14/8/18

Επιτέλους ελεύθεροι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί - Απόφαση δικαστηρίου

  
Την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τις αρχές Μαρτίου στην Αδριανούπολη εν όψει της δίκης τους αποφάσισε πριν από λίγο το δικαστήριο, όπως έγραψε η ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Χουρριέτ.

Αναμένονται νεώτερα.

23 σχόλια:

  1. καλη επιστροφη των παλληκαριων μας στην πατριδα λοιπον, καθολου τυχαιο βεβαιως το γεγονος οτι η αποφαση αυτη παρθηκε παραμονες της Κοιμησεως της Θεοτοκου και οιτ ανημερα θα πατησουν το ποδι τους ξανα στην χωρα του Φωτος... αυτο για να καταλαβουμε οπως ελεγε και ο Γεροντας Παισιος οτι '' η Παναγια αγαπαει και προσεχει σκανδαλωδως την Ελλαδα...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. It smells Υπέρ Αγία Θεοτόκε Σώσον ημάς

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΟΛΟΙ, ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.....!!!!
      ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΗ Ο κ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ..

      Διαγραφή
  3. Καλώς να έλθουν τα παιδιά πίσω αλλά κάτι δεν πάει καλά έτσι απότομα ; τι τους έταξε; Αυτοί οι δικοί μας είναι τόσο ανίκανοι που για να φανούν ότι κάτι κάνουν είναι σε θέση να πουλήσουν τα πάντα !!!! Εύχομαι να μην έχει γίνει κάτι κακό για την χώρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δωσανε τις Μουφτειες..ακουστηκε.θα πεις..ψιλα γραμματα.Αλλα ειναι χοντρα πολυ..

      Διαγραφή
  4. Μακάρι τα παλληκάρια να γυρίσουν πίσω ντροπή στην ελληνική κυβέρνηση για τη στάση που κράτησε στο όλο θέμα και για το ότι επέτρεψε να συμβεί ένα τέτοιο γεγονός χωρίς μάλιστα να αντιδράσει καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αμερικάνος πάστορας, συμπαρασύρει στην επικείμενη απελευθέρωσή του και τους δύο δικούς μας, επειδή δεν θα ήταν "κομψό" γιά τον Ταγίπ να απελευθερώσει πρώτον τον πάστορα, δείχνοντας την πλήρη υποταγή του στον Ντόναλτ.
    Έπρεπε πρίν, να δημιουργηθεί ένα γενικό κλίμα "απελευθέρωσης" των ομήρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ φοβάμαι ότι αυτήν την απελευθέρωση (των βιαίως απαχθέντων στρατιωτικών για να χρησιμοποιηθούν για προσπορισμό πολιτικών ανταλλαγμάτων), θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά εδώ στην Θράκη και ο νοών νοείτω... Αν δεν είναι έτσι, δεν βλέπω για ποιόν λόγο έκανε ό,τι έκανε ο ισλαμοφασίστας νεοσουλτάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Τὶς Μουφτίες ἀντάλλαξε γιὰ τὰ παλλικάρια μας.
      Θὰ προτιμοῦσα νὰ δώση τοὺς 8 παρὰ τὶς Μουφτίες

      Διαγραφή
  7. Να ναι καλά ο Ντόναλντ, γιατί αν περιμέναμε από τους δικούς μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισως να είναι όπως το λέει ο κ. Κωνσταντακόπουλος. Αν όμως δεν αφήσει τον πάστορα, προφανώς είναι μιά κίνηση του ερντογάν, περιορισμού των ανοιχτών μετώπων (ΕΕ). Αν οι πληροφορίες του ήταν ότι το σφιχταγκάλιασμα τσίπρα με ΗΠΑ περιλαμβάνει κινήσεις όμοιες με αυτές που ακολούθησε έναντι της Ρωσίας, προφανώς ενήργησε προς την κατεύθυνση της πρόληψης. Για σκεφτείτε λίγο το ξεδόντιασμα του μηχανισμού του στην περιοχή της Θράκης. Όπως και νά'χει, καλώς να έλθουν τα παιδιά μας πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαι πολυ σιγκινημενος για το γεγονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέραν των όλων σκοπιμοτήτων και λοιπών σεναρίων, πιστεύω ακράδαντα ότι είναι δώρο της Παναγίας μας,πρώτα στις οικογένειές τους, και μετά σε όλους τους Έλληνες(για πολλούς από εμάς, η πιο ευχάριστη είδηση τους τελευταίους μήνες). Δόξα τω Θεώ. Να συνεχίσουμε τις προσευχές μας, και για την απελευθέρωση της Ελλάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε έξι μέρες από σήμερα η κυβέρνηση ετοίμαζε μεγάλες φιέστες για το τέλος των μνημονίων.Μέτα τα δραματικά γεγονότα με τις φωτιές στο Μάτι και με την προηγούμενη προδοσια του Μακεδονικου θα ήταν αδύνατον να πανηγύριζε. Ετσι έδωσαν γη και ύδωρ και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα στους Τούρκους ,για να μας παραδώσουν τα φυλακισμένα παλληκάρια μας .Το σκηνικό έχει . Η κυβέρνηση και ο Κος Κοτζιας πανηγυρίζουν ήδη για νίκη της διπλωματίας .Τον λογαριασμό της απελευθέρωσης δε θα τον μάθουμε πότε .Μπορεί να είναι το ξεπούλημα της Κυπρου η η συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η..διπλωματια τα λυνει ολα...οπως λεει ο ..καβαλαρης αρχηγος Μανιτου της διαστημικης αυτης αλχημειας.Η κολυμβηθρα του Σιλωαμ.Πας χωρις ποδια και γυριζεις σαρανταποδαρουσα.Δοξα τω Μανιτου...

      Διαγραφή
  12. Με την επιλογή της καλύτερης μέρας οι Τούρκοι διπλωμάτες μετατρέπουν και πάλι τον θρησκόληπτο ραγιά σε φεσολάτρη. Τεράστιο το μακροπρόθεσμο όφελος των Τούρκων με αυτή την πανέξυπνη κίνηση.

    Αυτό που μαθαίνουν μάλλον από την ιστορία οι Τούρκοι είναι ότι η Ορθοδοξία στην ουσία τους έφτιαξε την Αυτοκρατορία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βιβλία ιστορίας (όχι ρεπούσιας) δόξα τω Θεώ κυκλοφορούν ακόμα στα βιβλιοπωλεία ή τις δανειστικές βιβλιοθήκες... Γιατί δεν τα διαβάζεις; και γράφεις ασυναρτησίες;

      Διαγραφή
    2. Έχω αυτό το ελάττωμα να μην διαβάζω τίποτα από ιστορία και να λέω ασυνάρτητα. Ευτυχώς που υπάρχουν οι λογικοί και γνώστες της ιστορίας να με βγάζουν άσχετο.

      Χωρίς τον παθητικό Χριστιανισμό μποστά τους οι Τούρκοι δεν θα είχαν φτιάξει αυτοκρατορία. Βρήκαν και τα έκαναν.

      Διαγραφή
  13. Ευτυχές το γεγονός ιδίως για τους γονείς, αλλά δεν θα συμφωνήσετε ότι πρέπει κάποτε να μάθουμε να χρησιμοποιούμε και τα όπλα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κι αυτα ..για χαβαλε ταχουμε...Μπαινουν λσθραιοι ..Τουρκοι..Αλβανοι..Πακιστανοι.Βουλγαροι..ολος ο ΟΗΕ..και τα οπλα ειναι για χαβαλε.Καμμια προμηθεια..και χαβαλε.Οι Κρητες πιο συχνα τα χρησιμοποιουν στους γαμους.Δεν ειναι φυλακες αυτοι.Ειναι ΟΑΕΔ.Για εργασια πηγαν..δεν πηγαν να φυλανε.Τι να φυλαξουν αφου ολοι ...μπαινουν οτι ωρα ναναι...Ποιος Πλατωνας και ποιος Θουκιδιδης...Δεν ηξεραν τι τους γινεται.Φυλαγω θα πει ..λεμε και κατι να περνα η ωρα..αρκει να ...πευτει το μαλλι.

      Διαγραφή
  14. Καλημερα, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, εύχομαι η Παναγία μας να μας σκεπαζει, φέτος θα έχω έναν λόγο ακόμα να θυμάμαι τη γιορτή της Μεγάλο Άρης. Καλή λεφτερια στους στρατιωτικους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.