19/8/18

Πολιτική Ένταση στη Σόφια για την εκχώρηση της “μακεδονικής” ταυτότητας στα Σκόπια

Συνεχίζεται στη Βουλγαρία η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ πολιτικών, στον απόηχο των δηλώσεων Ζάεφ ότι η εξέγερση του Ιλίντεν ήταν «μακεδονική» για την οποία, στη συνέχεια, δήλωσε ότι ήταν λάθος.
Η επικεφαλής του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Κορνέλια Νίνοβα, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι και τον πρόεδρο της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Ούντο Μπούλμαν ζητώντας τους να ασκήσουν κριτική στις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του VMRO, Άνγκελ Τζαμπάζκι ότι «Όλοι στο Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα αξίζουν εκτέλεση δια πυροβολισμού για τη δημιουργία του «μακεδονικού» έθνους»».

Για τη συνέχεια ThePresident

2 σχόλια:

  1. Εγώ ένα ξέρω, ότι το θέμα Μακεδονικό όχι μόνο ότι είναι μια μεγάλη παραπλάνηση της Ιστορίας αλλά ότι θα είναι και η αρχή του κακού για πολλές χώρες. .. Αυτά τα σκυβαλα της πολιτικής του Σύριζα θα πρέπει να υποστούν την εσχατη των ποινών !! Το μόνο που εύχομαι όσο ζω ειναι να το δω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς που λες!. Να προσθέσω και Σαμαρά για την εσχατη των ποινών που άνοιξε τα σύνορα χωρις όρους και ανέβηκε κατακόρυφα η εγκληματικότητα (την οποία δεν ζει αυτός , ούτε το συνάφι του).

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.