18/7/18

Στρατιά μετακλητών και στους δήμους με τον «Κλεισθένη»!


Επειδή ο προϋπολογισμός είναι πλεονασματικός όταν γδέρνουμε τους πολίτες και επειδή δεν φτάνουν οι 2.3090 μετακλητοί στα υπουργεία και στα κομματικά γραφεία, η κυβέρνηση αποφάσισε με τον δημοκρατικό «Κλεισθένη Ι» να διορίζονται μετακλητοί υπάλληλοι- λέγε με κομματόσκυλα- σε κάθε δήμο, κάθε αντιδήμαρχο και κάθε αντιπεριφερειάρχη. Λεφτά υπάρχουν.
Και για να μην αρχίσουν οι διαψεύσεις από τους κατ επάγγελμα ψεύτες, στο άρθρο 213 της (εκστασιαστείτε) «Μεταρρύθμισης του θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης- Εμβάθυνση της Δημοκρατίας- Ενίσχυση της Συμμετοχής. Βελτίωση της αναπτυξιακής και οικονομικής λειτουργίας των ΟΤΑ» αλλάζει ο νόμος του 2007 (των παλιών ρουσφετολογικών κομμάτων ντε) και προβλέπεται πλέον ότι:
«Σε κάθε δήμο συνιστώνται θέσεις Ειδικών Συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών (λέγε με Καρανίκα) συνολικού αριθμού ίσου με τον αριθμό των αντιδημάρχων του δήμου (που είναι το μισό δημοτικό συμβούλιο!)»
Ειδικά για δήμους που έχουν μόνιμο πληθυσμό πάνω από 150.000 προβλέπεται μια θέση επιπλέον για … Εδικό Συνεργάτη! Μην παραπονεθούν και οι Περιφέρειες για διακριτική μεταχείριση.

Για τη συνέχεια liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.