16/7/18

Άλλο στα "τέσσερα" και άλλο ανήκουμε στη Δύση...

Την περασμένη εβδομάδα  η ελληνική κυβέρνηση απέλασε δυο Ρώσους διπλωμάτες γιατί είχαν αναπτύξει "ύποπτες” δραστηριότητες στη χώρα μας οι οποίες  έρχονταν σε αντίθεση με τα εθνικά μας συμφέροντα.
Οι πληροφορίες θέλουν τους απελαθέντες να έχουν σχέση με τις οφθαλμοφανείς τα τελευταία χρόνια προσπάθειες της Μόσχας να αυξήσει την επιρροή της  στην Ελλάδα μέσω του ελέγχου μέσων ενημέρωσης, των κοινωνικών δικτύων, οικονομικών παραγόντων και την αντίδρασης σημαντικής μερίδας στη συμφωνία των Πρεσπών.
Εμφανής είναι αυτή η διείσδυση της ρωσικής επιρροής στον προπαγανδιστικό λόγο πολιτικών κινήσεων της άκρας δεξιάς και αριστεράς. Η ρωσική επιρροή στη χώρα διαθέτει ιστορικές ρίζες και έχει σαν κοινό παρανομαστή τόσο το θρησκευτικό ομόδοξο όσο και τη βαθύτερη ροπή της ψυχοσύνθεσης των λαών μας προς τον απολυταρχισμό της ανατολικής δεσποτείας (που ενδεχομένως πηγάζει από τη μαζοχιστική λατρεία της ισχύος που επιδεικνύουν όσοι φοβούνται την ευθύνη  που προϋποθέτει η ελευθερία).

Για τη συνέχεια Capital

2 σχόλια:

  1. Να αυτός τουλάχιστον σίγουρα δεν είναι αντι-Δυτικός επαγγελματίας...
    Ούτε και το Liberal.
    Aπό αυτή την πλευρά κοιμόμαστε ήσυχοι.
    ΄Ετσι δεν είναι, κύριε Αντπίκ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε δυτικοτραφής και δυτικόδουλος δημοσιογραφίσκος που έχει μαύρη άγνοια από την αυθεντική ελληνική κοσμοθεωρητική παράδοση, ασπάζεται τις μπουρδολογίες του Ράμφου περί δήθεν ελληνικής ψυχοσύνθεσης (όλοι έγιναν και...ψυχαναλυτές τώρα) και φόβου απέναντι στην ελευθερία που τάχα αντιπροσωπεύει ο τεχνοκρατικός-εργαλειακός δυτικός πολιτισμός. Ας συγκρίνει κανείς τα φληναφήματα αυτά με τις αναλύσεις του καθηγητή Κοντογιώργη και θα διαπιστώσει ότι ο δυτικός πολιτισμός είναι κουλτούρα ΜΑΖΑΣ και ο ελληνικός κουλτούρα του ελεύθερου προσώπου, αλλοιωμένη όμως και στανικά καθυποταγμένη στους δυτικούς αποικιοκράτες από το 1830.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.