31/7/18

Γροθιές στο κεφάλι και απειλές δέχθηκαν καθηγητές και διοικητικοί στο ΕΜΠ


Το περιστατικό, το οποίο συνέβη τις προηγούμενες ημέρες,  γνωστοποιήθηκε εχθές, και οδήγησε τον κοσμήτορα της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Παναγιώτη Ψαράκκο, να υποβάλλει την παραίτησή του.
Γροθιές στο κεφάλι, ύβρεις και απειλές δέχθηκαν καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από έναν φοιτητή και άλλα δύο άτομα αγνώστων στοιχείων.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη τις προηγούμενες ημέρες, γνωστοποιήθηκε εχθές, και οδήγησε τον κοσμήτορα της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Παναγιώτη Ψαράκκο, να υποβάλλει την παραίτησή του.

Στην επιστολή που έστειλε προς τον Πρύτανη του Ιδρύματος Γιάννη Γκόλια μετά το σοβαρό επεισόδιο, επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι δεν επιθυμεί να είναι «ο Κοσμήτορας που θα βρει κάποιον καθηγητή μαχαιρωμένο ή θα βρεθεί ο ίδιος μαχαιρωμένος κάποιο βράδυ».
ΣΚΑΙ

1 σχόλιο:

  1. Μα καλά! Το ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα που χάζευε? Μήπως είναι προβοκάτσια του αντιδραστικού καθηγητικού κατεστημένου για να δυσφημίσει την ελευθερία στα πανεπιστήμια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.