19/7/18

Βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός: Ο Τσίπρας μεγάλωσε με τις εργολαβίες του Παττακού

Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.
Ο βουλευτής του Ποταμιού σχολίασε με σκληρούς χαρακτηρισμούς την υπόθεση της ρύθμισης των δανείων της οικογένειας Τσίπρα, που αποκάλυψε η εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1″ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Ο Τσίπρας μεγάλωσε με τις εργολαβίες του Παττακού» και παρέπεμψε στη δικαιοσύνη για την συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας ότι υπάρχουν σημεία που χρειάζονται διευκρινίσεις από την οικογένεια του πρωθυπουργού.
«Ουδέν κρυπτών υπό τον ήλιο, δεν μπορείς για τόσο πολύ καιρό να παραπλανάς τόσο πολύ κόσμο», σχολιάζοντας, την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας που κατέθεσαν τα αδέλφια του πρωθυπουργού για να λάβουν έργο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε: «Η δικαιοσύνη θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά της» και συμπλήρωσε ότι: «υπάρχουν εργαλεία επιρροής της δικαιοσύνης πόσο μάλλον για τον αδελφό και την αδελφή κάποιου κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης ο οποίος έπαιρνε πλαστές ενημερότητες και αυτοδανειοδοτούσε τις επιχειρήσεις του.
Κάτι μπαμπάδες είχαν μια άλλη εταιρεία που την έλεγαν ΣΚΑΠΑΝΕΑ η οποία αυτοχρηματοδοτούνταν από τη χούντα, αυτοχρηματοδοτούσε τον εαυτό της, έφτιαξε τους μισούς δρόμους της Κρήτης και σε πολλά μέρη της Ελλάδας δημόσια έργα. Έπαιρνε, δεξαμενές, λιμάνια, δρόμους…  από τον Παττακό, από τον Μακαρέζο, από τον Παπαπδόπουλο και αυτή είναι μια εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο Παύλος Τσίπρας, ο Ηρακλής Τσίπρας- ο αδελφός του, θείος δηλαδή του κορυφαίου στελέχους της ψεκασμένης Αριστεράς ….».  
Ακόμα, συμπλήρωσε: “Μια δύο-τρεις προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου ως πολίτης, προσπαθείς να μην γίνεις κοψοχέρης να μην χτυπάς το κεφάλι σου τον τοίχο να μην μουντζώνεσαι στον καθρέφτη. Προσπαθείς, προσπαθείς, βρίσκεις δικαιολογίες αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν θέματα σοβαρά.
Ότι το ηθικό πλεονέκτημα ήταν ένα τεράστιο παραμύθι κι ότι υπάρχει ένα τεράστιο ηθικό μειονέκτημα, γιατί δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης αστική αξιοπρέπεια. Δηλαδή ένας αριστερός διαχειριστής της εξουσίας μπορεί να την διαχειριστεί με τόσο άθλιο τρόπο που δεν υπάρχει χειρότερος. Δεν μπορείς όμως συνεχώς να κρύβεσαι”.  

Περί οικογενειοκρατίας

Ο Γρηγόρης Ψαριανός εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση και για το θέμα της οικογενειοκρατίας τονίζοντας: «Αυτά δεν τα ξέρει ο κόσμος και όταν τα πεις θα σε πουν ακροδεξιό φασίστα. Και αυτό το στέλεχος της Αριστεράς μιλάει για άλλους για οικογενειοκρατεία … δηλαδή εσύ που μεγάλωσες; Δεν μεγάλωσες με τις εργολαβίες του Παττακού; Όχι εσύ ο ίδιος , η οικογένειά σου….
Μια που μιλάμε για οικογενειοκρατίες», ανέφερε και τόνισε: «Εδώ έχουμε μια αριστερή προοδευτική κυβέρνηση η οποία δανειοδοτεί το συγγενολόι της,  αλλάζει μέσα στη νύχτα με τροπολογία το νόμο για να καλύψει την πλαστογραφία και ότι άλλο, με βάση τα ρεπορτάζ των Παραπολιτικών που ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικά και καθόλου «κατά παραγγελία» όπως είπε κάποιο κοριτσάκι της πρώτης φοράς ψεκασμένης αριστεράς… Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν οι βεβαιώσεις από το ΤΣΜΕΔΕ (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) ότι ποτέ δεν κόπηκε τέτοια ενημερότητα… είναι στοιχεία ακλόνητα» κατέληξε ο βουλευτής του Ποταμιού.  

Για Σταύρο Θεοδωράκη 

Τέλος, ο Γρηγόρης Ψαριανός έκανε αυστηρή κριτική στα εσωκομματικά του Ποταμιού, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά την διαφοροποίησή του σε σχέση με την γενική τάση ταύτισης του κόμματος με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα πολιτικά ζητήματα.
Εξαπέλυσε σκληρή κρητική και προς τον Σταύρο Θεοδωράκη δηλώνοντας ότι «φλερτάρει» με το ΣΥΡΙΖΑ.  

7 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    Για πολλά άλλα μπορεί να κατηγορήσει ο γνωστός νεοταξικός Ψαριανός, συγνώμην ο «Ευρωπαϊστής» Ψαριανός, τον νεαρό (τουρκιστί τσογλάν) μνημονιακό του σύντροφο Άλεξις. Και κυρίως για τη εν εξελίξει γενοκτονία του Ελληνισμού και την αντικατάσταση των Ελλήνων με τους λαθραίους τους. ΟΛΩΝ και του Ψαριανού.
    Και όλοι οι εθνομηδενιστές αυτοί κατοχικοί υπηρέτες, πρέπει να τιμωρηθούν κάποτε και για την προδοτική τους αυτήν πράξη.
    Και όχι για τη δουλειά του πατέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα έχουμε, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχωρητο!
    Το ζωντανό ΕΚΚΡΕΜΕΣ, το ανεμούριο της πολιτικής ζωής στον καιρό της κρίσης, έγινε τιμητης των πάντων.
    Από τις πόρτες στης βουλής τα έδρανα, στις επικρισεις!
    Ρε υπάρχει και η οικοδομή, αρχιτεμπελαρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που ξέχασε να πει για την οικογένεια εργολάβων Τσίπρα είναι ότι ο Παττακός φυλάκισε τον πατέρα του Τσίπρα γιατί παρέδωσε έργο στο δημόσιο εκτός προδιαγραφών. Επί επαναστατικής κυβερνήσεως οι απατεώνες φυλακίζονταν. Με τον νόμο του ωλετήρα της ελλάδος Παπανδρεόυ για φυλακισμένους επί καθεστώτος Παπαδόπουλου, ο μπαμπάς Τσίπρας 'βαφτίστηκε' αριστερούλης και αντιστασιακός. Ο 'Σκαπανέας' άλλαξε όνομα και έχει για μπροστινό τον Καλογρίτσα που σήμερα πλέον πάιρνει δάνεια (γύρω στα 60 εκ το 2016) από την Attica bank και την επόμενη χρονιά δηλώνει αδυναμία χωρίς να εξηγεί που πήγαν τα λεφτά. Για να καλύψει την ζημιά η attika bank έκανε αμκ και φόρτωσε την ζημιά στο εφκα που είναι μέτοχος. Οι σύντροφοι (πρώην πασοκτζήδες) διευθύνοντες της τράπεζας περιέργως δεν έχουν κατηγορηθεί.
    Ο καταγγέλων Ψαριανός που εξηγεί το αριστεριλίκι του τσίπρα καλό θα ήταν να εξηγήσει και τα δικά του γιατί ως πρώην κάτοχος ferrari δεν πρέπει να είναι συνεπής με την βλακώδη ιδεολογία που πουλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «ως πρώην κάτοχος ferrari»... δώστε μας καλέ... Άδεια / Αριθμό Κυκλοφορίας για να «ερευνήσουμε» - σωστά στο gobewter της Διαύγειας - τον πρώην Κάτοχο του εν λόγω πολυτελούς ΙΧ... χαχαχα!

      Δεν θα πιστεύετε πόσο «δούλεψε» κάθε διεθνής της Εθνικής Γερμανίας για να αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητό του!

      Η εταιρεία kfzteile24 υπολόγισε με βάση τα συμβόλαια κάθε παίκτη της Εθνικής Γερμανίας και την αξία του Ι.Χ. του, πόσο χρόνο χρειάστηκε να παίξει μπάλα προκειμένου ν' αγοράσει το αυτοκίνητο, που κατέχει.

      Π.χ. ο διεθνής της Εθνικής Γερμανίας Μεσούτ Οζίλ (Mesut Özil) ήπρεπε (λέει η εταιρεία kfzteile24) να παίξει μπάλα δλδ να «δουλέψει» μόλις 23,68 λεπτά της ώρας, προκειμένου ν' αγοράσει το αυτοκίνητο Ferrari 458®, που κατέχει...

      Ο (ανεξάρτητος τώρα) βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, δεδομένης της αξίας του πούρου (που πιπιλάει στο στόμα του), των γυαλιών ηλίου και του ρολογιού που φοράει, του Αγιορείτικου κομποσχοινίου (επί της δεξιάς χειρός, όπως το φορούν στη Ρωσία οι Επίσκοποι), καθώς και του «Ριζοσπάστη» (στρογγυλοκαθισμένου στην περίοπτη θέση του συνοδηγού της Cabrio Ferrari®), πόσα χρόνια υπολογίζετε να έπαιζε μπάλα στα τσικό της ΑΕΚ προκειμένου ν' αγοράσει το αυτοκίνητο, που - όπως λέτε - κατείχε;;;

      Διαγραφή
    2. 10.000 χρονια...Αρχισε δουλεια την εποχη της Ατλαντιδας...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.