4/7/18

Ο Τσίπρας φοβάται τους πολίτες και δεν πάει Θεσσαλονίκη - Θα μείνει στο αεροδρόμιο, περιφρουρημένος από τα ΜΑΤ, που θα διέλυε

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι η πρώτη φορά που θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.
Θα συμμετάσχει στη τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας – Σερβίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ. Δηλαδή, δίπλα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μέχρι τώρα αντίστοιχες σύνοδοι πραγματοποιούνταν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, δηλαδή εντός του πολεοδομικού ιστού. Ομως, με τον κόσμο να είναι εξοργισμένος από το θέμα των Σκοπίων, κρίθηκε σκόπιμο –προφανώς για λόγους ασφάλειας- η τετραμερής να πραγματοποιηθεί στο ΗΥΑΤΤ, ο χώρος του οποίου είναι πιο εύκολα ελεγχόμενος. Ο Αλέξης Τσίπρας θα αφιχθεί περίπου στις 18:00 και θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ. Για τις 20:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ακόμη μία σε χώρο κοντά στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα ξαναπάει στο ΗΥΑΤΤ τη Δευτέρα, προκειμένου να μιλήσει στη γενική συνέλευση του ΣΒΒΕ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο αλλά τελικά αναβλήθηκε για τις 9 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.