18/7/18

Απίστευτο θράσος πολιτικών και κοινών απατεώνων - Δείτε τη φωτογραφική διάταξη για την πλαστογραφία του αδελφού του Τσίπρα

Αυτή η διάταξη ψηφίστηκε στις 3 Αυγούστου 2016. Σε παντελώς άσχετο νόμο. Ούτε καν σε νόμο, αλλά σε κύρωση της «Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για το έγκλημα στον Κυβερνοχώρο». Όταν όλη η χώρα κολυμπούσε. Το διαβάζεις και αναρωτιέσαι για ποιο καρα-βύσμα είναι γραμμένο. Μάθαμε εχθές. Για τον αδελφό του πρωθυπουργού.
Ζήτω το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.
Πηγή:Αντίβαρο

8 σχόλια:

  1. Σάπιοι και μικροί οι κυβερνώντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηθικό πλεονέκτημα δεν υπάρχει. Αλλά ούτε αριστερά υπάρχει, αν μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Βολεύει βέβαια ο κάθε, "δεξιότερα", αντίπαλος να λέει ότι φταίει η αριστερά γιατί πετυχαίνει με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Ιδεολογικό και πολιτικό/κομματικό. Ωστόσο "αυτό" (ο ΣΥΡΙΖΑ)δεν είναι αριστερά όποιο κριτήριο και αν έχεις. Εκτός αν οι ΑΝΕΛ είναι η καθαρόαιμη δεξιά.... Ή αν η σημερινή ΝΔ έχει σχέση με τη Δεξιά του Παπαγου, του Καραμανλή, της Χούντας, κλπ, κλπ. Ας αφήσουμε τις ιδεολογίες και ας μείνουμε στις πράξεις των κυβερνώντων, των σημερινών και των αυριανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. apostolopoulosap (19/7 9.38 πμ)
      Ας μείνουμε στις πράξεις των κυβερνώντων των σημερινών και των αυριανών. Πολύ σωστά
      Ερωτώ όμως γιατί ξεχνάς τις πράξεις (καλές ή κακές) των χθεσινών κυβερνώντων
      Αυτές παραγράφονται αν είναι κακές;
      Αυτές αποσιωπούνται αν είναι καλές;

      Διαγραφή
    2. Περίεργο ον ο Αριστερός.



      1. Όταν η ιδεολογία αποτυγχάνει παντού: "δεν εφαρμόστηκε καλά"


      2. Αν δικοί μας κάψουν όλη την πόλη: "είναι παρακρατική προπαγάνδα"


      3. Αν μας πιάσουν με το χέρι στο μέλι: "είναι πολιτική δίωξη"

      4. Αν οι εργάτες είναι εναντίον μας: "δεν έχουν εργατική συνείδηση"


      5. Και αν τα κάνουμε εντελώς σκατά: "Ναι, αλλά αυτό δεν είναι Αριστερά"



      Δεν τον πιάνεις από πουθενά ρε τον σύντροφο!!!

      Και δεν τον πιάνεις, διότι δεν θέλει να αποδεχθεί ποτέ την πραγματικότητα.

      Ότι δηλαδή, ΑΥΤΟ είναι η Αριστερά, ότι ΔΕΝ μπορεί να εφαρμοστεί καλύτερα, ότι ΔΕΝ τους καταδιώκει και ΔΕΝ τους προπαγανδίζει κανείς (τα τελευταία 40 χρόνια).

      Ότι με λίγα λόγια το σύστημά τους είναι αποτυχημένο, διότι η ιδεολογία είναι εσφαλμένη και οπουδήποτε εφαρμοστεί θα φέρει μόνο φτώχεια, περιορισμό ελευθεριών και δυστυχία.

      Όμως γιατί δεν μπορεί να αποδεχθεί την πραγματικότητα ο σύντροφος?

      Διότι σε αντίθεση με άλλες ιδεολογίες, ο Αριστερός ταυτίζει απόλυτα το πιστεύω του με την ίδια του την υπόσταση και δένει τη ζωή του με αυτό. Αν λοιπόν δεχθεί πως η ιδεολογία είναι εντελώς εσφαλμένη, είναι σαν να δέχεται πως έχασε τη ζωή του πολεμώντας για έναν λανθασμένο σκοπό.



      Στο Γυμνάσιο που οι άλλοι παίζουν μπάλα, αυτός μοιράζει Ριζοσπάστη. Στο Λύκειο που οι άλλοι κυνηγάνε γκόμενες, αυτός αφήνει μούσι και κυκλοφορεί με την Καλλιόπη την αξύριστη. Στο πανεπιστήμιο που οι άλλοι διασκεδάζουν στα κλάμπ και τα πάρτι, αυτός μουχλιάζει σε σκοτεινά μπαρ των δέκα ατόμων σχολιάζοντας τη θεωρία του Μαρξ. Μετά πάει να βρει δουλειά και εκεί που οι άλλοι έχουν βιογραφικό, και πάνε κουστουμάτοι, αυτός σκάει στη συνέντευξη με βερμούδα, τατουάζ, σκουλαρίκι στο αυτί και ρωτάει το αφεντικό αν πληρώνει υπερωρίες.

      Περνάει λοιπόν έτσι σιγά σιγά η ζωή του και ποτέ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο είναι αποτυχημένος σε όλα, αφού ζει στο μύθο της παγκόσμιας συνωμοσίας εναντίον του.

      Κάποια στιγμή εκεί γύρω στα 50 αρχίζουν να του μπαίνουν υποψίες, αλλά πλέον είναι αργά για να αποδεχθεί οτιδήποτε.

      Τον καταλαβαίνω απόλυτα.

      Είναι αδύνατο ψυχολογικά για έναν άνθρωπο να αποδεχθεί πως σπάτάλησε τη ζωή του, τη μοναδική ζωή που έχει, για ένα λάθος.

      Από μια άποψη, τον λυπάμαι κιόλας.

      https://goo.gl/BJQfbW

      Διαγραφή
    3. Andpik (19/7 12.47mm)
      Εγώ απλά ρώτησα τον Αποστολοπουλο γιατί μένει στις πράξεις των σημερινών και των αυριανών ,ενώ ξεχνά τις καλές ή κακές πράξεις των χθεσινών. Αυτή την απλή και εύλογη ερώτηση που δεν έχει πολιτικά υπονοούμενα θα μπορούσε να την καταθέσει ο κάθε πολίτης ανεξάρτητα από πολιτικές απόψεις . Επομένως περιττεύει κάθε σχολιασμός- περιγραφή του αριστερού ατόμου και μάλιστα ο συγκεκριμένος ιδιαίτερα μακροσκελής.
      Παραδόξως κρίνεις τον «αριστερο» με ένα κατεβατό που περιλαμβάνει κυρίως επιχειρήματα ανυπόστατα, με εμφανή την αντιαριστερή εμπάθεια. Να το ερμηνεύσω αυτό ως αντίδραση που οφείλεται σε πολιτικό κόμπλεξ;
      Σεβόμενος την αρχή του site «Yφίσταται περιορισμός των σχολίων» δεν απαντώ στο άρθρο - γίγας.
      ΥΓ
      α) Εγώ δεν σπατάλησα τη ζωή μου γιατί είμαι νέος ηλικιακά. Ομως γνωρίζω ότι ο Ριζοσπάστης είναι το δημοσιογραφικό όργανο ενός πολιτικού οργανισμού της αριστεράς ή οποία εκφράζεται με πλήθος πολιτικών φορέων που διαφοροποιούνται σε αρκετά ζητήματα.Δηλαδή ντε και καλά ο αριστερός δεν μοιράζει ριζοσπάστες.
      β) Προς ενημέρωση σας αποδεδειγμένα γύρω στα 50 αρκετοί πολίτες δημοκρατικοί προσχώρησαν ιδεολογικά σε αριστερές πολιτικές απόψεις εγκαταλείποντας τις κεντρώες - κεντροδεξιές θέσεις τους.

      Διαγραφή
    4. Απλα θα ηθελα ειλικρινα ποσους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αριστερους εχειις γνωρισει σε ΟΛΗ σου τη ζωη και απο αυτους αν υπαρχει κανενας που να ειναι τροπο τινα ενταγμενος σε καποιο συστημα εξουσιας.

      Αν βρεις κανενα εισαι φοβερα ευλογημενος η γνωρισες εναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ

      Διαγραφή
  3. Δεν υπάρχει αριστερά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ . Τελικά ολα ήταν ενα τέχνασμα να ανεβούν στην εξουσία για να διεκπεραιώσουν εντολές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.