18/7/18

Το άχρηστο υπερτροφικό Δημόσιο


Ολες οι Κυβερνήσεις και ιδίως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γονάτισαν τον ιδιωτικό τομέα και φορολόγησαν χωρίς έλεος τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να προστατεύσουν το Δημόσιο. Όχι τους δημοσίους υπαλλήλους, αυτοί στην πλειοψηφία τους την πλήρωσαν με λελογισμένες μειώσεις μισθών και άγριες περικοπές στις συντάξεις. Οι κυβερνήσεις τα έδωσαν όλα για την προστασία της λειτουργίας του Δημοσίου.

Αναρίθμητοι άχρηστοι και μη οργανισμοί, γραφειοκρατικές διαδικασίες, παροχές, αναποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες απορροφούν συνεχώς το ζεστό χρήμα των φορολογουμένων χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα για το μέσο πολίτη. Ολοι στην ίδια πλάστιγγα χωρίς καμία αξιολόγηση των υπηρεσιών που προσφέρονται, της αποτελεσματικότητας και των δαπανών. Οριζόντιες μειώσεις μισθών που πλήττουν εξίσου τον γιατρό στο νοσοκομείο και τον υπάλληλο που κοιτά το ταβάνι, τον πιλότου του μαχητικού με τον αξιωματικό που πίνει καφέδες να περάσει η ώρα.


Για τη συνέχεια ProtoThema

2 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    Και πάλιν ταξική μνημονιακή αντιμετώπιση της κατοχής και της υποδούλωσης της Ελλάδας. Ξεχνούν ότι και επί Σαμαρά τα ίδια και χειρότερα. Το πρόβλημα είναι η υποδούλωση της Ελλάδας και όλοι οι κατοχικοί είναι συντρόφια που την υπηρετούν με στόχο τη δήμευση του εθνικού και ιδιωτικού πλούτου της Ελλάδας. Και τον από όλους, επιδιωκόμενο εξισλαμισμό με τις ορδές των λαθραίων "εθνικού" σκοπού και κατά Κυριάκο!!
    Και πιθανότατα και από όλους, «εθνικός ακρωτηριασμός»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Μπιλλη σωστα τα λες Αλλα και το αρθρο σωστα. Κοιταξε να δεις τι λαθος κανουμε ολοι." Εχουμε μια εικονα ..ενα τοπιο πληρως κατεστραμενο οσο βλεπει ο φακος.Κτηρια ..δεντρα...δρομοι ...ολα.Κι ερχεται καποιος και κοβει την εικονα σε κομματια.Το ενα εχει τον δρομο...το αλλο κτηρια...το αλλο δεντρα..κλπ.Παιρνει ενα με δεντρα.Αλλος παιρνει με δρομο...κλπ.Και λεει ο πρωτος....εδω κατεστρεψαν τα δεντρα .Πεταγεται ο αλλος και λεει....τι λες ρε φιλε...ξεχασες τα κτηρια ..να κοιτα το κομματι μου...πονηρε.Πεταγεται ο τριτος με το κομματι του σε δρομους...εξαλος και λεει ...ηλιθιοι πονηροι..μπηξε δειξε...γιατι ξεχασατε τους δρομους ??? Κιαραταδες !! Να δειτε τους δρομους !! Κλπ....Αυτο γινεται κ.Μπιλλη....Καταλαβατε ?? Εχουν ολοι ...δικιο !!Αλλα εχουν βγαλει λαθος συμπερασμα απ τον τεμαχισμο ολης της εικονας !!
      Εχετε δικιο λοιπον σε οτι λετε.Ομως εχει δικιο και το αρθρο.Κι αν πιασουμε κι αλλο θεμα ισως κι εκει ναχουν δικιο...εν μερει !!! Θεωρω οτι καταλαβατε τι ανοησιες κανουμε ολοι διοτι δεν θελουμε να δουμε σφαιρικα ολα σαν συνολο .Κι εδω αυτο το κανει η πολιτικη μας θεση.Διασπα το συνολο απο ιδιοτελεια.Κι εμεις την ....τρωμε σαν χαζοι....Επειδη πχ.εγω κ.Μπιλλη εχω μια αποψη πολιτικη...αυτο δεν θα πει οτι θα με τρελανει αυτη..μονο και μονο γιατι την εχω..και που μπορω να την αλλαξω αυριο..αν δω οτι παει να με τρελανει !! Δεν θα της κανω το χατηρι συτο ποτε !!!!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.