29/7/18

«Εντοπίσαμε τους πρώτους νεκρούς προτού βραδιάσει»- Και τότε γιατί έπαιζε θέατρο ο Τσίπρας στις τηλεοράσεις τις 23:30;

Δηλώσεις του επικεφαλής της Ομάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Δ. Μπαλτάκου
«Εντοπίσαμε τους πρώτους νεκρούς πριν βραδιάσει» τη Δευτέρα, δήλωσε ο επικεφαλής της Ομάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Δ. Μπαλτάκος, που συμμετείχε στις επιχειρήσεις διάσωσης κατά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, σημειώνοντας πως υπήρχε σχετική ενημέρωση προς την ηγεσία του υπουργείου.
«Δεν είχε πέσει το σκοτάδι. Μάλιστα πολύ σύντομα, αφότου έπεσε το σκοτάδι, ήρθε στο χώρο και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αποβιβάστηκε στο ξενοδοχείο 'Ραμάντα' και αφενός συντόνιζε και αφετέρου βοηθούσε τους ψυχολογικά τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Οπότε ο πρώτος στον οποίο αναφέραμε αυτό το θέμα ήταν ο αρχηγός λίγο αφότου βράδιασε. Και λίγο αργότερα ήρθε κι ο κύριος υφυπουργός στο λιμάνι και ενημερώθηκε κι εκείνος», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο ίδιος επισήμανε ότι ως επικεφαλής της ομάδας μιλούσε συνεχώς με την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και ενημέρωνε για όσα συνέβαιναν στο σημείο.
Πρόσθεσε ακόμη πως «αν δεν υπήρχε ο ηρωισμός των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ που πέρασαν μέσα από τη φωτιά για να φτάσουν στο σημείο και αν δεν υπήρχε το Λιμενικό με την ανταπόκρισή του και με πλωτά μέσα και με την Ομάδα Υποβρυχίων Αποστολών θα μιλούσαμε για πολύ περισσότερα θύματα σήμερα».
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.