26/7/18

Ο Άγγελος Συρίγος "ξετινάζει" τη Συμφωνία των Πρεσπών - Δείτε πώς οι ένοχοι που έφτιαξαν τη συμφωνία-έκτρωμα προσπαθούν να τον φιμώσουν στην ημερίδα του ΥΠΕΞ


Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Άγγελου Συρίγου, στην επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο Άγγελος Συρίγος, ο οποίος, σημειωτέον, λέει όιτι συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον κ. Κοτζιά, δέχθηκε bullying στη διάρκεια της ομιλίας του από τον κ. Κοτζιά, ο οποίος αλλεπάλληλες φορές επιχείρησε να τον διακόψει εκφράζοντας εμφανώς τη δυσφορία του, ενώ τον διέκοψαν επίσης ο κ. Λιάκουρας και ο κ. Παμπούκης, που ανήκουν στην παρέα που συνέταξε αυτό το από κάθε άποψη έκτρωμα που λέγεται "Συμφωνία των Πρεσπών".
Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν και συμπεριφέρθηκαν στον κ. Συρίγο αυτοί οι άνθρωποι αλλά και η επιλογή των επιστημόνων, που με εξαίρεση τον Συρίγο εκθείασαν τη συμφωνία, αποτελεί απόδειξη ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοκρατία και ότι στην ουσία ομάδες ατόμων που δρουν υπό το κάλυμα υπουργού, καθηγητή πανεπιστημίου, δικηγόρου και νομικού, χωρίς καμία ουσιαστική νομιμοποίηση από τους πολίτες, μπορούν να προδώσουν και να παραδώσουν τα όσια και τα ιερά της πατρίδας, όπως το όνομα της Μακεδονίας, η γλώσσα και η ταυτότητα στους Σλάβους των Σκοπίων και σε όσους κρύβονται πίσω τους, χωρίς οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να τους σταματήσουν.
Αυτό πρέπει να αλλάξουμε, να δημιουργήσουμε πραγματικούς δημοκρατικούς θεσμούς που θα απαγορεύουν σε συμμορίες να βγάζουν στο σφυρί και να ξεπουλάνε την πατρίδα.
Και όταν δημιουργήσουμε αυτούς τους θεσμούς, όταν γίνει πραγματικά ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη, τότε να κληθούν να λογοδοτήσουν όσοι προδίδουν, καθότι το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας είναι απαράγραπτο.
Να ξέρουν λοιπόν οι προδότες ότι έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά...

29 σχόλια:

  1. Το προβλημα ειναι οτι περασαν 100 χρονια απο τις τελευταιες κρεμαλες και οι προδοτες αισθανονται μια πολυ μεγαλη σιγουρια. Δυστυχως, για την υπαρξη των προδοτων φταινε οι πατριωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς για άλλη μια φορά φαίνεται ολοκαθαρα η ανικανότητα των πολιτικών κομμάτων αλλά και η ανυπαρξία της Ελληνικής Δικαιοσύνης !!! Θα χαρώ πάρα πολύ να δω το κράτος να λειτουργεί, ένα κράτος το οποίο βρίσκεται σε λήθαργο !!!!! Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι Έλληνες αυτά τα σκυβαλα του Σύριζα, τι κακό έκαναν! !!! Τελειώνω, εκφράζοντας και την απογοήτευσή μου για το ότι δεν υπάρχει ικανή αντιπολιτευση !!! Ο Θεός να βοηθήσει αυτήν την χώρα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, μέ τέτοιον - ἔστω πρώην - συνεργάτη του ὁ Κτζιάς, πῆγε καί ἔκανε συμφωνία χωρίς νά τόν ἔχῃ ἀκούσει; καί χωρίς νά ἔχῃ πράγματι πειστικές ἀπαντήσεις ἀπό ἄλλους στίς γνῶμες τοῦ κ. Συρίγου, ὥστε νά τίς ἔχουμε ἀκούσει καί μεῖς;
    Στερεῖται ἄρα σοβαρότητος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς, οι κυβερνώντες ακολουθούν κατά γράμμα τον Όργουελ και τον Γκαίμπελς, εφαρμόζοντας τις αρχές της πλαστής ιστοριογονίας. Έχουν συνθέσει ένα αφήγημα, πίστεψαν σε αυτό επειδή έτσι τους βολεύει, και τώρα σώνει και καλά θέλουν να το επιβάλουν στους Έλληνες. Παρόμοια συμβαίνουν με το έργο που λέγεται 'τέλος του Μνημονίου,' 'ανάπτυξη', κλπ., κλπ. Αφού δεν μπορούν να παραγάγουν αληθινή Ιστορία, στήνουν παραμυθάκια και διαχειρίζονται στη συνέχεια ανάλογα το συλλογικό θυμικό. ΑΥΤΟ είναι η πολιτική στην Ελλάδα από το 1981 και έπειτα. Θα ξυπνήσουμε κάποτε?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α)Όσο αφορά την "Τρόϊκα" και τα "Μνημόνια", αυτή είναι η πολιτική που ακολουθούν:

      An important art of politicians is to find new names for institutions which under old names have become odious to the public.

      Charles Maurice de Talleyrand

      Β)Όσον αφορά την "συμφωνία των Πρεσπών", έτσι συγκαλύπτουν:

      Since the masses are always eager to believe something, for their benefit nothing is so easy to arrange as facts.

      Charles Maurice de Talleyrand

      Γ)Όσον αφορά τον δικό μας "Ταλεϊράνδο", μπορούμε να του πούμε:

      1)The basic quality for the diplomat is not intelligence but loyalty.

      C. Northcote Parkinson

      2)A real diplomat is one who can cut his neighbor's throat without having his neighbor notice it.

      Trygve Lie

      3)A skilled diplomat rarely generates extreme reactions.

      Madeleine Albright

      Διαγραφή
  5. Άγγελε, έβαψες τα μαλλιά σου ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορίες για το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Η Συμφωνία φύλλο και φτερό

    Ίσως θα έπρεπε ν' αναρτηθεί στο ιστολόγιο. Πολύ συστηματική δουλειά, κατά την άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κος Συρίγος αποδέχεται το όνομα! Ενός κακού μύρια έπονται...αν δεν υπήρχε το όνομα δεν θα συζητούσαμε τίποτα τώρα! Αφού για τους Σκοπιανούς ο όρος Μακεδονία ουσιαστικά δεν λέει τίποτα! Αφού καμμιά σχέση δεν έχουν! Αυτό να μας απαντήσουν και οι Σκοπιανοί και οι δικοί μας! Μιλάμε για προδοσία! Τα πολλά λόγια είναι φτώχια σ αυτήν την περίπτωση! Τέλος, τελειώσαμε! Τι μας λέει ο κος Συρίγος πως η τρίτη φορά στην ιστορία είναι που άλλαξε κράτος όνομα! Για μας ήταν πρώην, και μην μας λέει με ποιό όνομα έμπαιναν! Πρώην έμπαιναν! Και τρώγανε και άκυρο στο διαβατήριο! Τώρα να χουμε να λέμε, μπούρου-μπούρου! Αφού άλλαξαν όνομα και δέχτηκαν ν αλλάξουν κατά τα λεγόμενα του ας το έκαναν της προκοπής! Μην αρχίσουμε τώρα λίγο έτσι, λίγο αλλιώς!! Τι θέλουν τον όρο Μακεδονία αφού δεν τους λέει κάτι! Για να μας σκοτίζουν? Γιατί να απαντήσουν τον λόγο και οι εκ των συμβαλλομένων! Τέλος πρόκειται για προδοσία! Μην το λιβανίζουμε πολύ! Πάμε για όποιο βήμα προβλέπεται να ανατραπεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αποδέχεται το όνομα, απλώς λέει ότι, εκεί που έφθασαν τα πράγματα και αφού δεν θέσαμε κανέναν όρο στην πρόσκληση των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ την 11/7, τώρα θα ήταν ανακόλουθο να μην επικυρώσομε το πρωτόκολλο, αν βεβαίως οι Σκοπιανοί εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις των έναντι τού ΝΑΤΟ.

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη! Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά ας ακούσουν όλοι εδώ και ας με διορθώσουν εαν κατάλαβα λάθος! Λέει απευθυνόμενος στον Κοτζιά που τον διακόπτει και το μεταφέρω αυτολεξεί:" ...αν μου επιτρέπετε κύριε υπουργέ να επισημάνω επίσης ότι εγώ θεωρώ ότι καλώς κάναμε αυτήν την υποχώρηση αλλά αυτή έπρεπε να είναι και η μόνη μας υποχώρηση" από το 2.43" του βίντεο μέχρι το 2.54" αφού πριν αναλύει ξεκινώντας για την υποχώρηση απο τις θέσεις του συμβουλίου αρχηγών το 92'. Είναι ξεκάθαρο! Δεν χρίζει επεξήγησης! Ίσως δεν είδες το βίντεο! Εντάξει ανθρώπινο είναι! Άλλωστε δεν έχω εμπάθεια για το πρόσωπο, αυτά που λέει ανέλυσα και τοποθετήθηκα! Δηλαδή συζητάμε να φέρουμε εκεί που θέλουμε τον λαό, είναι ύποπτο όποιος συνηγορεί με τις θέσεις του και μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ή άμυαλο η απροσεξία ή "απροσεξία" να το πεις ή δεν ξέρω τι άλλο! Κάθε εξήγηση δεκτή! Αναμένω τον κο Συρίγο η αν κάποιος τον εκπροσωπεί/ αντιπροσωπεύει/συνηγορεί υπέρ του για το αντίθετο να μου απαντήσει αλλά να μου πει και γιατί το κάνει! Εγώ λέω αυτά που ο ίδιος είπε και αυτά που εκστόμισε μόνος του απερίφραστα και εκτός πίεσης στο βίντεο!

      Διαγραφή
    3. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν εννοείτε να καταλάβετε μερικά πράγματα, παρά το ότι έχουν εξηγηθεί και αναλυθεί κι εδώ μέσα.

      "Ο κ. Συρίγος επισημαίνει: «σε γενικές γραμμές η συμφωνία αποτελεί έναν έντιμο συμβιβασμό, υπό την έννοια ότι είχαμε εδώ και χρόνια καταλήξει στο ότι θα υπάρχει σύνθετο όνομα για τη γειτονική χώρα...» (απ' εδώ).

      Η σύνθετη ονομασία είχε αποφασισθεί ήδη από το 2005 κι επικυρώθηκε από την Βουλή τον Σεπτέμβριο τού 2007, στις προγραμματικές δηλώσεις τής κυβερνήσεως. Μην μού ζητήσεις τώρα να ξαναβάλω, για 100ή ίσως φορά, τον σχετικό σύνδεσμο, διότι δεν θα το ξανακάνω. Αν δεν παρακολουθείτε την πορεία των πραγμάτων κι έρχεστε ως αλεξιπτωτιστές να κάνετε σχόλια, καλύτερα μην γράφετε, διότι καταντάτε κουραστικοί.

      Διαγραφή
    4. Δεν λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που λέει και στο παρόν βίντεο!Έχει αυτήν την άποψη, άποψη του και εμείς έχουμε την δική μας,δεν τρέχει κάτι! Το ότι κάποιος δεν σχολιάζει εδώ δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθεί, εκτός κι αν το κριτήριο σου είναι πως όποιος σχολιάζει εδώ ξέρει τα πάντα και είναι γνώστης! Εσύ λοιπόν που είσαι διαφωτιστής εδώ, μην κουράζεσαι στείλε πάλι την επικύρωση για μας τους αλεξιπτωτιστές να μάθουμε που επικυρώνει σύνθετη ονομασία(καλά μέχρι εδώ) αλλά και με τον όρο Μακεδονία και άσε τα πολλά λόγια και τις εξυπνάδες περί αλεξιπτωτιστών!Εσύ που είσαι γνώστης διαφώτισε μας που είχαμε δεσμευτεί αμετάκλητα και ρητά κι αν αυτό έγινε με ψήφιση της Βουλής!Τότε δεν χρειάζεται να γίνει τώρα τίποτα!Μην μιλάμε για μυστική διπλωματία όμως!! Αφού δεν βάζεις τον σύνδεσμο που να αποδυκνείει αυτά που λες να μην συναδιαλέγεσαι με αλεξιπτωτιστές αν δεν έχεις το κουράγιο Μίλα με τις "παλιοσειρές" και παράτα μας!Σύνθετη ονομασία μπορεί να είναι όποια θέλουμε χωρίς τον όρο Μακεδονία!Αφ ετέρου μπορούσα να διαπραγματευτούμε με άλλη σύνθετη ονομασία και να μην καταλήξουμε σε συμφωνία με ευθύνη των Σκοπιανών! Μην καθόμαστε τώρα και παιδιαρίζουμε που έπρεπε να δώσουμε όνομα Μακεδονία και πως είμαστε δεσμευμένοι γι αυτό, το ξαναλέω, τότε γιατί έγιναν οι διαπραγματεύσεις τώρα, αφού είχε ψηφιστεί? Να ξέρουμε τι λέμε!

      Διαγραφή
    5. Ο Συρίγος είναι ευθυγραμμισμένος με την άποψη της ΝΔ και είναι λαγός των πραγμάτων προετοιμάζοντας το έδαφος σε περίπτωση εκλογών που θα γίνουν στο τέλος του έτους και σε ανάληψη εξουσίας της ΝΔ να έχει πει το παραμύθι του!Όσοι τον υποστηρίζουν είναι τουλάχιστον Νεοδημοκράτες και άλλα πολλά που δεν θα ήθελα να κατονομάσω γιατί είναι αυτονόητα!Δεν θα μας παραμυθιάζει ο Συρίγος ούτε κανένας ξεκινώντας την ιστορία από το 2005 ή από το περασμένο Σάββατο η Μακεδονία είναι μια και μοναδική, τα άλλα είναι φούμαρα και εξυπνάδες!Αυτή είναι η άποψη μου και σε όποιον αρέσει!Τελειώσαμε!!Τώρα πολλά εδώ μέσα είναι ύποπτα αλλά ας τα διακρίνει ο καθένας!Ενήλικοι είμαστε και βλέπουμε τον ρόλο του καθενός,επίσης δεν θα σε ρωτήσουμε για να γράφουμε εδώ , άμα θες μην μας διαβάζεις εσύ,αλλά από όλες τις μ@λ@κιες που γράφονται για διάφορα η δική μου σε πείραξε!Τυχαίο? Στο χω ξαναπεί να προσέχεις πως μιλάς αλλά δεν ακούς, λες εξυπνάδες συνέχεια και προδίδεσαι, το καταλάβαμε πως έχεις τον ρόλο σου εδω...

      Διαγραφή
    6. >δεν τρέχει κάτι!<
      Κι όμως τρέχει και θα το είχες καταλάβει, αν αντί να ειρωνεύεσαι, προσπαθούσες να καταλάβεις τι γράφω. Ο Συρίγος, από τα παραπάνω, δεν αφήνει να φανεί αν είναι/ήταν γενικώς υπέρ τής συνθέτου ονομασίας, δηλαδή υπέρ τού να δοθεί το όνομα, φεύγοντας από την γραμμή τού 1992.
      Αυτό θα μπορούσες να το κρίνεις μονάχα αν ήξερες τις απόψεις του πάνω στο θέμα. Απλώς, αυτό που καθαρά λέει είναι ότι τώρα πια δεν μπορούμε να κάνομε πίσω, αν τα Σκόπια (εκ)πληρώσουν τις προϋποθέσεις.
      Αυτό που καταγγέλλει είναι σωστό, ότι η Ελλάδα δεν έθεσε ως όρι ισχλύος τής Συμφωνίας των Πρεσπών την κύρωσή τής από την Βουλή, έστω, αν όχι με δημοψήφισμα, όπως έκαναν οι Σκοπιανοί.

      Άσε τι ψευτομαγκιές ("Μίλα με τις "παλιοσειρές" και παράτα μας") και φρόντισε να καταλάβεις τι σού λένε.

      Διαγραφή
    7. Το avatar στο forum προδίδει τον ψυχισμό τού καθενός. Κάτι, που το ξέρουν οι ασχολούμενοι με την ψυχολογία τού χρήστη και τού avatar. Εγώ γράφω εδώ μέσα 10 χρόνια και λίγο-πολύ με ξέρουν. Εσένα μάλλον τώρα σε μαθαίνουν.

      Διαγραφή
    8. ...άσε τα avatar (που μου έγινες και ειδήμων του avatar τώρα, εσύ να το δεις γιατί εσύ μίλησες για αλεξιπτωτιστές και ότι σε κουράσαμε γιατί είμαστε κουραστικοί λες και σου είπαμε να κουβαλήσεις τρυγοκόφινο) και άνοιξε τα αυτιά σου να ακούσεις τι λέει από από το 2.43" του βίντεο μέχρι το 2.54" στο έστειλα κι εσύ λες τα δικά σου!Αυτό το λέει προχθές και είναι η τελευταία του ομιλία!καραμπινάτα το λέει!!Ο Συρίγος είναι Νεοδημοκράτης λαγός του κερατά!Αυτό έχει σημασία και αυτό σχολίασα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ γιατί μιλάς χωρίς στοιχεία όπου δεν συμφέρει και μου λες δεν ξέρω τις απόψεις του αληθέστατα αφού τα λόγια του χρησιμοποιώ από το βίντεο, άλλωστε αυτό σχολιάζουμε!Προχθές το είπε αυτό και δεν προσθέτεις κανένα νέο στοιχείο, πέραν της προσωπικής επίθεσης στο πρόσωπό μου που δεν κολλάει γιατί είναι καθαρό και δεν έχει υστεροβουλία... Τώρα τράβα ξεκουράσου γιατί κουράστηκες πολύ,(δεν έχεις μάθει να σχολιάζεις χωρίς να υποβιβάζεις την προσωπικότητα εσκεμμένα του άλλου ως μισθοφόρος της ΝΔ για να υποσκάψεις υβριδικά τον σχολιαστεί, άστα λοιπόν αυτά δεν πιάνουν...στοιχεία έχεις στοιχεία? Όχι!) θα με μάθεις κι εσύ από την καλή γιατί δεν είμαι πιόνι κανενός Νεοδημοκράτη, που μου θίχτηκες!Ευτυχώς που υπάρχουν οι Συριγοι και αποκαλύπτεστε μερικοί που έγινες Συριγότερος του Συρίγου!Γιατί αντί να σχολιάζεις όσους σου θίγουν τους νεοδημοκράτες δεν μας λες και την γνώμη σου για το Σκοπιανό!Για πες την, να σε καμαρώσουν κι ασε τον Συρίγο να υπερσπιστεί μόνος του τον εαυτό του, το κάνει καλύτερα από σένα άλλωστε γιατί εσύ τον εκθέτεις τον άνθρωπο περισσότερο από όσο πρέπει!Τέλος πάντων δεν αξίζει κανείς να συζητά μαζί σου, πήγαινε στην ευχή του Θεού ανθρωπέ μου, όσοι διαβάζουν βγάζουν ο καθένας τα συμπεράσματά τους για τον καθέναν μας, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι με σένα μου είσαι αδιάφορος...

      Διαγραφή
    9. χαχαχα επίσης υπάρχει κι αυτό για αυτό μην ζορίζεσαι, έχεις πλάκα πάντως...
      δεν πιάνει φιλαράκο το κόλπο σου να παρουσιάσεις για Χρυσαυγίτη χαχαχα...
      αν δεν σου φτάνουν αυτά έχω 35 χρόνια δράσης να σου τα τρίψω στα μούτρα, βλέπεις δεν ντρέπομαι για το όνομά μου, εσύ ντρέπεσαι πιθανότατα titivist γιατί αυτό που έκανες είναι πέρα για πέρα ανήθικο και λυπάμαι για την κατάντια σου, χαχαχα πάντως ωραίο ήταν ΄γέλασα...
      https://ilia24.gr/index.php/alla-spor/14295-podhlatodromos%20pyrgoy-prwtathlhths-elladas%20gia-deyterh-fora-o-bila

      https://proini.news/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B6-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87/

      https://www.protinews.gr/blog/valte-sti-zoi-sas-podilato

      http://www.iliaoikonomia.gr/content/o-podilatodromos-stirigma-me-ishyri-paroysia-se-kathe-dromeno-toy-nomoy

      http://www.iliaoikonomia.gr/content/dynatos-o-podilatodromos-stin-anavasi-omploy

      https://proini.news/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81/

      http://www.iliaoikonomia.gr/10893-html

      https://proini.news/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B7/

      Διαγραφή
    10. Σακη τοχεις ολο το...πακετο....εισαι πληρης.Εντυπωσιαστηκα...μπραβο φιλε...Κομπλε ...Αυτο το ..κοφινι ..φοβερο...τρυγοκοφινο...Αβαταρ και....αερας στα ..κοφινια...Τι χαζος...κι εγω εχω πλαστικους κοφινους...της βιτεξ....τι ηλιθιος που ειμαι...δεν αεριζονται τα ροδια !!! Τι γνωμη λες ναχει το ...αβαταρ για τα κοφινια ?? Την ιδια πουχουν τα κοφινια για το αβαταρ ?

      Διαγραφή
    11. Χαχαχα Δημήτρη μα τα χίλια βουβάλια της Κερκίνης είσαι ένας μικρός θεός!Χαχαχα ρε φίλε δεν νιώθεις είσαι δύναμη!Λοιπόν η φωτό του "άβαταρ" είναι από αποστολή στην Γαλλία με την ομάδα στο Μοντ Μπλάνκ πάνω από την Γκρενόμπλ! Φοράω την στολή της Εθνική Ομάδας της Ελλάδας και παράλληλα κρατώ της σημαία της Πατρίδας μου και την σηκώνω ψηλά! Χαχαχα και το άβαταρ είπε: ρε τον χρυσαυγίτη αχαχαχαχα...ρε φίλε κλαίω από τα γέλια! Που έχω χαρίσει μεγάλο μέρος από την ζωή μου από τα παιδικά μου χρόνια στην Πατρίδα!Ως οφείλω έτσι, ως οφείλουμε όλοι! Μαζεύω τα παιδιά του κόσμου και τα φροντίζω σαν δικά μου παιδιά, δίπλα τους, πολλές φορές τρέχω ξυπόλητος στην άσφαλτο καταμεσήμερο να έχει 40 βαθμούς και η πίσα να βράζει να έχει 50 για να είμαι εκεί στον πόνο και στην χαρά τους αδερφός!Όπου κι αν πας στην Ελλάδα στον χώρο μου και πεις τ όνομα μου θα σου πουν για μένα! Πήγαινε στην Κρήτη, στην Λάρισα, στην Κομοτηνή, στην Πάτρα, στην Κω! Αβαταρ χαχαχα ...αα μην το ξεχάσω συγχαρητήρια στον Ινφογνώμων για την ανάρτηση με το μουσείο του Βαλσαμίδη στην Κάλυμνο, είστε υπέροχοι!
      Υγ. Δημήτρη ακόμα περιμένω στο μειλ να μου στείλεις στοιχεία να έρθω να σε βοηθήσω έστω 2 με 3 μέρες με τα ρόδια! sakisamantas@gmail.com άντε λοιπόν να πούμε και για τα κοφίνια! Καλό απόγευμα αδερφέ..💪👊🇬🇷🇬🇷🇬🇷

      Διαγραφή
  8. Εγώ κύριοι πιστεύω πως τη "λύση" θα τη δώσουν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί, μη αποδεχόμενοι στο δημοψήφισμα το όνομα που τους δόθηκε σε αυτή τη κατάπτυστη συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι δυο κρίσιμες ερωτήσεις κύριε Συρίγο κατά τη γνώμη μου είναι οι εξής, και οι υπόλοιπες περιττές:
    1) Γιατί να μπούμε σε μια διαπραγμάτευση, από την οποία θα βγαίναμε μόνο χαμένοι, με εθνικές απώλειες; Να μην μπαιναν στο ΝΑΤΟ ποτέ.
    2) Δεν είναι ο όρος Μακεδονία στην ονομασία του κρατους η πηγή του κακού; Δηλαδή αν η εθνικότητα τους και η γλώσσα τους ονομαζόταν βόρειομακεδονική θα είμασταν εντάξει;
    Η αβρότητα σε πρώην συναδέλφους κε Συρίγο δεν προέχει των εθνικών συμφερόντων. Προσπαθήσατε, σας το αναγνωρίζω, αλλά όχι όσο θα πρεπε. Και είναι κρίμα, γιατί κατά τα άλλα είστε εξαιρετικός επιστημών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Συρίγος είναι ένας σοβαρός επιστήμονας και έχει τοποθετηθεί από την πρώτη στιγμή για την συμφωνία. Η άποψή του εν ολίγοις είναι η εξής: πρόκειται για μια έντιμη και καλή συμφωνία με αγκάθια την γλώσσα και την ιθαγένεια. Όποιος παρακολουθεί τον Συρίγο γνωρίζει ήδη ΄΄οτι είναι υπέρ σύνθετης ονομασίας ,μιας και όπως λέει ο ίδιος πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όσοι δεν τον έχουν ακούσει πάλι, ευκαρεία να δώσουν βάση σε όσα λέει
    https://www.youtube.com/watch?v=OGOvazAD6R0, εκπομπή στο 984 radio με τίτλο Άγγ. Συρίγος : Μια καλή Συμφωνία ναρκοθετείται από το «Μακεδόνες»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνηγορεί δηλαδή με την σύνθετη ονομασία που περιέχει τον όρο Μακεδονία! Έτσι λέει στο βίντεο! Μάλιστα μοιπίν, δεν το κρύβει ο άνθρωπος! Αν ήτάν κί άύτός Υπ. ΕΞ. θα πρόδιδε λίγο διαφορετικά την Ελλάδα! Τέλεια...

      Διαγραφή
  11. Ταϋγέτη.

    Ὁ ρεαλισμὸς αὐτὸςνὰ ξέρετε θὰ μᾶς ὁδηγήση σὲ σύγκρουσι μὲ τοὺς Σκοπιανούς.

    Ποτὲ δὲν θὰ τοὺς ποῦμε ἕστω,βορειομακεδόνες.

    Δὲν θὰ νικήσουν τελικὰ οἱ συμμορῖτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπαρχουν αυτοι που τα δινουν ολα ανοιχτα.Υπαρχουν εκεινοι που τα δινουν με μισολογα και τεχνικες καμουφλαζ.Υπαρχουν εκεινοι που λενε οτι η απατη πρεπει ναχει μια νομικη συνεχεια που πρεπει σαν συμβολαιο να επιβληθει στο συνολο.Αυτοι ολοι ειναι 20%.Και υπαρχουν οσοι Δεν δινουν τιποτε.Αυτοι ειναι 80%.Ο κος Συριγος σε ποιους ανοικει ?? Η αποψη ειναι καλος η κακος επιστημων ειναι εκτος θεματος.Δεν μιλαμε για επαγγελματα και δεξιοτητες. .διοτι πχ.κι εγω ειμαι καλος υδραυλικος ...Εε και ??...Ειναι αυτος λογος να δωσω κατι απ την χωρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο φίλος μου ο Δημήτρης! Ο κυρ Αγγελος ανήκει σε ομάδα με δικό του ποσοστό, ανήκει στον τύπο καθηγητών " τύπου Κοτζιά"! Αν πω τώρα να τον πάρεις να φορτώνει τελάρο με ρόδι κανα μήνα στα χτήματά σου θα μου πληγωθούν οι αστοί φίλοι του! Θα θεωρηθεί πως κατεβάζω το επίπεδο της " επιστημονικής συνεδρίας"!Έλα ρε ίσα το κορμί σας τωρα που κοροιδευόμαστε λες και είμαστε μικρά παιδιά! Ο Συρίγος είναι κάτι από αυτό που ο Ελύτης έλεγε "Ψευτομακεδονία"! Έχει το ψευτοπρόθεμα, τι να κάνουμε! Θα μου πεις άποψή του είναι να τον σκοτώσουμε? Όχι αλλά μην κοροιδευόμαστε κιόλας πέντε νοματαίοι εδώ μέσα! Ξέρεις εγώ ήθελα, αλλά αυτός δεν ήθελε, αλλά εγώ μετά δεν ήθελα... σαν τον συμπαθέστατο πρόεδρο του Εδεσαικού!Άφήστε μας στα βάσανά μας, κι εδώ ξύλινη γλώσσα, κι εδώ? Μετά λέμε για τους πολιτικούς και θέλουμε και σχέδια για το μέλλον! Την φλάσκα μας θέλουμε...

      Διαγραφή
    2. Σακη ..ευθυμα ..1) το επιπεδο της επιστημονικης συνεδριας μπορει να ανεβει στο χωραφι μας...δεδομενου οτι θα χαρω πολυ να μοιραστω γνωσεις φυσικων επιστημων με αερα κοπανιστο.2) θα σαπισουν τα ροδια αν τα μαζευουμε με Συριγους...και θα πληρωνουμε και ολικη ανακατασκευη σε νοσοκομεια...3)Απο αστος ξεκινησα κι εγω. .και ...χωριατοποιηθηκα....οταν για πρωτη φορα ..διαιρεσα αχυρα...επιτελους....

      Διαγραφή
    3. Εσύ εύθυμα εγώ σόβαρά! Άκου! Είσαι ευλογημένος, να το θυμάσαι! Η φύση και η μάνα γη είναι μεγάλη δασκάλα! Προχτές πήρα έναν αθλητή που βγήκε για πρώτη φορά στο βουνό και βγάλαμε 30 χλμ σε μια διαδρομή με μονοπάτια! Δεν είχε βγεί ποτέ στο βουνό!Όταν γυρίσαμε έλαμπε! Μου λέει δεν ήξερα πως μπορούσα να το κάνω αυτπ! Να το πετύχω, ότι έχω τόσες δυνάμεις! Παιδόπουλο 18 χρονώ!! Αδερφέ έλαμπε, άκουγε τα τζιτζίκια το καταμεσήμερο στα λιοστάσια και του έδειχνα καθώς ανεβαίναμε στα βουνά πέρα την πόλη κι έλαμπε! Αυτή είναι η φύση, αυτή είναι η Ελλάδα! Γι αυτό λοιπόν Δημήτρη μου να καμαρώνεις που είσαι "χωρικός" και να νιώθεις ευλογημένος! Μου λεγε ο πατέρας μου όταν σπούδαζα και του έλεγα τα όνειρά μου μια ιστορία με κάποια πουλιά που ήθελαν να πετάξουν ψηλά κι ένα που ήταν " προσγειωμένο"! Θα στην πω όταν βρεθούμε...εσύ είσαι η Ελλάδα Δημήτρη!! Εσύ κι ας μην το πιστεύεις! Δεν έχω κάτι με τον κο Συρίγο! Θα μπορούσαμε να πάμε να φάμε να πιούμε, δεν έχω κάτι με το πρόσωπο! Μου είναι συμπαθής άλλωστε! Με την αλήθεια όταν την διαστρευλώνουν με λυπεί και δεν γίνεται με τίποτα να σταματήσω! Τώρα έχουμε νέα μόδα (νεοκοματική όλων) η ιστορία να ξεκινά για την χώρα από το 2000, 2005, 2015! Πάμε την κουβέντα πως είναι καλύτερα να ποστιάσουμε τα μπάζα στο χωράφι που λέγεται Ελλάδα! Θα μου πεις συμφωνίες κάνουμε προδοτικές! Ναι σωστός αναγκαστικά κάπου πρέπει να βάλουμε και την προδοσία να χωρέσει! Αλλά εγω δεν μιλώ γι αυτό! Για μένα υπάρχουν Σκόπια ρε! Μακεδονία είναι μια ρε! Τέλος! Για μένα μιλώ η Πατρίδα μου είναι προδομένη κι εγώ ρε θα καλοπίζω την προδοσία? Γιατί πήγε ο Συρίγος στο "συνέδριο" και δεν πήγε το παληκαράκι ο Καλεντερίδης να τους πει όσα είπε στην ημερίδα του Ινφογνώμωνσ που έκλεισε με την τοποθέτησή του? Παρά πήγε ο Συρίγος? Πήγε γιατί ήθελαν την νομιμοποίηση της ΝΔ έντεχνα! Είσαι καθηγητής ρε? Επιστήμων? Σήκω πάνω και πες του ρε Κοτζιά ίσα κάνατε είναι προδοτικά! Γιατί έτσι, έτσι κι έτσι! Παρα από το 2.43" μέχρι το 2.54" του λέει το πρώτο που θα έπρεπε να αρνηθεί ένας επιστήμονας πως συμφωνεί! Παρά συνεχίζει να πει για το μετά! Άλλα πρίν πάει ήξεραν ποιόν καλούσαν! Φιλάκια σε όλους παιδιά! Τζιμς σε παρακολουθώ κι είμαι εδώ, σφύρα κι έφτασα! Τα μονόβολα γι αγριογούρουνα τα έχω ντανιασμένα...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.