10/7/18

Ο Σ. Καλεντερίδης και ο Π. Καρβουνόπουλος στον Σπ. Χαριτάτο για την ορκωμοσία Ερντογάν και το νέο ΓΕΕΘΑ


Σημείωση: Υπάρχει μια λάθος αναφορά από πλευράς μου, ο ο Γκιουλέρ δεν ήταν διοικητής της 1ης Στρατιάς το βράδυ του πραξικοπήματος, ήταν διοικητής της Στρατοχωροφυλακής.

3 σχόλια:

  1. 1)Η συμφωνία με τα Σκόπια θα είναι μια "αστείρευτη πηγή προβλημάτων".
    Πολύ σωστή η επισήμανση από τον κ. Καλεντερίδη.

    2)Η εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελλήνικού λαού πρός τον πρωθυπουργό, τον υπουργό εξωτερικών και τον υπουργό άμυνας, προφανώς έχει απωλεσθεί δια παντός, θα μπορούσαμε να πούμε.

    3)Πώς θα αντιμετωπίσουμε την επιθετικότατη νεοθωμανική Τουρκία με τέτοιες ηγεσίες, όταν δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας με αδύναμα κράτη, όπως η Αλβανία και τα Σκόπια?

    Συμφωνήσαμε με την Αλβανία στην χάραξη της ΑΟΖ το 2009, για να μπεί στο ΝΑΤΟ και μας κορόϊδεψαν, ακυρώνοντάς την.

    Συμφωνούμε με τα Σκόπια, για να μπούν στον ΝΑΤΟ φέτος και ανεξήγητα, χωρίς λόγο, τους παραχωρούμε όνομα, εθνότητα και γλώσσα, παίρνοντας αντάλλαγμα ουσιαστικά τίποτα άλλο παρά σοβαρότατα προβλήματα για το μέλλον.
    Χειρότερη συμφωνία δεν θα μπορούσε να γίνει.

    4)Τα τελευταία 8,5 χρόνια πάμε από το κακό στο χειρότερο, από ψέμα σε ψέμα.
    Λές και εάν μετονομάσουμε τα "Μνημόνια" σε κάτι άλλο, π.χ. "Έξοδο", θα αλλάξη τίποτα.

    “Άλλαξε η Αθήνα όψη, σαν μαχαίρι δίχως κόψη, πήρε κάτι απ' την Ευρώπη και ξεφούσκωσε σαν τόπι. Άλλαξαν χαζοί και κούφοι και μας κάναν κλωτσοσκούφι. Άλλαξε κι ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς”».

    https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2155324/pos-vgike-i-frasi-allaxe-o-manolios-ke-evale-ta-roucha-tou-allios

    5)Ας είμαστε ρεαλιστές. Η Αλβανία και τα Σκόπια γίνονται πλεόν μείζονα προβλήματα για την Ελλάδα. Αυτό γίνεται από ηλιθιότητα μας.
    Εμείς ανοίξαμε τα σύνορα με την Αλβανία και ουσιαστικά την 'αιμοδοτήσαμε' δίνοντας δουλειές στους μετανάστες της, και μας το ξεπληρώνει με το να μας θέττει θέματα "Τσαμουριάς".
    Τα Σκόπια πάλι Ελληνικές εταιρίες τα χρηματοδότησαν κάνοντας εκεί δουλειές, για να μας κλέψουν σήμερα το όνομα της Μακεδονίας.

    6)Τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε βάρος της χώρας μας από τους πολιτικούς μας είναι πολλά, πάρα πολλά.

    Το πως θα αντιμετωπήσουμε του Τούρκους στο μέλλον, που εξελίσσεται σε περιφεριακή υπερδύναμη είναι κάτι που πρέπει να μην μας αφήνει να κοιμηθούμε.
    Εκτός βέβαια εάν πάλι θέλουμε να επαναλάβουμε την εγκληματική συνταγή της συμφωνίας των Σκοπίων. Να κάνουμε μεγάλες παραχωρήσεις έναντι ασημάντων ανταλλαγμάτων, χάριν της δήθεν "ειρήνης" και της "αγάπης" μεταξύ των λαών.

    7)Αναδρομικά χιλιάδων ευρώ θα πάρουν Στρατιωτικοί, Αστυνομικοί, Λιμενικοί και Πυροσβέστες – Πίνακας με τα ποσά ανά βαθμό.

    Δημοσίευση: 9 Ιουλίου 2018, 6:57 μμ

    https://www.pentapostagma.gr/2018/07/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b4%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%84-2.html

    Για να μην 'δυσανασχετούν' για την "συμφωνία" με τα Σκόπια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δικαιο εν τη ισχυει.
    Αυτο για ανθρωπους.Λετε να μην ξερουν απαντες ποιο ειναι το δικαιον?.
    Αλλο δικαιον, αλλο νομιμον. αλλο ηθικον.
    Εδω υπεγραφη η παραδοσις ανατ θρακης στους τουρκους διχως να πεσει μια ντουφεκια και διχως να ππρολαβουν να φτασουν εγκαιρα (στα μουδανια) οι ελληνες για να υπογραψουν ναι η οχι.Τωρα τι δεν καταλαβαινετε?
    Τουλαχιστον σωθηκε ο ανθος του ελληνισμου.Οσοι εχησαν θρακη οπως κι εγω καταλαβαινουν την διαφορα.Μιλαμε για πεντακοσια χρονια μπροστα.Τι ευρωπη τι αμερικα και πρασινα αλογα.Ιωνια αντιοχεια καππαδοκια σμυρνη ποντος
    Τα παντα ρει. Ειδομεν.Οπως την πατησε η μαμα ρωσια στα σκοπια ετσι θα την πατησουνε και τα σκοπια για τα σκοπια.Κερδισμενοι θα βγουν Βουλγαρια αλβανια .
    Εκτος αν ο Λαβροφ ξηγηθει αναλογα.ΔΗΛ Βουλγαρια στην Αδριατικη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Καρβουνόπουλε τι γλυκό που ήταν αυτό που είπατε για τον πατριωτισμό της κας Μπακογιάννη και του Αβραμόπουλου! Πόσα " πατριωτικά" μας θυμίσατε κι από τους δυό! Δύσκολο πράγμα η δημοσιογραφία! Κυρίως όταν θέλεις να ζήσεις τη φαμελιά σου! Τι άδικο που είχαν οι Ραφαηλίδηδες που την θεωρούσαν λειτούργημα! Ένα επάγγελμα είνσι που και σ αυτό έχει το αφεντικό σου! Σας συμπονώ και δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.