20/7/18

Οι ΗΠΑ του Τραμπ θεωρούν τη Ρωσία σύμμαχο και φίλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση ανταγωνίστρια δύναμη

Θα πρέπει να προσέξουμε από τους δημαγωγούς που είναι έτοιμοι να κηρύξουν έναν εμπορικό πόλεμο κατά των φίλων μας, αποδυναμώνοντας την οικονομία μας, την εθνική μας ασφάλεια και ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο, ανεμίζοντας κυνικά την αμερικάνικη σημαία. Η επέκταση της διεθνούς οικονομίας δεν είναι μια ξένη εισβολή, είναι ένας αμερικάνικος θρίαμβος.
Ronald Reagan
Ας υποθέσουμε πως ο διάσημος στα κοινωνικά δίκτυα πρόεδρος του "Εδεσσαϊκού” γινόταν πρωθυπουργός. Ας υποθέσουμε επίσης ό,τι ο πρόεδρος περνούσε σημαντικό χρόνο ανεβάζοντας (συχνά ασυναρτησίες και απερίσκεπτα) σχόλια στο twitter. Αυτό θα ήταν για γέλια ή για κλάματα;
Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος Τραμπ βγήκε και ανασκεύασε τις επίσημες δηλώσεις που είχε κάνει λίγες ώρες νωρίτερα, μετά τη δίωρη συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο, σαν να επρόκειτο για κοινοτάρχη ορεινής κοινότητας που διαχειρίζεται τις μικροϋποθέσεις με τη χαλαρή διάθεση που του επιτρέπει το μικρό μέγεθος των ευθυνών του.

Για τη συνέχεια Capital

2 σχόλια:

  1. Πολυ ανησυχεί μήπως και οι ΗΠΑ δεν πάνε καλά. Γιατί; Άραγε αν οι ΗΠΑ πήγαιναν καλά θα έβγαινε ο Τραμπ πρόεδρος; Δεν θα το σκέφτηκε αυτό ο αρθρογράφος! Τι να σκεφτούμε εμείς για το άρθρο του; Χαιρετίσματα στην εξουσια, που θα λέγε και ο Σαββόπουλος. Πουλάνε πουθενά μυαλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φυσικα η λυση κατα ΣΤΟΥΠΑ ειναι το κοψιμο των συνταξεων και η εξαφανιση του κοινωνικου κρατους καθ οτι οπως ελεγε η σκατοψυχη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .Και δεν καταλαβαμε ,ποιος νομος οριζει την μονιμη κυριαρχια στον πλανητη του καθε μαλακα προεδρου των ηπα?? Του καθε κρατους??? Τα συμφεροντα τους?? Οι αλλοι λαοι δεν εχουν συμφεροντα??? Πως ειναι νομιμο να απλωνουν τα χερια τους παντου υπερασπιζομενοι τα συμφεροντα τους??? Και να φωναζουν οταν κανουν και αλλοι το ιδιο??? Κοιτα τα ελληνικα μας χαλια και ασε τον ΤΡΑΜΠ, ειναι για μεγαλα παιδια το θεμα,κυριε κωστα.Οπου ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ βαλτε μαργκαρετ θατσερ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗς ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.