28/8/18

Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της - Η Ελλάδα τον έδιωξε, η Ελλάδα τον σκότωσε, με την πολιτική των ανοικτών συνόρων

Ο δημοσιογράφος του «Βήματος» Δημήτρης Γαλάνης αποχαιρετά τον ανιψιό του, γιο της αδελφής του, που σκότωσαν Πακιστανοί ληστές στου Φιλοπάππου.
Ένας αποχαιρετισμός, μια προσωπική εξομολόγηση για τον 25χρονο Νικόλα που τόσο απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής του, τον Δεκαπενταύγουστο, στον λόφο του Φιλοπάππου:
Δεκαπενταύγουστος 1993: Ο πατέρας μου κρατάει στα χέρια του ένα μωρό που γεννήθηκε στις 21 του προηγούμενου Ιούνη. Είναι το πρώτο του εγγόνι και γελούν μέχρι και τα μουστάκια του. Στα επόμενα πέντε χρόνια, μέχρι δηλαδή ο πατέρας μου να φύγει από κοντά μας, ο Νικόλας θα είναι η μεγάλη του αδυναμία. Λίγο προτού πεθάνει, η αδελφή μου φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα γλυκό κορίτσι που το βαφτίζουμε Παναγιώτα-Αγγελική.
Δεκαπενταύγουστος 2018: Ο Νικόλας είναι πια 25 ετών και η αδελφή του σπουδάζει στην Ιατρική. Τα τελευταία δύο χρόνια ζει στη Γλασκώβη, έχοντας ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο σπουδών στον τουριστικό τομέα στο Εδιμβούργο. Στη Γλασκώβη εργάζεται σε ένα από τα ξενοδοχεία «Hilton» της πόλης. Με τη φιλοδοξία να «χτίσει» ένα καλύτερο βιογραφικό, έχει αποφασίσει να συνεχίσει τις σπουδές του και παράλληλα να εργάζεται. Λίγο προτού ξεκινήσει τον νέο κύκλο των σπουδών του, έχει έρθει στην Ελλάδα για διακοπές προκειμένου να «γεμίσει τις μπαταρίες» του, όπως έλεγε. Η αδελφή μου έχει καλέσει εμένα και έναν αγαπητό μας εξάδελφο, που είμαστε και οι μόνοι κοντινοί συγγενείς που έχουμε μείνει στην Αθήνα, στο σπίτι της, στον Αγιο Στέφανο, για να φάμε μαζί το μεσημέρι και να γιορτάσουμε την ονομαστική γιορτή της μικρής.
«Στην Ελλάδα δεν έχει μέλλον»

Ο Νικόλας είναι ενθουσιασμένος. Εχει περάσει λίγες ημέρες στην Κρήτη, που του άρεσε πολύ, και στη συνέχεια πήγε με την παρέα του στο Αγκίστρι, όπου γνώρισε μια κοπέλα από την Πορτογαλία. «Τέτοιο κορίτσι μια φορά στα 10 χρόνια συναντάει κανείς» λέει στον πατέρα του. Μιλάμε για τα σχέδιά του. Μας λέει ότι μπορεί καμιά φορά να νιώθει μοναξιά στη Σκωτία, αλλά «στην Ελλάδα δεν έχει μέλλον». Μιλάμε γενικά για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας τα χρόνια της κρίσης και θέλοντας να μου δώσει κουράγιο μού λέει: «Μην ανησυχείς για τίποτα. Ακόμα κι αν κάτι δεν πάει καλά με τα επαγγελματικά σου, θα πάρεις το πρώτο αεροπλάνο και θα έρθεις στη Σκωτία, να μείνουμε μαζί. Θα βρεις σύντομα μια δουλειά. Θα είμαστε κομπλέ». Μου αρέσουν οι εκφράσεις της μόδας που κατά καιρούς χρησιμοποιεί. «Γιαγιά, άραξε, μην αγχώνεσαι» έλεγε κάθε τόσο στη μητέρα μου, κι εκείνη γελούσε με τον τρόπο του.
Τα παιδιά αποχωρούν από το τραπέζι και οι μεγάλοι συνεχίζουμε την κουβέντα μας. Οταν είμαστε έτοιμοι να φύγουμε, ο Νικόλας είναι στο δωμάτιό του και ακούει μουσική. «Νικόλα, γεια» του φωνάζουμε αλλά εκείνος δεν μας ακούει. Φτάνοντας στο σπίτι μου χτυπάει το κινητό μου. «Δημήτρη, συγγνώμη που δεν σας άκουσα. Ηθελα να σας πω γεια. Δώσε φιλιά στον Γιώργο» μου λέει. Είναι η τελευταία φορά που ακούω τη φωνή του.
«Δημήτρη, κάτι έπαθε το παιδί…»
Το βράδυ με πιάνει μια παράξενη ανησυχία. Ξυπνάω κάθε τόσο και αργώ να ξανακοιμηθώ, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Κατά τις έξι το πρωί βυθίζομαι ξανά στον ύπνο. Δυόμισι ώρες αργότερα χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι η αδελφή μου και ακούγεται πανικόβλητη. «Δημήτρη, το παιδί. Κάτι έπαθε το παιδί. Με πήρανε από τη ΓΑΔΑ και μου είπαν να πάω από εκεί. Ο Νικόλας, κάτι έπαθε ο Νικόλας» μου λέει. Μου λέει ότι ξεκινούν από τον Αγιο Στέφανο. «Φεύγω κι εγώ με ταξί» της λέω. 16 Αυγούστου, οι δρόμοι άδειοι, σε δέκα λεπτά είμαι στην Αλεξάνδρας. Στην είσοδο εξηγώ στον φρουρό ποιος είμαι και μου λέει να πάρω το ασανσέρ και να ανέβω στον 11ο όροφο. Μόλις βγαίνω από το ασανσέρ με περιμένει ένας αστυνομικός και με οδηγεί προς το τμήμα Ανθρωποκτονιών. Βλέποντας το Ανθρωποκτονιών, μου κόβονται τα πόδια, στεγνώνει το στόμα μου. «Παιδιά, τι συμβαίνει;» ρωτάω με αγωνία. Οι αστυνομικοί με ρωτούν αν θέλω έναν καφέ ή λίγο νερό. Τους εξηγώ ότι το μόνο που θέλω είναι να μάθω ότι το παιδί είναι καλά. Με τα πολλά ένας νεαρός αστυνομικός μού λέει με έναν πολύ ανθρώπινο τρόπο: «Κύριε Δημήτρη, είναι πολύ δύσκολο αυτό που θα σας πω, αλλά ο Νίκος δεν είναι πια ανάμεσά μας». Νιώθω τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου. Απέραντη απόγνωση, πόνος και αγωνία «Αχ, Θεέ μου, τι θα πω στην αδελφούλα μου, στον γαμπρό μου;». Λίγο αργότερα τους βλέπω μπροστά μου. Είναι άσπροι σαν το πανί. Η αδελφή μου με το που με βλέπει καταλαβαίνει αμέσως. «Το παιδί. Πάει το παιδί» μου λέει.
Από τους αστυνομικούς μαθαίνουμε τις πρώτες πληροφορίες και από εκείνο το πρωί ζούμε όλοι έναν εφιάλτη που ξεκινάει με το που ανοίγουμε τα μάτια μας. Φεύγουμε από τη ΓΑΔΑ και ερχόμαστε όλοι στο σπίτι μου. Εκεί ξεκινάει μια καινούργια αγωνία: Πώς θα το πούμε στη γιαγιά που είναι στο Αιτωλικό; Αποφασίζουμε να της πούμε ότι ο Νικόλας έχει χτυπήσει και είναι στο νοσοκομείο και κανονίζουμε με ξαδέλφια μας να την πάρουν και να έρθουν στην Αθήνα. Οταν φτάνει η μητέρα μου, όσο κι αν προσπαθούμε να της το πούμε με γλυκό τρόπο, μόλις μαθαίνει για τον θάνατο του Νικόλα ξετυλίγονται οι πιο δραματικές σκηνές.
Το τελευταίο αντίο
Λίγο αργότερα φεύγουμε όλοι μαζί για τον Αγιο Στέφανο. Στο σπίτι της αδελφής μου έχουν αρχίσει και έρχονται φίλοι και συγγενείς. Αρχίζουν να έρχονται και οι φίλοι του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο συγκλονισμένα είναι αυτά τα παιδιά. Πέφτουν στην αγκαλιά της αδελφής μου και κλαίνε με λυγμούς και αυτή τα αγκαλιάζει σαν να ήταν τα δικά της παιδιά γιατί γνωρίζει πόσο αγαπούσαν τον Νικόλα. Ο κολλητός του, ο Χρήστος, είχε φύγει την Τετάρτη 15 Αυγούστου για την Αγγλία και επέστρεψε στην Ελλάδα την επόμενη ημέρα για να είναι στην κηδεία και να πει ένα τελευταίο αντίο στον φίλο του.
Με τον άλλο του κολλητό, τον Τάσο, που τον φώναζε χαϊδευτικά «σκίουρο», είχαν τον τελευταίο καιρό αναπτύξει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αστρονομία. Εκαναν και σχέδια να αγοράσουν από κοινού ένα τηλεσκόπιο για να κοιτάνε τα αστέρια. Ποιος να το φανταζόταν ότι τόσο σύντομα και τόσο άδικα θα βρισκόταν ανάμεσά τους.
200 μέτρα από την Ακρόπολη
Την επόμενη ημέρα η αδελφή μου θέλει να πάμε στο σημείο όπου έπεσε το παιδί για να αφήσουμε λίγα λουλούδια. Δεν γνωρίζαμε ακριβώς πού ήταν το σημείο αυτό, με αποτέλεσμα να γυρνάμε σε ολόκληρο τον λόφο του Φιλοπάππου και σε αυτή την τραγική περιήγηση συνειδητοποιήσαμε πόσο «παγίδα θανάτου» μπορεί να γίνει αυτό το μέρος που βρίσκεται 200 μέτρα από την Ακρόπολη. Επικίνδυνα μονοπάτια, ολισθηρές πέτρες αντί για σκαλοπάτια, παντελής έλλειψη οποιουδήποτε φωτισμού, αφύλακτοι γκρεμοί χωρίς κανένα κιγκλίδωμα προστασίας που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία ακόμη και για κάποιον που δεν δέχτηκε την επίθεση που δέχτηκε ο Νικόλας. Ηταν αυτή ακριβώς η συνειδητοποίηση που ώθησε την αδελφή μου να γράψει την ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύτηκε την περασμένη Πέμπτη, ημέρα που η οικογένειά μου ήταν στο κοιμητήριο για τα εννιάμερα του παιδιού.
Το Σάββατο γίνεται η κηδεία. Η μέρα του τελευταίου αντίο, της τελευταίας εικόνας. Του δικού μας αντίο. Οι επόμενες είναι για όλους μας βυθισμένες στη θλίψη και την απόγνωση. Προσωπικά θέλω να θυμάμαι τον Νικόλα στις όμορφες στιγμές του. Στα γέλια του, στις πλάκες του, στις τρυφερές αγκαλιές του. Το πένθος δεν ταιριάζει στον Νικόλα. Δεν ταιριάζει σε κανένα νέο παιδί.

12 σχόλια:

  1. Διαβάστε το σχέδιο του ΟΗΕ από το 2001 για εποικισμό της Ευρώπης με μετανάστες

    15 Οκτωβρίου 2016, 16:14

    Σχέδιο καθοδηγούμενο από τον ΟΗΕ βρίσκεται σε εξέλιξη για εποικισμό της Ευρώπης με μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες.

    Όπως γράφει η βρετανική Express, ο ΟΗΕ συμβουλεύει την Ευρώπη να δεχθεί πολλά εκατομμύρια μετανάστες για να αντιμετωπίσει το δημογραφικό της πρόβλημα.

    Μιλάμε δηλαδή ξεκάθαρα για εποικισμό, αφού οι πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται για να εγκατασταθούν μόνιμα ώστε να «αναπληρώσουν” το υποτιθέμενο δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης.

    Όλα αυτά ο ΟΗΕ τα εισηγείται σε μια έκθεση του 2001 με τίτλο: «Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Ageing Populations?” – Δηλαδή, «Μετανάστευση Αναπλήρωσης: Είναι μια λύση για παρακμάζοντες και γηράσκοντες πληθυσμούς;”.

    Από τον τίτλο δεν μένει καμία αμφιβολία και για το περιεχόμενο. [Όλη την έκθεση μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ: REPLACEMENT MIGRATION και εδώ: Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Ageing Populations?].

    «Οι προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών υποδεικνύουν ότι μεταξύ 1995 και 2050 ο πληθυσμός της Ιαπωνίας και όλων των χωρών της Ευρώπης είναι το πιθανότερο να μειωθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Εσθονίας, της Βουλγαρίας και Ιταλίας, οι χώρες θα χάσουν από το 1/3 έως το 1/4 του πληθυσμού τους. Η γήρανση του πληθυσμού θα είναι καθολική, ανεβάζοντας τη μέση ηλικία σε ιστορικά άνευ προηγουμένου υψηλά επίπεδα. Για παράδειγμα, στην Ιταλία, η μέση ηλικία θα ανέβει από τα 41 χρόνια στα 53 το 2050”, αναφέρει η έκθεση του ΟΗΕ.

    Στην έκθεση εξετάζονται οκτώ χώρες με χαμηλούς ρυθμούς γεννήσεων, δηλαδή Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ρωσική Ομοσπονδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες και δύο περιοχές, Ευρώπη και Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Να σημειωθεί εδώ ότι η έκθεση γράφτηκε το 2001, δηλαδή προαναγγέλλει αυτά που πλέον σήμερα συμβαίνουν κανονικά και «ανθρωπιστικά”.

    Η έκθεση του ΟΗΕ προτείνει να «αναπληρωθούν” τα «κενά” των ντόπιων πληθυσμών (πρόκειται για ξεκάθαρο εποικισμό) στις παραπάνω χώρες και περιοχές με μετανάστες. Είναι η λεγόμενη «Μετανάστευση Αναπλήρωσης”.

    Στην έκθεση αναφέρεται ότι πρέπει να εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση 612.000 μετανάστες κάθε χρόνο μεταξύ των ετών 2000-2025 και 1.300.000 κάθε χρόνο μεταξύ των ετών 2025-2050.

    Αυτό προτείνεται για να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα και το δημογραφικό.

    Υπενθυμίζουμε ότι αυτά ακριβώς υποστήριξαν και δύο υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα στις αρχές του 2016, στη συνέχεια σιώπησαν από τις έντονες αντιδράσεις.

    Στην ίδια έκθεση σημειώνεται ότι όποιο έθνος δεν θέλει να εισάγει μετανάστες, τότε θα πρέπει να αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης πέρα από τα 65 χρόνια κατά μια ολόκληρη δεκαετία.

    ...

    Βεβαίως η λιτότητα που επιβάλλει η Γερμανία μόνο την αύξηση των γεννήσεων δεν ευνοεί, ιδιαίτερα στον Νότο που επιβάλλεται άγρια λιτότητα, ο οποίος Νότος από ό,τι φαίνεται προορίζεται να εποικιστεί.

    Τι προειδοποιούν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:

    Ο Πλάτων, πριν 25 αιώνες, γράφει:

    «Αν όμως ο πληθυσμός [της πόλης, δηλ. του κράτους] ελαττωθεί και πέσει κάτω από τον επιθυμητό αριθμό, δεν πρέπει να φέρνουμε στην πόλη ξένους πολίτες που δεν έχουν εκπαιδευθεί με τον σωστό τρόπο» («Νόμοι», 741a).

    Και ο Πλούταρχος, 20 αιώνες πριν, εξηγεί γιατί:

    «Οι πολλές και ποικίλες ποιότητες, που περικλείουν αντιθέσεις και είναι δύσκολο να τις δαμάσεις, καταστρέφονται προτού βρεθούν μαζί, εφόσον, όπως σε πόλη με ανθρώπους μιγάδες που έχουν συγκεντρωθεί από παντού, δεν είναι εύκολο να φτάσουν σε κατάσταση ενότητας και ομοιοπάθειας, αλλά κάθε μία τραβάει προς αυτό που της είναι οικείο και είναι δύσκολο να συνδυαστεί με το αλλόφυλο» («Συμποσιακά», Δ΄, Πρόβλημα Α΄, 661C).

    https://www.tribune.gr/world/news/article/291675/diavaste-schedio-tou-oie-apo-2001-gia-epikismo-tis-evropis-metanastes.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμώ τον καπιταλισμό και την "ανάπτυξή" τους!Όποιοι κι αν τα θέλουν και τα προωθούν,ΕΜΕΙΣ γιατί δεν ενωνόμαστε να αντιδράσουμε συλλογικά και συνολικά με τάξη και αποφασιστικότητα;Πού είναι οι ηγέτες που θα εμπνεύσουν εμπιστοσύνη κι ελπίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μας αρέσει να παριστάνουμε τους Σπαρτιάτες, αλλά ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. Στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωριστά!!! Όπου απαιτείται θυσία, κόπος, ιδρώτας, δουλειά, πρόγραμμα και ανιδιοτέλεια αρχίζουν τα ζόρια...

      Διαγραφή
    2. Μπαμπυ ...γιατι δεν γεννιουνται παιδια
      οταν το εισοδημα ανεβαινει ?? Υποτιθεται εχεις πιο πολλα για να τις αυξησεις '!! Ξερω πολυ καλα γιατι...Οχι παπαριες του αερα ..πολιτικοοικονομικες μεγαλογδουπες .Θιγουν αυτα που ολοι κανουν το κοροιδο ...( κι αν τα πεις εισαι ..ουφο)..Σε ρωτω για να δω αν ειμαι μονος. ( εχει τρομερη σχεση με τον ..μισο πληθυσμο και τι παρεξηγηση εχει κανει στην φυση..οντας τελειως ανετοιμος για οτι ..παριστανει οτι εγινε.)

      Διαγραφή
    3. @ GlitsBoy: Ρωτάς «ΕΜΕΙΣ γιατί δεν ενωνόμαστε να αντιδράσουμε συλλογικά και συνολικά με τάξη και αποφασιστικότητα?»
      Απάντηση:
      Γιατί αν υπήρχαν έξυπνοί αναμεσά σας τότε θα ήταν ήδη καπιταλιστές.

      Οι συλλογικότητες ήταν καλές επί ΠΑΣΟΚ για να διαμαρτύρονται και να παίρνουν (ετεροχρονικά δηλαδή από εσένα γιατί δανείστηκαν στο όνομά σου) - Τώρα δεν υπάρχει σάλιο έχουν φαγωθεί όλα. Τα παράπονά σου στον Αντρέα …

      Επίσης καμία συλλογικότητα δεν παρήγαγε ποτέ τίποτα οικονομικά αξιόλογο ..

      Διαγραφή
    4. Παλι στα μονιμα ..φραγκα το γυρισες και στην πολιτικη των φραγκων.Απο αποψη αξιων..αξιοπρεπειας...και αλλων αφηρημενων εννοιων ..που δεν τρωγωνται ..κιχ...Ελυσες και την πολιτικη εξιδωση ..ευκολα ..και τελος...Τακα τακα ..μαμ...

      Διαγραφή
    5. "γιατι δεν γεννιουνται παιδια οταν το εισοδημα ανεβαινει ?? " ρωτάς πολύ σωστά φίλε Δημήτρη και πρακτικά απαντάει στο ερώτημα αυτό ο Ιωάννης Στασινός παρακάτω...

      Διαγραφή
    6. Σωστα απαντα αλλα εν μερει.Απο αρσενικη πλευρα .Ομως ο κοσμος ειναι μισος μισος.Ο δυτικος κοσμος οταν ευημερει φιλε ...αλλαζει την ιεραρχια της φυσης.Δεν παει παραλληλα της η ευημερεια.Το μοντελο του ειναι τενεκε μαχαλα...βλαχοροκ....Ικανοποιει μονο τα πριν κομπλεξ.Δεν εχει πνευματικοτητα.Ειναι μοντελο της ερημου..ξενο..ρηχο..ανεγκεφαλο..τιποτενιο....Συνδιασμενο με την ουσιαστικη βαρβαροτητα...ιστορικα φυλων και φυλων...που θελουν να χωρτασουν πριν ο νους χρονικα ειναι ετοιμος για το πολυ..σε αρμονια χρονου με την φυση..Η φυση εχει απεραντο χρονο να ωριμασει...Εμεις οχι.Ετσι επρεπε να παιρνεις οσο επιτρεπει η ωριμοτητα σου καθε στιγμη.Οχι αλλαμουρα.Ευημερια με μετρο...συμφωνα με την φυση.Το ιστορικα πιο ανετοιμο φυλλο ειναι ο αδυναμος κρικος ...που χανει το μετρο αστραπιαια.Ετσι πχ.το δεν κανω παιδι γιατι ..δεν θαχει ολα τα καλουδια..κι εγω δεν θαχω χρονο για φιεστες ...και θα ....χασω ...γινεται κανων....σε πεισμα της φυσης.Ποιος ανατρεπει την ιεραρχια της φυσης αν οχι αυτος που αγνοει τι ειναι πρωτο..και τι εσχατο ?Εδω εχουν πει...οτι το σεξ ειναι τοσο βασικο για την ψυχη..οσο τιποτε...ουτε η τεκνοποιηση ειναι ..τοσο !!!( Εμποδιζει κιολας το ...σεξ) !!!! Κρατιεσαι ????? Για ναναι η τεκνοποιηση απιστευτα ελκυστικη ..να γινει σχεδον αδυνατον να μην γινει...για την επιβιωση του ειδους..η φυση εδωσε τον τρομερο μαγνητη του σεξ ...απιστευτα ευχαριστο !!! Και ηρθαν οι καραγκιοζηδες κι ανετρεψαν τον λογο !!!! Μονο μαγνητης για το ...τιποτε...χωρις λογο !!!!! Φαε φαι οχι για να ζησεις ...αλλα μονο για την ..γευση !!!!! Ψωφησε αλλα με ...γευση !!!!! Η κοινωνια Μπαμπυ ειναι βαρυα αρρωστη...στον νου.Ετσι το εργο διασωσης ειναι τερατωδες πια.Δεν μπορει ανθρωπος να το κανει.Ειναι αρμοδιοτητα του Θεου πια...Εχουν ανατρεψει το εργο του στα θεμελιωδη...η υβρις ειναι θαλασσα...δεν ειναι κυμματακια ...

      Διαγραφή
  3. Ταϋγέτη.

    Μπορεῖ νὰ προτεἰνη αὐτὰ ὁ ὈΗΕ,ὅμως ὁ σκοπὸς εἶναι ἄλλος καὶ ἔχει δηλωθῆ ἀπὸ τὸν Gudenhof -Kallergi γύρω στὸ 1920.

    Πρότεινε νὰ εἰσαχθοῦν Ἀφρικανοὶ καὶ Ἀσιᾶτες ὥστε μὲ μικτοὺς γάμους νὰ προκύψη ἡ Μιγαδικὴ Εὐρώπη,διότι ἐφόσον τὸ προίὸν τέτοιας ἑνώσεως εἶναι χαμηλοῦ IQ(συμπέρασμα ἐρευνῶν γενετικῆς)θὰ κυβερνῶνται εὐκολότερα ἀπὸ τὸν ἐκλεκτὸ λαὸ.
    Ὁ ἴδιος ἦταν μεῖγμα Ἕλλήνος,Γερμανοῦ καὶ Ἰαπώνέζας μητέρας μὲ ἐρωμένη μὶα ἐκλεκτή.

    Τὸ δημογραφικὸ τὸ ἰσχυρίζονται τώρα προσφατα,καὶ δὲν σκέπτονται νὰ βοηθήσουν οἰκονομικῶς τὰ νέα ζευγάρια νὰ γεννήσουν περισσότερα παιδιά.

    Τὴν ἐποχὴ ποὺ ἔπεσε στὴν Εὐρώπη ὁ Black Death ἔμεινε μὲ μισὸ πληθυσμὸ ἡ Εὐρώπη ἀλλὰ δὲν χάθηκε.

    Αὐτὸ στὸ ὁποῖο πρέπει νὰ μᾶς ἀπαντήσουν εἶναι τὸ ἑξῆς:
    Πῶς θὰ καταφέρουν τὶς Ἐὐρωπαῖες νὰ σμἰξουν μὲ αὐτά τά μαῦρα ἤ καφετιὰ μουσουλμανικὰ ἀνθρωπειδῆ ποὺ φέρνουν,καὶ ποὺ ὁ Σαρκοζὶ εἶπε παλαιότερα νὰ γίνουν γάμοι μικτοί;
    Μήπως ὑπονοοῦν βιασμοὺς σωριδὸν;

    Ποτὲ δὲν δείχνουν στὶς διαφημίσεις ἤ σὲ ἄλλα ἔντυπα, λευκὸ ἄνδρα μὲ μαύρη ἤ μουσουλμᾶνα,ἀλλὰ τὸ ἀντίθετο.
    Παρατηρήστε τὸ,τὰ κορίτσια μας θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dimitri from To Vima, how many times you have called racists and Nazis the members of XA? Recently I have commented on a different article that there is no hope for Greece unless we care for the common good. Unfortunatelly Dimitri the destiny of poor Niko was chosen by you.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστοδουλοπούλου και παρόμοια φρούτα δεν ψηφίσατε?
    Δεν ψηφίσατε να συμπάσχουμε με τις κακουχίες του κάθε ισλαμιστή?
    Δεν ψηφίσατε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα?
    Δεν είπατε με μαγκιά ότι θα πλημμυρίσουμε την Ευρώπη με ισλαμιστές άμα λάχει?
    Δεν ψηφίσατε ότι θα κάνετε τις αγορές να χορεύουν?
    Δεν ψηφίσατε ότι θα το ρισκάρουμε με τουρκία?
    Πάρτε τον Πουλάκη τώρα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Ελλάδα πωλούνται όπλα, μπορείς να υπηρετήσεις στις ειδικές δυνάμεις και τουλουμιάσεις άνετα τέτοια κατακάθια, όπως επίσης μπορείς να προπονηθείς σε κάθε είδους πολεμικές τέχνες, δεν σε βαστάει κανείς.
    Στην παλιά φτωχή Έλλάδα των αρσενικών πέφταβε μπουνιές, γιατί ο οξυγονοκολλητής της ναυπηγοεπισκευαστικής σήκωνε την αμπούλα του οξυγόνου με το ένα χέρι την έκοβε στον ώμο κι ενέβαιβε την σκαλωσιά, το ίδιο κι ο οικοδόμος, το ίδιο κι ο βιονηχαβικός εργάτης που τα χέρια τους ήταν σαν κουπιά, δεν περινένανε κανένα επίδομα για να κάνουν παιδιά, και δεν ζούσαν με ψλεματα, από μικροί ανελάμβαναν ευθύνες κι έβγαζαν το ψωμί τους και προ πάντων δεν ήταν φυγόστρατοι κουραμπιέδες,η μη υπηρέτηση στρατιωτικής θητείας (έστω και για λόγους υγείας) ήταν ντροπή, θεωρείτο ανεπάρκεια, η Ελλάδα δεν σκοτώνει οι άχρηστοι πολιτικοί και οι μαλθακοποιημένοι υπήκοοι δημιουργούν τα δενά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.