29/7/18

Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ την αφρόκρεμα της εντιμότητας και της διανόησης στην πολιτική της ηγεσία.

Βουρκωμένος*, καταθέτει γεγονότα και μεταφέρει περιγραφές συναδέλφων του αστυνομικών, ειδικά αυτών που έφτασαν πρώτοι στη κόλαση, στο Μάτι, για να βοηθήσουν.
Άλλοι βούτηξαν στίς φλόγες, άλλοι στο νερό και έσωσαν με αυτοθυσία ψυχές.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τρώνε μολώτοφ και βρισίδια από τους προστατευόμενους της κυβέρνησης, που τρώνε μηνύσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και επιστρέφουν να τον φυλάξουν, που συλλαμβάνουν με κίνδυνο της ζωής τους επικίνδυνους κακοποιούς για να τους ξαναδούν ελεύθερους λίγο μετά με τον νόμο Παρασκευόπουλου.
Λειτουργούν με ελάχιστα μέσα, με οχήματα που είναι έτοιμα να μείνουν στο δρόμο, με χαλασμένους ασύρματους κ.α., αλλά -το χειρότερο- με ένα κυβερνητικό σχήμα που είναι προκατειλημμένο απέναντι τους και τους διαχειρίζεται ωσάν να θέλει να εξοφλήσει τις διαφορές του μαζί τους...

Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ την αφρόκρεμα της εντιμότητας και της διανόησης στην πολιτική της ηγεσία.
Αλλά με αυτή την κυβέρνηση, οι Έλληνες πήραμε και σηκώσαμε τον βόθρο της κοινωνίας ψηλά, πολύ ψηλά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Τώρα τρώμε τα περιεχόμενα του βόθρου στα μούτρα.
Είναι φυσιολογικό επακόλουθο...
*Ο κ.Σ.Μαυροειδάκος είναι Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ Αττικής


2 σχόλια:

  1. Ειναι η αληθεια αγαπητοι.Δεν ειναι του παροντος αλλα αλλη φορα θα επανελθω αναλυτικωτερα.Οποιος εγνωρισε την πραγματικοτητα , ως ορθα λεγει ο κ Μαυροειδακος θα απορει ΠΩΣ αυτο το κρατος που αποκαλειται ελλας , εξακολουθει να υπαρχει.Ανεκαθεν η εκαστοτε κυβερνηση εβγαζε απωθημενα κατα απλων αστυνομικων , ανθρωπων που θελησαν απλα να εργαστουν και να προσφερουν για ενα εθνος και κρατος, διωκομενοι ομως οποτε θελησαν να εφαρμοσουν ττον νομο. Οποιος θελει να εχει σαφη εικονα για ενα κρατος ας ρωτησει τους αστυνομικους του .
    Αυτα που συμβωαινουν στην ελλαδα σε βαρος αστυνομικων θα στοιχειοθετυουσαν αμεση απομακρυνση της ηγεσιας και αντικατασταση αυτης με ελεγχομενη υπο φορεα ΕΕ κυβερνησης.
    Βοθρος κυριοι, κοπρανα, ανθρωποι ποου δεν θα τους δεχοταν ουτε οι κατσαπλιασδες.Λιαπης κουλουρης, πειφερειαρχης ιωαννινων στο αγρινιο με αστυνομια κλπ κλπ κλπκλπ.Δεν φευγουν αυτοι, Μονο με λεπιδι και φωτια, για να φυγουν οπως η βδελλα,.Μην περιμενετε να τιμωρηθει ουδεις,Εδω δεν τιμωρηθηκαν στην μαρφιν που καιγονταν ζωντανοι τρειας ανθρωποι και μια αγεννητη ζωη , και γεννημενη ψυχη και τους βλεπανε οι αστυνομικοι αδυνατωντας να αντιδρασουνε κατοπιν εντολων. Και σεις μου λετε για το Ματι.Η ελλας εαλω, ο σωζων εαυτον σωθητω,
    Λυπαμαι πρεπει να ελθουνν σταχτες για να γεννηθει ο Φοινιξ.Κατι ηξερε ο Παπαδοπουλος.Την θυμαστε την φωτογραφια στα σπιρτοκουτα με τον φοικνικα και τον ελληνα φανταρο?
    Καλη τυχη σε ολους.
    Τα συλληπητηρια στους συγγενεις θυματων. Ο. τι και αν πω δεν ερχονται πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω οδηγησαν τη χωρα οι λεγομενες μνημονιακες περικοπες και πολιτικες. Οσοι εβαλαν την υπογραφη τους θα επρεπε να καθησουν στο εδωλιο με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας και οχι μονο ο ανεπαρκης απο ψυχιατρικης σκοπιας Αλεξης......ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.