20/7/18

Ξεπουλάνε Β. Ήπειρο, 12 μίλια, ΑΟΖ, Τσάμηδες με την Αλβανία



Με τις ελληνορωσικές σχέσεις να μπαίνουν σε περίοδο ψύχρανσης και με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία να έχουν συμφέροντα στα Βαλκάνια που είναι σε σύγκρουση με τα ελληνικά (Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία) η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται και είναι κοντά σε συμφωνία με τα Τίρανα, με τέτοιο τόπο που φαίνεται να παραχωρεί μεγάλα κυριαρχικά και εθνικά συμφέροντα σε τρία μείζονα θέματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί, η κυβέρνηση- δηλαδή ο υπουργός κ Κοτζιάς- δείχνουν εξαιρετικά υποχωρητικοί στο θέμα της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, στο θέμα της αποζημίωσης των Τσάμηδων της Ηπείρου και στο θέμα της ΑΟΖ και της επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.
Η ανησυχία για τις ελληνικές θέσεις εντείνεται από τη δήλωση στου Επίτροπου Χαν ότι Ελλάδα και Αλβανία είναι κοντά σε συμφωνία για τα σύνορα, την οποία διόρθωσε αργότερα λέγοντας ότι εννοεί την ΑΟΖ. Ακόμα χειρότερα!
Για να καταλάβει ο αναγνώστης πού μπορεί να έχει υποχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει παρά να διαβάσει ποιες είναι οι αλβανικές θέσεις.

Για τη συνέχεια Liberal

4 σχόλια:

  1. Αλέξανδρε, δεν είναι ηλίθιοι, πληρωμένοι Quislings είναι και κάνουν αυτό που λέει ο εργοδότης τους, δηλ. η Μέρκελ και οι θείοι από ΗΠΑ. Εμείς γιατί τους αφήνουμε να ζουν ακόμη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ ορθον.Το παραξενο δεν ειναι διατι αυτοι πραττουν αυτα, αλλα διατι αυτοι που κυβερνωνται απο αυτους , επιτρεπουν σε αυτους να πραττουν τουτα.Και οι εσωτερικου και οι εξωτερικου.

      Διαγραφή
    2. Για να παμε στον Παραδεισσο....μια ωρα νωριτερα...

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ 3 ΝΗΣΙΑ ,ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ-UCK; ΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΩΝΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ME ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ 3 ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΧΩΡΑΣ-KATAΡΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-.
    ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ!!!
    Διαπόντια νησιά: Μαθράκι, Ερείκουσα, Οθωνοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.