24/7/18

Συρία: Eπίκειται η μάχη της Ιντλίμπ.

O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ
Η μάχη της Ιντλίμπ επίκειται ...Όλοι οι ένοπλοι ''μαχητές'' που θ΄αρνηθούν να παραδοθούν θα εξαλειφθούν. Η ελίτ των συριακών στρατιωτικών δυνάμεων θα αρχίσουν να απελευθερώνουν την Ιντλίμπ ξεκινώντας από την ύπαιθρο του Χαλεπίου και η μάχη δεν θα είναι μακρά.
Οι πιο ισχυρές ομάδες, αυτές των Δυνάμεων του Τίγρη θα έχουν ως αποστολή τους να κατακλύσουν κάθε πόλη και χωριό όπου οι τρομοκράτες αρνούνται να παραδοθούν.



Στην Ιντλίμπ δεν θα υπάρξουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους ''μαχητές'' οπουδήποτε αλλού.

Υπάρχουν ηγέτες των τρομοκρατών που οι Τούρκοι θα τους φυγαδεύσουν αλλά αν αρνηθούν και παραμείνουν τότε θα έχουν τη χειρότερη μοίρα.

Δεν περιμένω ότι η μάχη του Χαλεπίου και της Ιντλίμπ θα διαρκέσει περισσότερο από δύο μήνες μετά την έναρξη. Αναμένεται ότι η μάχη της υπαίθρου του Χαλεπίου και της περιφέρειας της Ιντλίμπ δεν θα διαρκέσει πάνω από 2 μήνες από την έναρξή της.

dimpenews.com


3 σχόλια:

  1. Παρακαλώ λίγη πίστωση χρόνου μέχρι οι Αμερικάνοι να απομακρύνουν τους Σαμαρείτες με τα Λευκά Κράνη.

    Οι οποίοι ακόμη δεν κατάλαβα, τώρα που τελειώνει το αντάρτικο, γιατί φεύγουν τρέχοντας μακρυά από όσους έσωσαν όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβουνται οτι θα τους πιασουν.Αλλα ποιος θα πειραζε ποτε αθωους νοσοκομους ?? Κανεις...ουτε ο δρακουλας.Ομως αυτοι φευγουν...δεν θα παρεχουν νοσηλειες πια σε οσους μαχονται ακομη.Δεν χρειαζεται πια.Πανε στην μαμα Αγγλια..να ετοιμαστουν για ...τα Βαλκανια....Μην εκπλαγειτε αν τους δειτε στην γειτονια μας.

      Διαγραφή
  2. Γηραια Αλβιων ,πονηρα αλωπηξ.Η Κυπρος κειται μακραν, συνεφωνησε μετα του υπο αυτης ορισθεντος διορισθεντος εθνοπροδοτη Καρα αμαν αλη, (εχοντας δυο ισως ισχυρωτερες παγκοσμιως μονιμες βασεις στην Κυπρο), ενω τα Φωκλαντ δεν ητο μακραν.
    Το οτι σημερα οι δυστυχεις Κυπριοι καταφερνουν να σταθουν μονοι των, στις συνεχεις επιθεσεις ειναι διοτι ολα αυτα τα χρονια απεδειχθη οτι ουδεν καλον αμιγες κακου, Δηλ η αγγλοκρατια απεδωσε καρπους στο οτι κοντα στον βασιλικο εποτισθη και η γλαστρα κυπρος.Ετσι λοιπον οι δυστυχεις, αλλα πανεξυπνοι Κυπριοι, απογονοι Ελληνων φεροντες ελληνικα ονοματα (και φυλογεννηντικα χαρακτηριστικα) και οχι οπως εμεις (το σπαγκοσμιο συνοθυλευμα) εφαρμοσαν το εξης..¨
    Απεκτησαν εμπειρια τι εστι (αγγλικη) πολιτικη και την εφαρμοσαν (κατα το δυνατον --εν μερει,) με ολους τους περιορισμους που επεβαλλοντο σε αυτην υπο Αλβιωνος Τουρκιας Ηπα , Ρωσιας κλπ ΕΠΙΤΥΧΩΣ .
    Η ελληνικες κυβερνησεις απεδειχθησαν πολυ κατωτερες των περιστασεων, σε σημειο να μην εχουν ανακηρυξει αοζ εως και σημερα.
    Μαλλον η αναγεννηση της ελλαδος θελει αρξασθαι εκ κυπρου. Και το εννοω.
    Η Κυπρος ειναι το κλειδι της ελλαδος.Κατι εγνωριζε ο Κισσινγερ .
    Απλα ητο ατυχη.Ο μονος που ενδιαφερθη και εκπονησε σχεδια υπερ αυτης αμυντικα κλπ ητο ο Παπαδοπουλος Γεωργιος σχεδιον ΚΑΠΠΑ.Μη εφαρμοσθεν απο τους νταηδες ψευτομαγκες ηλιθιους διαδοχους αυτου, για αγνωστο μεχρι στιγμης λογο μεχρι σημερα, η μαλλον για γνωστο πλεον λογο.Οποιος γνωρισει Αγγλους, αντιλαμβανεται με τι εχει να κανει.ΕΙΔΩΜΕΝ.
    Κριμα που τους βοηθησαμεν στη Μ Ασια απο τους Τουρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.