15/7/18

Ελλάδα, χώρα μπανανία - Σε ποια χώρα θα αθωωνόταν με φωτογραφική διάταξη ο αδερφός του Πρωθυπουργού;

«Αντί συγκεκριμένων απαντήσεων, οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα επιχειρούν από χθες να συσκοτίσουν την υπόθεση που αφορά τον αδερφό του πρωθυπουργού πετώντας, κατά την προσφιλή τακτική τους λάσπη», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με ρύθμιση δανείου του οικογενειακού περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνεται πλήρως δια του πλέον αρμοδίου προσώπου. Του δικηγόρου του κ. Δημήτρη Τσίπρα, κ. Γιάννη Ματζουράνη. Στην παρέμβασή του στον Σκάι, ο κ. Ματζουράνης, παραδέχθηκε σήμερα ότι ο κ. Δημήτρης Τσίπρας όχι μόνον δικάστηκε επειδή η εταιρεία του υπέβαλε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για να λάβει ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ, αλλά και ότι δεν εξέτισε την ποινή του χάριν και μόνον του φωτογραφικού νόμου του κ. Παρασκευόπουλου που παρέγραψε το αδίκημά του».
Καταλήγοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει: «Ύστερα από αυτά, τίθεται ευθέως το ερώτημα: σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα επιχειρούσε ο αδερφός του πρωθυπουργού να διεκδικήσει δημόσιο έργο με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, θα δικαζόταν και θα αθωωνόταν με φωτογραφική διάταξη και η κυβέρνηση θα είχε και το θράσος να εγκαλεί τα ΜΜΕ και την αξιωματική αντιπολίτευση επειδή αποκαλύπτουν το σκάνδαλο;».
Ναυτεμπορική

10 σχόλια:

  1. Όταν έλθει στα πράγματα η ΝΔ, θα χαρώ να τους κλείσει όλους μέσα !!!!Αυτά τα γαϊδούρια για να ξανά βγουν εγώ το αποκλείω !! Ας τους χώσει στην φυλακή γιατί κατέστρεψαν το Ελληνικό λαό! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικο ..δεν σωζεται η Ελλαδα οταν ...ακομη....πας απο γαιδουρι σε γαιδουρι..Κυριως γιαυτο παμε απ το κακο στο χειροτερο.Διοτι εχει κολλησει η βελονα...Σκεψου εσυ μετα απο τοσα χρονια καταστροφη...δεν εχεις καταλαβει τι γινεται.Θελεις αλλα εικοσι χρονια ..μπας και καταλαβεις.Αλλα ετσι δεν θα υπαρχει χωριο σε λιγο...για να σωσεις.Σηκωνει κι αλλη καταστροφη το ...τομαρι μας.Αν δεν καταλαβες ακομη οτι εδω ειναι στημενα ολα....για να πηγαινεις σαν μπαλακι του τενις...αριστερα δεξια στις ιδιες ρακετες...χαθηκαμε.Δεν υπαρχει λογος να σωθουμε.Ουτε ο Θεος δεν βρησκει εναν λογο που αξιζει να μας σωσει.Γιαυτο ο Χριστος λιγο πριν συλληφθει στο ορος μονος πηγε στην ακρη και κοιτωντας απο ψηλα την Ιερουσαλημ ...εκλαψε μονολογωντας..." Ιερουσαλημ..Ιερουσαλημ...πολλακις ηθελησα σωσω ..σε........αλλα ουκ ηθελησας..."...Χαθηκαμε Νικο...

      Διαγραφή
    2. NIKO ,μην έχετε ελπίδες.
      Ο Κούλης ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΑΔΕΛΦΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
      Υπέρ της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ μας.Υπέρ του ορου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα ΣΚΟΠΙΑ .
      ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Κοινή γραμμή Τσίπρα-Μητσοτάκη απέναντι στην Ορθοδοξία μας https://www.pentapostagma.gr/2018/07/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD.html Με λίγα λόγια ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ του 4 Ραιχ.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ...χα χα....ηρεμος ειμαι..παντως γελασα με την πρωτοτυπια σου...αρα ηρεμος..

      Διαγραφή
  3. NIKOS η Ν.Δ. δεν θα τους αγγίξει καν , μην έχουμε αυταπάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήν Βενεζουέλα, στην Κούβα, στην Ν. Κορέα, και στην Ελλάδα - δηλαδή σε όλες τις αριστερές Μπανανίες θα αθωωνόταν πανέκολα με φωτογραφική διάταξη ο αδερφός του Πρωθυπουργού.

    Επίσης σε αυταρχικες χώρες όπως Ρωσία, Τουρκία, Αζερμπαιτζάν, Τουκμενιστάν θα αθωωνόταν πανέυκολα με φωτογραφική διάταξη ο αδερφός του οποιουδήποτε Πρωθυπουργού.

    Δηλαδή δέν είμαστε μόνοι μας σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν ακόμα πιό μ... από εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοσμα μην το κανεις αυτο με τις χωρες..συγκριση κλπ....Δεν πολυστεκει.Διοτι θα μπορουσε να σε ρωτησει καποιος .." σε ποιες χωρες αντι να τον αθωοσουν τον αδελφο ...τον σκοτωνουν μαζι με τον ηγετη σδελφο ?? Η ταχα δεν εγινε ετσι με τους Κενεντυ ..? Βλεπεις ?? Δεν στεκει.Πες κατι αλλο βρε αδελφε.Μονο εν μερει μας νιαζει τι γινεται σε αλλες χωρες.Πιο πολυ μσς νιαζει η δικη μας.

      Διαγραφή
  5. Μα άμα δεν κάνω λάθος εις την όμορφη χώραν μας, είθισται να μη πλερωνουν οι μεγαλοσχημοι δάνεια.
    Το έπραξε ο Ψυχαρης το Μέγκα, ο Ολυμπιακός, ο Κυρηξ των Χανίων, οι ηγέτες των χαμαιτυπειων, τα "μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
    Γενικώς το κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε Έλληνα φορολογούμενε, καταρχάς μεγάλο (πολύ όμως) το μερίδιο ευθύνης των τραπεζών. Μεγαλύτερο ακόμα, της ΤτΕ. Πέραν όμως των μεγαλόσχημων, αν δεις τις πιστολιές, ή τις κανονιές, ή τα "ναυάγια" των στρατηγικά κακοπληρωτών μικρών (και φυσικά μην τους μπλέξουμε με τους άτυχους ή αναξιοπαθούντες, ή πληγέντες από την κρίση) θα πάθαινες μεγάλη πλάκα. Μιλάμε μόνο για καταναλωτική - στεγαστική πίστη και μικρά επιχειρηματικά δάνεια ατομικών επιχειρήσεων (δεν αφορούν λοιπόν νομικά πρόσωπα κακοπληρωτές και τους αντίστοιχους "καρχαρίες" φορείς τους). Το πρόβλημα επεκτείνεται πρακτικά παντού. Σκέψου πόσοι "έφαγαν" τη σεισάχθεια του κου Μητρόπουλου και τον μπέρδεψαν με το Σόλωνα!!! Μοιάζει με την εξής εικόνα: Ένας άνθρωπος κουβαλάει ένα 50κιλο σακί σιτάρι, όμως ταυτόχρονα δίπλα του μια ατελείωτη ουρά από μερμήγκια κουβαλάνε από ένα σπυρί σιτάρι έκαστο. Στο τέλος, η μυρμηγκοφωλιά έχει στις στοές της ίσως και περισσότερο σιτάρι από τα 50 κιλά του ενός ανθρώπου...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.