3/7/18

Δείτε το ολόκληρο - Εμβληματική διαδήλωση πολιτών δίπλα στην αρχαία Πέλλα - Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, είναι καθαρή εθνική προδοσία

Μόνο ένας άνθρωπος που έχει παραφρονήσει θα μπορούσε να χαρακτηρίσει απλούς Έλληνες πολίτες ως φασίστες
Αυτές οι χιλιάδες των πολιτών, επειδή ξεγυμνώνουν την κυβέρνηση, που παραχώρησε όνομα, γλώσσα και ταυτότητα στους Σλάβους και τους Αλβανούς των Σκοπίων, χαρακτηρίζονται ως φασίστες.
Αυτό, πέραν του ότι δείχνει την αγωνία τους, επειδή βλέπουν να χάνουν την καρέκλα της εξουσίας, είναι απόπειρα διχασμού της ελληνικής κοινωνίας.
Η ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να παρασυρθεί από τη ρητορική του διχασμού των εξουσιομανών.
Οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να συμφωνούν και να διαφωνούν με τη συμφωνία.
Αυτό δεν τους χωρίζει ούτε τους διχάζει.
Οι κατηγορίες και η διαπόμπευση αφορά εκείνους που υπέγραψαν τη συμφωνία και εκείνους τους βουλευτές που στηρίζουν με την ψήφο τους την κυβέρνηση και όχι τους απλούς πολίτες που εγκρίνουν τη συμφωνία.
Άρα, ενωμένοι οι Έλληνες θα πούμε ένα ηχηρό όχι στον επιχειρούμενο διχασμό και όσοι διαφωνούμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσουμε να καταγγέλουμε τους πολιτικούς που την υπέγραψαν και τη στηρίζουν, μέχρι την ακύρωσή της.

Εδώ το βίντεο ολόκληρης της διαδήλωσης


3 σχόλια:

  1. Από το βίντεο αυτό διαπίστωσα και σημείωσα ότι.
    1)Στην πορεία η συμμετοχή πολιτών και ιερωμένων ήταν σημαντική.
    2) Σύμφωνα με όσα είπε ο πρώτος ομιλητής πολλοί από τους παρόντες ήταν πανταχού (σχεδόν ) παρόντες. Σε όλες τις συγκεντρώσεις Αθήνα( Θεσ/νίκη κλπ κλπ.)
    3) Φαίνεται ότι η χρήση σλαβικών όρων για τοπωνύμια όπως Caratzova com (το κανάλι που πρόβαλλε την εκδήλωση) δεν ενοχλεί κανένα πολίτη από αυτούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ή από αυτούς που την διοργάνωσαν ( πατριώτες, εθνικόφρονες, μακεδονομάχοι κλπ)
    ΥΓ. Ας ελπίσουμε ότι οι «Μακεδόνες» της Βόρειας Μακεδονίας δεν βλέπουν το ελληνικό
    κανάλι Caratzova com με την σλαβόφωνη ονομασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος, δεν πρόκειται για παράφρονες αλλά για αδίστακτους τυχοδιώκτες εθνομηδενιστές, που είναι άξιοι μαθητές του Γκαίμπελς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.