19/7/18

Κανονική απάτη το ερώτημα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια: «Είστε υπέρ της ένταξης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ;»

Αυτό το «ύπουλο» ερώτημα θα θέσει ο Ζάεφ στο δημοψήφισμα
Χωρίς τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στην ΠΓΔΜ, για το δημοψήφισμα σχετικά με τη συμφωνία.
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Ζόραν Ζάεφ, επιτέθηκε στον Χρίστιαν Μίτσκοσκι για την αποχώρησή του από τη σύσκεψη, ενώ «φωτογράφισε» το ερώτημα που θα τεθεί στο δημοψήφισμα του φθινοπώρου.
«Σήμερα συζητήσαμε με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων και τους ενημερώσαμε για την πιθανή διατύπωση του ερωτήματος του δημοψηφίσματος. Αυτό θα κινείται στο εξής πλαίσιο “Είστε υπέρ της ένταξης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, με τη στήριξη της συμφωνίας μεταξύ της “Μακεδονίας” και της Ελλάδας;”», δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.«Ολοι εμείς, που παραμείναμε ως το τέλος της συνάντησης, είμαστε υπέρ της ένταξης στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Μαζί, στηρίζουμε την επιτυχία του δημοψηφίσματος, στο οποίο θα αποφασίσουν οι πολίτες».
Ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, VMRO-DPNE, αποχώρησε από τη σύσκεψη σχεδόν μία ώρα μετά την έναρξή της. Η ένστασή του ήταν το γεγονός ότι επρόκειτο για διευρυμένη συνάντηση των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων που έχουν τουλάχιστον δύο βουλευτές. Για αυτό, ο Μίτσκοσκι ζήτησε από τον Ζάεφ να κάνει νέα σύσκεψη, στην παραδοσιακή μορφή της, με τα τέσσερα μεγαλύτερα κόμματα της χώρας.
«Αν ο Μίτσκοσκι είναι υπέρ του ΝΑΤΟ της ΕΕ και του μέλλοντος της χώρας, έπρεπε να παραμείνει στη συνάντηση και να λάβει αποφάσεις. Τι δεν θέλει να πει σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, που είναι έτοιμος να το πει σε μία σύσκεψη με λιγότερους μετέχοντες;», είπε στις δηλώσεις του ο Ζάεφ.
Πάντως, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε νέα σύσκεψη, για το μεσημέρι της Πέμπτης, μικρότερης έκτασης, στην οποία «ο Μίτσοσκι θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να πει είναι υπέρ της ένταξης στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και αν οι πολίτες είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν το μέλλον της χώρας», δήλωσε ο Ζάεφ.


Πηγή: «Είστε υπέρ της ένταξης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ;» Αυτό το «ύπουλο» ερώτημα θα θέσει ο Ζάεφ στο δημοψήφισμα | iefimerida.gr 

4 σχόλια:

  1. Γιατι σας ξαφνιαζει το ερωτημα? Εδω ολο το κρατος των Σκοπιων ειναι μια απατη και περιμενουμε ενα εντιμο ερωτημα? Μην τρελλαθουμε κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ὁ Τσίπρας τόν δίδαξε πῶς γίνονται τά δημοψηφίσματα; Γιατί νά μήν θέσῃ εὐθέως στούς Σκοπιανούς τό ὑποδειγματικό ἐρώτημα γιά κάθε δημοψήφισμα;
    Πιό εἶναι αὐτό; Ιδού:
    «Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους; Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» («Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού») και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» («Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους»);
    [Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/284593/etsi-tha-einai-to-psifodeltio-gia-to-dimopsifisma/#ixzz5LiIqmfIo]
    Καί ἐκεῖ θά μποροῦσε τό ἐρώτημα νά συνεχίζει: "....με τη στήριξη της συμφωνίας μεταξύ της “Μακεδονίας” και της Ελλάδας;”

    Βέβαια, εἶναι κάπως νωρίς γιά μνημόνια στά Σκόπια, ἀλλά, ἀφοῦ θά ἐνταχθοῦν ἀργά ἤ γρήγορα στήν Εὐρωπαϊκή Ἕνωση, θά τούς ἔλθουν καί αὐτά, γιά νά λησμονήσουν ἀναγκαστικά τούς Ρώσους.
    Ὕστερα, τό πλεονέκτημα τοῦ περίπλοκου ἐρωτήματος αὐτοῦ, εἶναι ὅτι, ὅ,τι καί ἄν τυχόν πῆ ὁ λαός, θά ἑρμηνεύσῃ αὐθεντικά ὁ ἐρωτῶν, τί ἀπάντηση πῆρε!

    Καί ἐνῶ π.χ. οἱ Σκοπιανοί θά ποῦν, Ὄχι, καλλίτερα χωρίς καμία συμφωνία, καί καλλίτερα χωρίς τόση βιασύνη γιά Εὐρωπαϊκή Ἕνωση, θά πῆ ὁ Τσίπρας, συγνώμη ὁ Ζάεφ, Ναί, ἡ συμφωνία πού ἔκανα, εἶναι ἡ καλλίτερη δυνατή!

    Καί τότε ἀρχίζει ὁ διάλογος κωφῶν, δηλαδή γιά τήν ἀκρίβεια ὁ λαός φωνάζει, ἀλλά ὁ δοτός ἡγέτης κωφεύει καί κάνει τοῦ κεφαλιοῦ του.
    Μετά δέ, φυσικά, ...φταῖνε πάντα οἱ Ρῶσοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισε το ξήλωμα του πουλόβερ του πήλινου μυθεύματος!! Βλέπω τους Φιλοσκοπιανους Ελληνες (Κατ αντιστοιχία του Φιλοαμερικάνος , Ρωσσόφιλος κλπ) για διαδηλώσεις συμπαράστασης στα αλύτρωτα ?? μπρατο του Γκρουέφσκι και του Παπαδημητρίου (Ντιμιτρώφ) ενάντια στους Αλβανούς του 40% και την κόντρα του ανεμομαζώματος να την μεταφέρουν εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.