10/7/18

Στυγνός δολοφόνος ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας - Τον κατηγορούν οι Κούρδοι για εκατοντάδες δολοφονίες αμάχων

Ο δημοσιογράφος Amed Dicle, συγγραφέας του βιβλίου "Οι συνομιλίες Τουρκίας-ΡΚΚ 2005-2015", σε σημερινή του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατηγορεί ευθέως τον νέο αρχηγό ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ, ως υπεύθυνο δολοφονιών εκατοντάδων αμάχων Κούρδων.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Γιασάρ Γκιουλέρ, ως διοικητής του Τάγματος Εσωτερικής Ασφάλειας, στη Σιλώπη, την περίοδο 1992-1994, διέταξε τη σύλληψη εκατοντάδων πολιτών, η τύχη των οποίων έκτοτε αγνοείται.
Πολλοί από αυτούς αποδείχτηκε ότι δολοφονήθηκαν και στη συνέχεια οι υφιστάμενοι του νέου αρχηγού ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας, πέταξαν τα πτώματά τους σε πηγάδια με οξύ, για να λοιώσουν και να χαθούν τα ίχνη τους.
Αυτά, για να μην ξεχνάμε εμείς οι Έλληνες με ποιους πραγματικά έχουμε να κάνουμε.





2 σχόλια:

  1. Απευθυνθειτε για εξηγησεςι, στους γνωστους κονδυλοφορους, Χατζηνικολαου και αλλα καθεστωτικα ρεταλια, που προπανδαδιζουν την Ελληνοτουρκικη φιλια, και στο συνταγματικο σας τοξο ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ που θελουν τους Τουρκους στην Ε.Ε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετα την επισκεψη Ερντογκαν στην Αθηνα με προσκληση Τσιπρα/Κοτζια, την επισκεψη Ντορας στην ορκομωσια του και την επιστολη Γκλεζου στον Μαδουρο για μεσολαβηση στον Ερντογκαν για τους δυο στρατιωτικους μας, ειμαστε σε πολυ καλο δρομο για λυση των προβληματων με την Τουρκια.
    Μετα απο ολα αυτα η επιλογη του νεου Τουρκου ΓΕΕΘΑ θα ενεργησει ως θετικος καταλυτης.
    Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα.....και πιο μαυρη στον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.