17/8/18

Η Τουρκία μεταφέρει άρματα Μ-60 στο Χατάυ - Πάμε για πόλεμο Συρίας - Τουρκίας;



Η Τουρκία μεταφέρει άρματα Μ-60 στο Χατάυ, στα σύνορα με τη Συρία, εν όψει της επιχείρησης ανακατάληψης του Ινλτίμπ από το Στρατό της Συρίας.
Αυτό είναι προοίμιο πολεμικής αναμέτρησης Συρίας - Τουρκίας.
Τι στάση θα κρατήσει η Ρωσία;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

7 σχόλια:

  1. Επίσης τι στάση θα κρατήσει και το Αμερικσ !!!!! Φαντασθείτε να ξεκινήσει πόλεμος και Ρωσία -Αμερική να έχουν διαφορετικά ( που έχουν δηλαδή ) συμφέροντα !!! Τι έχει να γίνει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάα, μάλλον πάει να κλείσει η λαβίδα από παντού. Μετά την οριστική ήττα τους, κανείς δεν τους θέλει να γυροφέρνουν στα μέρη τους. Αλλωστε δεν γίνεται να κάνει κάτι ο ερντό μόνος του, χωρίς να έχει προσυμφωνηθεί με Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευριπίδης Μπίλλης
    ΕΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ.

    Και βλακωδώς αντί να σιωπούν τουλάχιστον, να παίρνουν "πονηρά" το μέρος του σουλτάνου και της κατοχικής Γερμανίας; Και να ακούς την κατοχική ΕΡΤ να "ανησυχεί" για τις εξαγωγές μας στην τουρκία, τους τούρκους τουρίστες κτλ.

    Είναι δυνατόν να μην έχουν αντιληφθεί σε Ελλάδα και Κύπρο ότι ο Ερτογάν αγωνίζεται μανιωδώς για να αποφύγει το υπό των ΗΠΑ προωθούμενο Κουρδικό κράτος το οποίο ούτε το ΙΡΑΝ το θέλει;;

    Και αντί να σκέφτονται με περίσκεψη τι θετικές επιπτώσεις μπορεί να έχει η σύγκρουση αυτή για την Ελλάδα και κυρίως για την Κύπρο, να κλαίνε και να οδύρονται οι ημέτεροι εν Ελλάδι και Κύπρω για τα πάθη του σουλτάνου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετο!!! Αλήθεια πόσοι από τους διεθνολογους μας και πολιτικούς αναλυτές έχουν διαγνωση σωστα τα διεθνή πεπραγμένα;Εγώ πάντως απο αυτα βλέπω και ακούω το 99% των όσων διαβλέπουν είναι άστοχα και μετά προσπαθούν με αλλες προβλεψεις να δικαιολογήσουν την προηγούμενη προβλέψει τούς κλπ κλπ. Ενας φαύλος κύκλος. Πρωσωπικα δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα σας!!!! Άσε που ποιος ξέρει για ποιανου τα συμφέροντα δουλεύει ο καθε ένας. Ζούμε τα αλαλα και τα μπαλαλα. Όπως ελεγέ και Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας καταλαβαίνω· αναζητήστε πλέον πνευματική ηρεμία και καθοδήγηση μόνο σε τηλεπωλητάς κηραλοιφών ανακούφισης από κιρσούς, αιμορροΐδες κ.ά.!!!

      Προφητείες Κοσμά Αιτωλού:

      44. «Θα έρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα».

      46. «Η αιτία του γενικού πολέμου θά 'ρθει από τη Δαλματία (*). Πρώτα θα διαμελισθεί η Αυστρία και ύστερα η Τουρκία».

      47. «Ο χαλασμός θα γίνει από ένα κασιδιάρη» (**)


      (*) προφανώς ο Κοσμάς ο Αιτωλός δεν εννοούσε στην προφητεία 47. τον Ηλία Κασιδιάρη (sic), αλλά κάποιον... που έχει πρόβλημα τριχόπτωσης.

      (**) Πότε - καλέ - τα «101 Σκυλιά της Δαλματίας»... γίνονται επικίνδυνα;;;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.