18/7/18

Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Με απόφαση του ιατρικού συμβουλίου, ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα από την αρχική γνωμάτευση 
Στα καθήκοντά του επιστρέφει νωρίτερα από το προγραμματισμένο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. 
Το ιατρικό συμβούλιο που συνεκλήθη σήμερα στο 251 ΓΝΑ, μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου έκρινε ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν χρήζει πλέον ιατρικής παρακολούθησης και μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του. 
Ως εκ τούτου, ο κ. Καμμένος αποφάσισε να επανέλθει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην άσκηση των καθηκόντων του από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.
Του ιατρικού συμβουλίου προήδρευε ο διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, υποπτέραρχος Γεώργιος Τολούμης και συμμετείχαν γιατροί όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Υπενθυμίζεται, ότι η αρχική γνωμάτευση των γιατρών, στις 8 Ιουλίου, ήταν να παραμείνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Η ΧΟΥΝΤΑ Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ.
    ΤΑ ΣΤΑΥΡΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Ο ΓΕΕΘΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι προσηλωμένες αποκλειστικά στην εκπλήρωση της αποστολής τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, και αφορά στην προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, και της ασφάλειας των πολιτών εναντίον οποιασδήποτε εξωτερικής επίθεσης ή απειλής, καθώς και στην υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων».
    ΩΣΤΟΣΟ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ,ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΤΑΙΖΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΕΙ.a.30.000 Λαθρομετανάστες ταϊζει καθημερινά ο Ελληνικός Στρατός στους οποίους διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. b.Κλείνουν στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να ανοίξουν στρατόπεδα μεταναστών! - Για τα 28 εκατ. ευρώ του ΦΠΑ των νησιών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.