10/8/18

Απίστευτο, πτώση τώρα 10% της τουρκικής λίρας - Ξεπέρασε τις έξι λίρες η ισοτιμία με το δολάριο

Ο Ερντογάν, από το χωριό του που βρίσκεται για διακοπές, την Ποταμιά του Ριζαίου, στον Πόντο, μιλώντας σε συγχωριανούς του και αναφερόμενος στην συνεχιζόμενη πτώση της τουρκικής λίρας, είπε επί λέξει:

"Θα εργαστούμε πολύ, θα τρέξουμε πολύ. Πρώτα ο Αλλάχ, θα καταβάλλουμε προσπάθειες για να εκσυγχρονίσουμε ακόμα περισσότερο τη χώρα μας με τους 81 νομούς της. Αυτό να ξέρετε, σήμερα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από χθες, αύριο θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από σήμερα. Μην έχετε καμία αμφιβολία γι' αυτό. Υπάρχουν πολλές καμπάνιες εναντίον της χώρας μας. Μη δίνετε σημασία σ' αυτές. Και να μην ξεχνάτε αυτό, ότι αυτοί αν έχουν το δολάριο, εμείς έχουμε το λαό μας, το δίκιο μας, τον Αλλάχ μας."

6 σχόλια:

  1. η το παιζει τρελος η δεν εχει ιδεα τι λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να φοβάται; Οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί τον θέλουν φίλο πάλι και θα του δωρίσουν ότι ποθεί ,την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να ποθεί τόσο την Ελλάδα;Eχει πολύ πιο φιλόδοξα σχέδια και όνειρα,τα οποία το πιθανότερο,θα παραμείνουν σχέδια.Σε ότι μας αφορά,ας ξυπνήσουμε εμείς ο ελληνικός λαός,ας ανεβάσουμε το επίπεδό μας,ας διαβάσουμε γραπτά ανθρώπων που έχουν την έξωθεν και όχι μόνο,καλή μαρτυρία.Ας ενημερωθούμε,ψάχνοντας με μανία την αλήθεια όπου βρίσκεται. Έτσι μόνο έχουμε κάποια ελπίδα,αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε κάναν καλόν χριστιανό να μας λυπηθεί,να αφήσει την ησυχία του και τη ζωή του και να ασχοληθεί,επισταμένα με την περίπτωσή μας.Αν συμβούν,είτε το πρώτο,είτε το άλλο με τον χριστιανό,κανένας Ερντογάν,όσο κι αν κοκορεύεται και γλείφεται δεν πρόκειται να έχει τύχη μαζί μας.

      Διαγραφή
  3. Η Λίρα κατρακυλά, η Τουρκική ανάπτυξη της (σε όρους USD) είναι πλέον αρνητική, το χρέος της αυξάνει, το αξιόχρεος της υποβαθμίζεται... με λίγα λόγια ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΔΝΤ που σημαίνει και κατακόρυφη μείωση ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ. Δεν είναι να στεναχωριόμαστε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εξηγούνται όλα με την λογική. Λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι,"μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι". Προετοιμάζεται το σκηνικό, για την μετα "Ερντογάν" κυβέρνηση, η οποία θα κάνει το απονενοημένο...
    Προσευχή, και θα δούμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι μου λεει οτι μπορει νασαι πιο κοντα στην αληθεια απ ολους μας...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.