23/7/18

Βόμβα από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους


Υπέρ της απόφασης της κυβέρνησης Σαμαρά  για το  κλείσιμο  της ΕΡΤ τάσσεται το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στην απάντηση που έστειλε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μεταφέροντας τις θέσεις της Ελλάδας, στην εκδίκαση της υπόθεσης. Το έγγραφο υπογράφουν δύο νομικοί του συμβουλίου και τα επιχειρήματα που παραθέτουν είναι αυτά της σπατάλης,  των υψηλών μισθών και της χαμηλής τηλεθέασης, ενώ θεωρούν υπόδειγμα τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ.
Η  θέση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κατατέθηκε στο δικαστήριο, χωρίς να υπάρξει καμία διαφοροποίηση από την κυβέρνηση, η οποία προφανώς και αποδέχτηκε τη θέση αυτή.
Το Νομικό Συμβούλιο, δικαιώνει πλήρως τις ενέργειες Σαμαρά, με επιχειρήματα που περιγράφονται και στην απόφαση του ΣτΕ, υπέρ της εξυγείανσης της ΕΡΤ και της αντικατάστασής της από ένα πιο ευέλικτο, δημοκρατικό και λιγότερο κοστοβόρο σχήμα, όπως είναι η ΝΕΡΙΤ.

Για τη συνέχεια ThePresident

2 σχόλια:

  1. Μπορεί να έχεις την καλύτερη ιδέα και να την καταστρέψεις αν πας να την εφαρμόσεις με τον τρόπο που το έκαναν οι Σαμαροβενιζέλοι στο θέμα της ΕΡΤ.¨Οτι χειρότερο μπορούσε να γίνει το έκαναν.Μέσα στον καημό να βρουν "ισοδύναμα" για τις πρόνοιες των μνημονίων και εντελώς χωρίς καμία ενημέρωση-ξεβράκωμα της ΕΡΤ-στον κόσμο.Θα έπρεπε,βέβαια,να φτύσουν,ίσως και να χέσουν τα μούτρα τους.Ετσι άλλο που δεν ήθελαν οι επαγγελματίες της σπέκουλας,δεξιοί κι αριστεροί.Παιδιά οι ίδιοι αυτών που τους καταργούσαν εν μια νυκτί,κομματόσκυλα HEAVY DUTY,εύκολα ανέτρεψαν τους πάτρωνές τους.Γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα,είχαν και τα εργαλεία.Τώρα το ΝΣΚ λέει τα νομικά του.GREEK KALENDAE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οἱ ἑπόμενοι παρά τίς ὅποιες διαφορές καί ἀντεγκλήσεις,
    "προσλαμβάνουν" τούς προηγούμενους,
    ἔτσι ὥστε υπό μανδύα δημοκρατίας,
    νά συνεχίζεται ἡ ὑποτέλεια κλπ,
    (στήν παγκοσμιοποήση,....)
    "χωρίς νά ἔχουν σημασία οἱ ἐκλογές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.