27/7/18

H αιματηρή πολυμέτωπη επίθεση του Ντάες στη Sweida διατάχθηκε από τις ΗΠΑ που τους εξόπλισε με όπλα, πυρομαχικά.

Η επίθεση εξαπολύθηκε από τα ανατολικά που σημαίνει ότι προετοιμάστηκε στην αμερικάνικη βάση του Al Tanf.
Το πρακτορείο τύπου Harbi από τη Συρία μετέδωσε ότι η αιματηρή επίθεση της επίθεση του Daech κατά της πόλης Sweida διατάχθηκε από τις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες που συνελλέχθηκαν από το πρακτορείο τύπου Harbi αποδεικνύουν ότι οι τρομοκράτες του  Daech κρύφτηκαν εντός μιας μικρής περιοχής στα Ανατολικά της Sweida και στο Νότο της Αμερικανικής βάσης της al-Tanf, και είχαν δεχθεί πρόσφατα όπλα και πυρομαχικά από τις ΗΠΑ.

Αυτή η βάρβαρη επίθεση έλαβεν χώραν μετά τις κραυγαλέες αποτυχίες τις οποίες υπέστησαν οι τρομοκράτες του Daech σε Χαλέπι, Deir ez-Zor, Abou Kamal, Παλμύρα και al-Soukhna και σε πολλές άλλες περιοχές της Συρίας έναντι του συριακού στρατού και των συμμάχων του.

Το γεγονός ότι η Daech εξαπέλυσε την επίθεση της κατά της Soueïda από τα ανατολικά αποδεικνύει ότι προετοίμασαν την επίθεσή τους στο al-Tanf, που ελέγχεται από Αμερικανούς.

Πολυάριθμοι είναι οι αναλυτές που εκτιμούν ότι αυτή η αιματηρή επίθεση στόχευε να εμποδίσει το συριακό στρατό να εκριζώσει τα κατάλοιπα της Daech και επίσης στόχευε να εκτροχιάσει τη διαδικασία συμφιλίωσης και να ναρκοθετήσει την πρόοδο της ειρηνευτικής διαδικασίας.

Τουλάχιστον 220 άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν στην πολυμέτωπη επίθεση των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους στις 25 Ιουλίου στη Soueïda, στο συριακό Νότο. Υπήρξαν ακρότητες εκ μέρους της ISIS όπως αποκεφαλισμοί σύριων στρατιωτών.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.