17/7/18

Οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να φοβηθούν και θα συνεχίσουν να καταγγέλλουν την προδοσία των Πρεσπών - Τα "άκουσε" ο Πιτσιόρλας στη Λάρισα

Σκοπιανό: Αποδοκίμασαν τον Πιτσιόρλα στη Λάρισα

Αντιμέτωπος με οργισμένους πολίτες της Λάρισας που διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών βρέθηκε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.
Από νωρίς κόσμος βρισκόταν έξω από το κτήριο φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Έντονη ήταν και η παρουσία της αστυνομίας.
Η ένταση, όμως, κορυφώθηκε μέσα στην αίθουσα, όταν μια γυναίκα σηκώθηκε από τη θέση της και διακόπτοντας την ομιλία του υφυπουργού άρχισε να λέει: «Προσβάλετε την ιστορία, προδώσατε την πατρίδα μας, θέλω την πατρίδα μου πίσω». Κάποιοι προσπάθησαν να τη βγάλουν έξω, ωστόσο ο Στέργιος Πιτσιόρλας ζήτησε να ακούσει τι έχει να του πει, όπως και έγινε.
Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης έρχεται να προστεθεί στα κυβερνητικά στελέχη που έχουν αποδοκιμαστεί για το Σκοπιανό, μετά τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών στο Κιλκίς, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες, τον Σταύρο Κοντονή και τη Θεοδώρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά, τον Τάσο Πετρόπουλο στο Άργος και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής στη Φλώρινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.