6/8/18

Συγγνώμη που σας την χαλάω...


Το εν λόγω "έγγραφο" έχει κάψει τα μυαλά πολλών που ασχολούνται με το 1974.
 Υποτίθεται ότι ο γ.γ. του ΝΑΤΟ ενημερώνει ότι συμφώνησε με τον Σίσκο να υποστηρίξει το ΝΑΤΟ την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και την ανατροπή του Μακαρίου! 
Κι όλα αυτά, για όσους χάβουν το "έγγραφο", στις 12 Ιουλίου, δηλαδή προ ακόμη του πραξικοπήματος!!!!
 Το "έγγραφο" υιοθετήθηκε και από την Βουλή των Αντιπροσώπων στην Κύπρο κατά την κατάρτιση του δικού της πορίσματος, δείχνοντας το επίπεδο σοβαρότητος που διακρίνει τους "υπεύθυνους άνδρες" που εκλέγει ο λαός. 
Οι φανατικοί υποστηρικτές αδιαφορούν για την επίσημη διάψευση του ΝΑΤΟ ως προς την γνησιότητα του εγγράφου, σε σχετικές αιτήσεις που απηύθυναν προς αυτό ερευνητές όπως η Φανούλα Αργυρού και άλλοι Έλληνες ιστορικοί ερευνητές. 
Βεβαίως, "είναι δυνατόν ποτέ το ΝΑΤΟ να παραδεχόταν την γνησιότητα ενός εγγράφου που το καίει;" θα πουν οι "φωστήρες". Το ότι μια απλή ματιά και ανάγνωση του "εγγράφου", σε συνδυασμό με κοινή λογική και στοιχειώδες επίπεδο αντιλήψεως, γεννά αμέσως σοβαρές αμφιβολίες για την γνησιότητά του, δεν έχει σημασία γι' αυτούς. 

Οι "μελετοσυγγραφιστοερευνητές" που έχουν χάψει το παραμύθι, αγνοούν προφανώς ότι το "έγγραφο" προέρχεται από γνωστό Ηγέτη συνωμοσιολόγο παραμυθατζή που κυριαρχούσε μέχρι και προ ετών με ψεκαμμένα βιβλία περί τα ελληνοτουρκικά, απευθυνόμενος σε ανάλογο "ψαγμένο" κοινό, με αδυναμία συνθέσεως και διασταυρώσεως του σανού που σέρβιρε με μπόλικη παπαρόσκονη. Μισές αλήθειες, ανακατεμένες με τερατώδη παραμύθια, ήταν η ιδανική συνταγή για τον χάφτη σανοφάγο, που δεν ασχολείται με κίνητρα, προεκτάσεις και την πραγματική ζωή.
Έκτοτε, το "έγγραφο" αναπαρήχθη στο διαδίκτυο από πιστούς πειραγμένους και ΤΟΡ PSAGMENA site και διαδόθηκε σαν φωτιά, οπότε πλέον άπαντες οι "φωστήρες" βρήκαν αυτομάτως την "εξήγηση" για το 1974 και λόκαραν στο "γιαολαφταιοκίσσιντζερΣΙΑ" και άλλα ποιηματάκια που καλλιέργησε από την εποχή εκείνη η Αριστερά και η προπαγάνδα της τότε ΕΣΣΔ εις βάρος της Δύσεως και των "φονιαδωντωνλαωναμερικάνοι".
Οι "μελετοσυγγραφιστοερευνητές" δεν ασχολήθηκαν με τα σκόρπια γαλλικά και την όλη σύνταξη και διατύπωση του "εγγράφου", αφού αγνοούν τί εστί "υπηρεσιακό έγγραφο" και νομίζουν ότι ο δακτυλογράφος του ΝΑΤΟ μπορεί να γράφει και να συντάσσει όπως θέλει επίσημα έγγραφα και για την ακρίβεια όπως ακριβώς ένας ιδιοκτήτης συνοικιακού μπακάλικου των 1970s ή ο κάθε μπάμιας "αντιστασιακός αγωνιστής" οργανωμένος σε TIER 1 αντιχουντικές οργανώσεις. Τα αλαμπουρνέζικα που υποδηλώνουν και καλά την αρχειοθέτηση, με εκείνο το 12/ παραπέμπουν (δήθεν) στο ότι πρόκειται για την 12η του μηνός.

 Έτσι το ερμηνεύουν οι "φωστήρες". Όμως ποιου μηνός; JULE γράφει. Ιούλιος; Όχι JULY. Για JUNE πήγαινε να γράψει ο πλαστογράφος και του ξέφυγε το L. Λεπτομέρειες μωρέ, για την αρχειοθέτηση του ΝΑΤΟ. Τί καφενείο ο "Μπαρμπα Μήτσος", τί ΚΟΔΗΣΟ, τί ΝΑΤΟ;
Καλούτσικη δουλειά πάντως στην πλαστογράφηση της υπογραφής του Λουνς. Πρόσεξε κανείς, ποιον υποτίθεται ότι ενημερώνει με το "έγγραφο" ο γ.γ.; Τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, λέει. 

Τώρα για ποιον λόγο ο Λουνς έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει δι' αλληλογραφίας τον Αμερικανό ΥΠΑΜ (επίσημο "έγγραφο" και ο αποδέκτης μένει ανώνυμος - τα αυτονόητα παραλείπονται μωρέ, στους τύπους κολλάμε;) για την σατανική σούπερ ντούπερ τοπσήκρετ συμφωνία (αφήνοντας ίχνη για τα ξεφτέρια τους "μελετοσυγγραφιστοερευνητές") αντί να τον ενημερώσει προφορικώς ο ίδιος ο Σίσκο για λόγους συνωμοτικής μυστικότητος, είναι ένα ερώτημα περιττό. 
Ιδίως όταν έχεις μόνιμο διαζύγιο με την λογική.
Όποτε βλέπω βιβλία, δημοσιεύματα και βεβαίως "πορίσματα" ή εκπομπές κόπανων στο διαδίκτυο, που μοστράρουν το "έγγραφο" με υφάκι, πιάνω μια μπύρα από το ψυγείο και αφήνω ένα ρέψιμο.

 Όταν ο πρόεδρος της αρμοδίου επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Κύπρο είπε ότι το εν λόγω "έγγραφο" είχε "πηγή" κάποιον... Έλληνα, ανέβασα επίπεδο.
 Έβαλα Βασίλη Καρρά: "Τί αισθάνεσαι για μένα" και "Τηλεφώνησέ μου".

Savvas Vlassis

6 σχόλια:

  1. ψαγμενιες και σπεκουλιες από επαγγελματίες ελληναραδες, η πλάκα είναι ότι υπάρχουν ακόμα χαπατα που τους πιστεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aφου ειναι ψευτικο ,πειτε μας λοιπον τι λενε τα αληθινα εγγραφα για το θεμα κυπρος 1974.Η μηπως οι δεξιουληδες δεν κατεστρεψαν εξαφανισαν παραποιησαν εκαψαν εγγραφα σχετικα με την ευθυνη του Καραμανλη αβερωφ για κυπρο 1974.Η δεν ειναι ετσι και μηπως πολεμησανε στην κυπρο με τον αβερωφ ?
    Κομμενο λοιπον το αριστερο δεξιο.
    Διοτι εαν οι αριστεροι εχουν μια φορα ευθυνη οι δεξιοι εχουν ενα εκατομμυριο.Κι απο οσο ξερω και δηλωμενοι αριστεροι επολεμησσν στην κυπρο.Δρν ειπαν οπως δεξιοι οτι Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ.
    Θελουν καρεκλα ομως ε?καλομαθανε τοσα χρονια. Αμ δε. Καλλιτερα ετσι παρα δεξια. Το πολυ να τιναχτουμε ολοι στον αερα για να γεννηιθει ο φοινικας με την νεα ελλαδα.Ουτως η αλλως η παλια ελλαδα δεν υφισταται πλεον απο το 1974 και εντευθεν.
    Καντε μπανια οσο ειναι καιρος.Σε λιγο δεν θα μπορουμε να πηγαινουμε ουτε για μπανιο.Θα πουληθπουν ολα.Μας βλεπω να αιτουμεθα τουρκικη υπηκοοτητα για μπανιο στην σμυρνη. Απλα ειναι το θεμα του φερετζε για τα θηλυκα, κιαν μαθεις αλλιως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαβα εμεις ανεβαζοντας επιπεδο θα βαλουμε το :
    "δεν μας χεζεις ρε ντ@@@@@)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς θέλει να πει ο συγγραφέας. Γιατί μάς ενδιαφέρει αυτό το έγγραφο,πλαστό ή γνήσιο; Οποιος νεώτερος, που δεν έζησε τα γεγονότα, διαβάσει αυτό το άρθρο θα καταλάβει ότι οι αγγλοαμερικάνοι δεν έχουν ευθύνες για την εισβολή στην Κύπρο. Φοβούμαι ότι οι έχοντες τέτοιες απόψεις δεν έχουν ζήσει τα γεγονότα. Θα ήταν χρήσιμο οι σχολιαστές τόύ ιστολογίου, δίπλα στο ψευδώνυμο τους, να αναγράφουν το έτος γεννήσεως τους ώστε να ξέρουμε εάν τα γεγονότα, στα οποία αναφέρονται, τα έχουν ζήσει ή απλώς τα έχουν ακούσει ή διαβάσει.
    Εγώ ήμουν μικρό παιδί και έζησα τον συγκλονιστικό αγώνα τής ΕΟΚΑ. Εζησα τους βομβαρδισμούς τού Αυγούστου 1964 (8/8/64) με ΝΑΠΑΛΜ τής Κύπρου από τούς Τούρκους!
    Τότε, προς τιμήν του, ο παππούς Παπανδρέου έστειλε δύο ελληνικά μαχητικά από τήν Κρήτη στην Κύπρο και τότε κατάλαβαν όχι μόνο οι Τούρκοι αλλά και οι σύμμαχοι ότι θα συναντήσουν αντίσταση και το επεισόδιο έληξε. Προηγουμένως ο Γέρος είχε στείλει ολόκληρη μεραρχία στην Κύπρο. Πώς αντέδρασαν οι "σύμμαχοι"; Ανέτρεψαν διά τού Μητσοτάκη (ποιός αλήθεια πιστεύει ότι ο γυιός και η κόρη του εχουν άλλες αντιλήψεις;) τήν κυβέρνηση Παπανδρέου. Μετά ανέλαβαν οι λεβέντες τής εθνοσωτηρίου και το πρώτο που έκαναν ήταν ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ. Στη συνέχεια αποπειράθηκαν τρεις (3) φορές να δολοφονήσουν το Μακάριο, αυτόν που προσπαθούν πολλοί να ενοχοποιήσουν γιά τόν Αττίλα, και τελικά έκαναν το πραξικόπημα που οδήγησε στον Αττίλα!!!
    Και ερχόμαστε στο ΝΑΤΟ με τα "πλαστα" έγγραφα.
    Αναφέρομαι σε όσα συνέβησαν το καλοκαίρι τού 1973. Ο τότε γραμματέας τού ΝΑΤΟ Λουνς ζήτησε από τόν Μακάριο να παραιτηθεί διότι ήταν ασυμβίβαστη, κατά Λουνς, η ιδιότητα τού θρησκετικού ηγέτη με αυτή τού πολιτικού (πάγιο αίτημα τών Τούρκων/σχετική διάταξη περιέχουν τα διάφορα σχέδια Αναν). Τότε παράτυπα και αντικανονικά συνήλθε η Ιεραρχία και καθαίρεσε τον Μακάριο!!! Τον καθαίρεσε γιατί στην Κύπρο οι μητροπολίτες και ο Αρχιεπίσκοπος ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.Στην Κύπρο ισχύει ακόμη το ΚΛΗΡΩ ΚΑΙ ΛΑΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Στην συνέχεια ο Μακάριος ξήλωσε τούς μητροπολίτες που έτειναν ευήκοον ους στον γραμματέα τού ΝΑΤΟ.
    Αυτά τα ολίγα περί ΝΑΤΟ και αφήστε τα "ΕΓΓΡΑΦΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μόνο το ύφος του "πολλά βαρύ κατασταλαχτού με σαρανταδυό φουσκάλες" με αναγκάζει να σε στείλω στο διάολο..
    Απορώ με τον Ινφογνώμωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ περίεργο το παραπάνω άρθρο! Δεν λέει κάτι ουσιαστικό απλώς ρίχνει στάχτες στα μάτια του αναγνώστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.