18/7/18

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ώρα της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

  • Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ώρα της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)
Την αντίθεσή τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη στάση της κυβέρνησης στο Σκοπιανό ετοιμάζονται να δείξουν για άλλη μια φορά με τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη η Βεργίνα Τηλεόραση και η Επιτροπή για την Προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Η νέα συγκέντρωση θα γίνει στις 9/9 στις 12:00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας θα δίνει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.
«Διοργανώνουμε το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και την ελληνικότητά της συνδέοντας τη δίκαιη διεκδίκηση της ιστορίας και του πολιτισμού της Πατρίδας μας, με τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, ενός θεσμού που είναι συνυφασμένος με τα μεγαλύτερα γεγονότα και τις σημαντικότερες εξελίξεις της χώρας μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:
«Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Απαντάμε στον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα: Η Μακεδονία είναι μία. Είναι Ελληνική. Και δεν ξεπουλιέται. Όλοι στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Για να ακούσει η Κυβέρνηση και τη δική μας φωνή».

3 σχόλια:

  1. Ντου από παντού Σαλονίκη...θα είμαστε εκεί όλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει ο Ελληνισμός να τιμωρήσει τους προδότες,τους εντεταλμενους των ισχυρών της Γης!!!(ήτοι την κυβέρνηση συριζανελ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει ολοι να ειμαστε εκεί . Ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός . Εχουμε να κάνουμε με προδότες εαν δεν το έχουν καταλάβει ορισμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.