17/7/18

328 ευρώ ο μισθός ιδιωτικού υπαλλήλου, 400 το… επίδομα δημόσιου για να δουλέψει!

Την ώρα που η Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη παραγωγικής εργασίας, οι μισθοί μειώθηκαν σε όλο τον ιδιωτικό τομέα το 2018 σε σχέση με το 2017 και έφτασαν στα 328,25 ευρώ για το 30% των εργαζόμενων εκεί- με μερική απασχόληση κι όλας- ενώ στο δημόσιο, υπηρεσίες διπλοπληρώνουν χαριστικά επιδόματα των 400 ευρώ (γρηγορόσημα) ακόμα και σ εκείνους που δεν δικαιούνται τίποτε!
Τρανταχτό παράδειγμα της ασυδοσίας στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος και επί εποχής του «ηθικού πλεονεκτήματος», είναι, σύμφωνα με καταγγελίες, το μεγάλο ταμείο ΙΚΑ του Ηρακλείου Κρήτης. Και είναι αυτό που αποκαλύφθηκε. Άγνωστο πόσες άλλες υπηρεσίες μοιράζουν τα λεφτά των πολιτών ρουσφετολογώντας, κλέβοντας και χαρτζηλικώνοντας ημέτερους.
Ημέτερους, γιατί στο πάρτι του Ηρακλείου φέρονται να εμπλέκονται συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και κορυφαία μέλη του διοικητικού συμβουλίου ΙΚΑ Ανατολικής Κρήτης!
Όλα ξεκίνησαν με την πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης να πληρώνει γρηγορόσημο 400 ευρώ το μήνα στους υπαλλήλους ασφαλιστικών ταμείων, προκειμένου να διεκπεραιώνουν πιο γρήγορα τους φακέλους συνταξιοδοτήσεων! Δηλαδή, τους πληρώνουμε παραπάνω από ένα μισθό ιδιωτικού υπάλληλου το μήνα για να κάνουν τη δουλειά τους!

Για τη συνέχεια liberal

2 σχόλια:

  1. Το μόνο που μπορώ να πω ..... Μπουρδελο κράτος !!!! Και οι ανίκανοι Συριζαιοι αλλά και οι της αντιπολητευσης. . Στον κόσμο τους . Εγώ μία λύση βλέπω , έναν στην εξουσία με την απόλυτη δύναμη, να πάρει κεφάλια, να γεμίσει την φυλακή από ανίκανους και ίσως τότε δει ο Έλληνας φως !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπεις Νικο ..το μπαλακι του τενις αριστερα δεξια πως παει στις ιδιες ρακετες ? Θα το δεις στις εκλογες ..οταν αυτοι που αγανακτουν...θα πανε δεξια...κι οταν ξανα αγανακτησουν και με την δεξια...θα πανε πισω στην σριστερα...(που ταχα θαναι νεα ..αλλαζοντας αρχηγο).....και τα χρονια θα περνανε μια χαρα...στις ρακετες...Και δωστου απ την αρχη...( θα αλλαξουν οι αλλοι αρχηγο κι ελπιδες)...Βλεπεις ??

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.