωρ».

1 σχόλιο:

  1. Ο παππους του βουλευτη τι εκανε ?? Κρινοντας απ τον ...εγγονο....τιποτε....Δεν ηταν χαζοι οι αρχαιοι που ζητουσαν παντα να πεις την καταγωγη σου....ο ταδε του ταδε του γενους ταδε....η ριζα δειχνει τι δεντρο θα βγει....το ιδιο ισχυει και στα ζωα και στα φυτα ....και στις χημικες αντιδρασεις και σε ολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.